Şimdi Ara

Movement Prediction Ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
6
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlar menüsünün Game sekmesinin altında varmış böyle bir ayar.
    Şampiyonun mouse hareketlerine hassassiyeti gözle görünür şekilde arttı, tıkladığım gibi o yöne doğru hareket ediyor şampiyon, fakat oyun içinde de yardımcı oluyor mu bu ayar, skillshotları dodgelamakta felan? Yoksa sadece bizim için görünürde hareketleri hızlandıran bir olay mı?

Edit: Birkaç farklı karakterle denedim, düz hareketlerde iyileşme var gibi hissettiriyor fakat riven gibi mobil karakterlerde veya bazı skillerde görüntü atlaması oluyor.

Karakteri yönlendirdiğiniz zaman, gideceği yere gitmeden önce serverdan yanıt beklemek yerine oraya gittiğini varsayarak hareket ediyor. Server ile bilgi transferiniz yavaş ise lag dediğimiz şey oluyor. İşte bu ayar, bu gibi durumlarda sizin takılmaları görmenizi önlüyor. Ancak yüksek pinglerde oynuyorsanız bir faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Of Darkness -- 24 Mart 2014; 12:12:57 >

• takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkceye haraket ongorme olarak cevirilmis simdi custom da denedim ve gercektende arada fark varmis gibi hissettim birkac oyun acikken oyniyicam bakalim nasil olucak.
  • Yarın pcye gectıgımde deneyeyım bakalım

• sanırsam sizin tıkladığınız anda kaydedip sunucuyla bağlandığı an doğruluyor hareketi.hani lag olur siz görseniz de kaçamazsınız ya bazı olaylardan ona karşı alınmış bir önlem olabilir.
  • beyler kısacası 5 ping var gibi hareket ediyosunuz
  • movement prediction is quite common in MMORPGS, your computer "predicts" where you are going to go in the next x seconds and shows you this while asking the server "is he actually allowed to go there" or "did he really go there".

If the server says yes, you just decreased your ping by x seconds. If the server says no you are "teleported" to the point where the server said you actually are.

In short: its a way to give you the feeling of a lower ping by predictiong what will happen on the server while asking if it really happens.

-

Anladigim kadari ile client yapicagimiz hareketleri onceden tahmin ediyor ve biz hareketi yapip bilgiyi servera gonderdigimizde haraketler eslesiyor ise kisa sureli bir ping dususu yasiyoruz buda haraketlerin daha keskin olmasini sagliyor.Boyle bir secenek neden var , neden surekli acik kalmiyor bilmiyorum bir secenek olarak sunulduguna gore bir dezavantajida vardir diye dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AI Remix Content nedir?
    6 ay önce açıldı
    Pull-Down direnci hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip.

• Deneriz

• Dezavantaji skilleri bazen yanlis yere atabiliyor. Arkadasim o ayarda kullaniyor katayla bicagi bazen once minyonlara atiyodum ben alisamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • customda denedim pek yararını göremedim hatta sağa gitmek istediğimde bazen karakter sola doğru hareket edip sağa gidiyor
  • Onu daha önce bende denemistim. Ongorme hareketi kafa karıştırıcı gelmişti kullanmamistim bir daha.

• Bence de kafa karistirici

• Denemistim zamaninda. Pek fazla fark etmiyor. Suan acik mi kapali mi bilmiyorum bile.

• Asıl ben size bir soru sorayım bunla alakasız olarak. Ayarların içinde mouse sens. ayarı ile harite hareket hızı gibi bir şey var. Burada harita hareket hızınız nedir ? Daha hızlı olmasının bir yararı var mıdır ?
  • Denicem

• Mesela benim mac de o ayarı açınca oyun hata verip kapanıyor nedenini bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ElenaFisher

Mesela benim mac de o ayarı açınca oyun hata verip kapanıyor nedenini bilmiyorum

Macde oyun oynaman hata zaten

• hareketimi neden öngörmesini isteyeyim ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

quote:

Orijinalden alıntı: ElenaFisher

Mesela benim mac de o ayarı açınca oyun hata verip kapanıyor nedenini bilmiyorum

Macde oyun oynaman hata zaten

Windows 7 li bilgisayarım başka şehirde elim bir tek mac var :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.