Şimdi Ara

MOTOROLA Z6 MOD REHBERI BY OZGUR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
427
Cevap
1
Favori
38.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dil paketiyle ilgisi yok dil paketini yüklemedende aynı sorun vardı ama tarık arkadaşım senin dediğinide deniycem klasöründe çıkarıp atcaz şeklinde anlamıştım birde klasörüyle deniyeyim tekrar flas atmaden düzelirse iyi olur olmazsa baştan yaparız artık. cevap veren arkadaşlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANHOE -- 26 Mart 2009; 15:55:30 >
  • LinuxMOD RC3 deneyen var mı aranızda ? İspanyollar, ruslardan daha iyi çalışıyor gibi Z6 konusunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

LinuxMOD RC3 deneyen var mı aranızda ? İspanyollar, ruslardan daha iyi çalışıyor gibi Z6 konusunda.

daha deneyemedim...
  • Bende baktım ama pek anlayamadım. Özgürün açıklayıcı modlama mesajlarına alışık bünye karşılaştığı ingilizce forumdan yararlanamadı tabi.. Modu deneyerek deneyimlerini paylaşacak bi arkadaşımız olur umarım yakın zamanda..
  • bu mod nerde var acaba. Ben modmymoto da göremedimde. Bulursam deneyebilirim wk tools beni pek etkilemedi açıkçası.
  • Heartless eyvallah çok saolda ispanyolca malesef bişey anlamadım modun kendiside ispanyolca ingilizce desteği yoksa bi işime yaramaz. Zaten wktoolsda bazı programlar ispanyolca olduğu için bişey anlamıyorum.Yinede çok tşkler.
  • motomodding.us de ingilizce açıklaması olan var ama oradaki biraz eksik. Modmymoto'da ki link daha güncel. Bu arada çoğu programda ingilizce var bazıları sadece ispanyolca olabilir. Deneyip gör bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarlk

Cihazda bi problem olduğu aşikar. Ben aynı durumda 3-4 günü bulduğunu biliyorum ki günlük belli adetteki mesajlarımı aksatmadığım halde.. Mutlaka servise gösterilmeli bataryası yada sorun her neresindeyse yardımcı olacaklardır...

Teknosepet'ten almıştım.Dün kargoladım bakacaklar,ayrıca yeni yazılım yüklenecek.
    Bluetooth çalışmıyordu Motorola Bluetooth kulaklık aldım onu da görmedi.İnşallah yaparlar adam gibi...Telefonsuz da kaldık.
  • Bana yazılımla halledilebilecek bi sorun gibi görünmedi ama? Umarım fazla bekletmeden durumu çözerler.. Sonuçta sorun devam ederse yeni bi cihazla değişim yaparlar diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar sizinle bir tane mpkg dosyası paylaşmak istiyorum. Bu dosyayı yüklediğiniz takdirde ana menünün altındaki menülerde de ana medündeki gibi büyük simgeler çıkıyor benim hoşuma gitti ilgilenen arkadaşlar yükleyebilirler.http://rapid share.com/files/215862230/Am_Mod.mpkg.html
    Ben wktools 3.02 kullanıyorum bende çalışıyor sorunsuz.

Bu arada mmus.us sitesindeki shingo adlı arkadaştan alıntıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarlk

Bana yazılımla halledilebilecek bi sorun gibi görünmedi ama? Umarım fazla bekletmeden durumu çözerler.. Sonuçta sorun devam ederse yeni bi cihazla değişim yaparlar diye düşünüyorum.

İnşallah sorunsuz olarak gelir.Olmadı tekrar yollayıp para iadesi isterim Başka bi telefon bakarım artık...
  • bu tlf düşünenn arkadaşlar teknosayada mutlaka bakmalarını öneririm bende 20 gün kadar önce aldım yanında 14 ayar pırlanta yüzük hediyesi var fiyatı 322 tl.benim tlf dada bazı problemler oldu iade edip yenisiyle deyiştirdim.oluşan problemler kendiliğinden kapanma ,tlf açmak iiçin illaki bataryanın sökülüp tekrar takılması lazım ayrıca mp 3 şarkıyı zil sesi yaptığımda tlf çalarken başka şarkılarda zil sesine karışıyodu.şuankinde bir problem yok memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

bu tlf düşünenn arkadaşlar teknosayada mutlaka bakmalarını öneririm bende 20 gün kadar önce aldım yanında 14 ayar pırlanta yüzük hediyesi var fiyatı 322 tl.benim tlf dada bazı problemler oldu iade edip yenisiyle deyiştirdim.oluşan problemler kendiliğinden kapanma ,tlf açmak iiçin illaki bataryanın sökülüp tekrar takılması lazım ayrıca mp 3 şarkıyı zil sesi yaptığımda tlf çalarken başka şarkılarda zil sesine karışıyodu.şuankinde bir problem yok memnunum.

Üretimde bi sorun var galiba bunların...
    Ben de Teknosa'dan alacaktım Teknosepet'te daha uygundu fiyatı.Ben 245 TL ye aldım.Hem de Teknosa'nın vereceği yüzüğün nasıl birşey olduğunu bilmiyordukç

Bi kuyumcuda baktır istersen pahası nedir ? Karda mısın zararda mı diye...

• evet tlf aldığımda kuyumcuya gösretdim zaten yüzük üzerinde 160 dolar fiyat verilmiş fakat kuyumcu böle bir pırlantayı 100 dolardan aşagı biraz zor alırsın dedi.zaten bozmak istesen 80 tl gibi bir fiyata bozarız dedi bence iyi bir alışveriş yapmışım gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

evet tlf aldığımda kuyumcuya gösretdim zaten yüzük üzerinde 160 dolar fiyat verilmiş fakat kuyumcu böle bir pırlantayı 100 dolardan aşagı biraz zor alırsın dedi.zaten bozmak istesen 80 tl gibi bir fiyata bozarız dedi bence iyi bir alışveriş yapmışım gibime geliyor.

İyiymiş o zaman Güle güle kullan...
  • Bende Motorola z6 aldım. Gerçekten de çok güzel bir telefon. İlk izlenimlerim mükemmel.

Ama bir sorunum var. 2 GB Toshiba hafıza kartı aldım. Kartaki hiçbirşeyi göremiyorum çünkü biçimlendirmemi istiyor. Biçimlendir diyorum ilerliyor ilerliyor ama biçimleme tamamlanmıyor.
    Bilgisayarda FAT olarak da formatladım, FAT32 olarak da formatladım aynı. Hafıza kartını nasıl kullanacağım. Yoksa telefonun yazılımını mı yükseltmem lazım...

Bir yardım lütfen...
  • arkadaşlar bende yı modlamaya kararverdim ama endişelerim var e398 i modladıktan sonra orjinale çevirebilyordum fakat L7yi çevirince bazı şeyler aynı olmuyor onun gibi olma olasılığı var mı mesela ben Z6 yı modlasam bi sorun çıkarsa orjinale çevirip sevise göndersem anlarlar mı oarada modlandığını teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcake±

Bende Motorola z6 aldım. Gerçekten de çok güzel bir telefon. İlk izlenimlerim mükemmel.

Ama bir sorunum var. 2 GB Toshiba hafıza kartı aldım. Kartaki hiçbirşeyi göremiyorum çünkü biçimlendirmemi istiyor. Biçimlendir diyorum ilerliyor ilerliyor ama biçimleme tamamlanmıyor.
    Bilgisayarda FAT olarak da formatladım, FAT32 olarak da formatladım aynı. Hafıza kartını nasıl kullanacağım. Yoksa telefonun yazılımını mı yükseltmem lazım...

Bir yardım lütfen...

modlamayla bi alakası olmaz kardeş kartta bi sorun olabilr öyle bir kart bendede vardı çöpe attım :D biçimlendir dio sona gelince takılıyodu ama ben bilgisayardada biçimlendiremedim senin ki biçimleniyomuş yine:D yani dicem şey modlamanla alakalı değil

• arkadaşlar forumda kimse takılmıyormu ya ben z6mı modlamak istiyorum ama biraz karışık bi olay sanırm bana msnde tam olarak anlatabilecek birine ihtiyacım var:S pink-dreams92@windowslive.com
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.