Şimdi Ara

MOTOROLA Z6 MOD REHBERI BY OZGUR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
38.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serdaraltay

benim ekran grüntülerim son mod görüntüleri gibi değil.. bu dosyayı daha önce yüklemiştim.. şimdi o dosyayı yüklemeyi denedim link çalışmıyor.. en son modu tekrar upload edermisiniz kuralım ?

son modun linklerini kontrolm ettim...verdiğim tüm linkler çalışıyor...
  • Hellomotorazrforum.com 'a daha önce hiçbiryerde görmediğiniz 31 adet V8 / Z6 skin'i ekledim. Umarım yeni skinleri beğenirsiniz.
  • Merhaba. yeni aldığım sıfır ama faturasız yani garantisiz Z6 da problemlerim var.

1-) Kamera açılıyor ancak ekran karanlık ve çekim yapmıyor.
    2-) Yan tuşlar çalışmıyor. müzik dinlerken ve görüşme sırasında ses artıramıyorum.(sadece kamera kısayol tuşu çalışıyor)

Bu sorunlar donanımsal mı yoksa program hatası mı? iade edeceğim yoksa. düzeltilebilir mi?

ÇOK ACİL CEVAPLARINIZI VE YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM...
  • telefon konusunda çok bilgi sahibi değilim ama acil dediğin için, fikir versin diye yazıyorum. istersen telefonu ilk sayfada anlatılan şekilde modlayarak dene. ama ana yazılımı değiştirmen lazım, yani wk tools 2.8 ile yapman lazım. yine de tavsiyem, eğer değiştirme hakkın varsa uğraşmadan değiştir. sonuçta muhtemelen teknik bir sorunu var telefonun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Hellomotorazrforum.com 'a daha önce hiçbiryerde görmediğiniz 31 adet V8 / Z6 skin'i ekledim. Umarım yeni skinleri beğenirsiniz.

teşekkürler sinan kardeşim:D
  • Arkadaşlar bende bu telefonu almaya karar verdim yanlız kafamda bi kaç soru işareti var hangi rengini önerirsiniz gümüş soyuluyor vs demişssiniz birde.
    1)http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1103&uid=34361
    2)http://www.hepsiburada.com/motorola-rokr-z6-1-gb-hafiza-karti-hediyeli-/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmotrokrz6#tablnk

Neden bu kadar fiyat farkı var acaba ben farklı modelleremi bakıyorum umarım pişman olmam yarın alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordgod

telefon konusunda çok bilgi sahibi değilim ama acil dediğin için, fikir versin diye yazıyorum. istersen telefonu ilk sayfada anlatılan şekilde modlayarak dene. ama ana yazılımı değiştirmen lazım, yani wk tools 2.8 ile yapman lazım. yine de tavsiyem, eğer değiştirme hakkın varsa uğraşmadan değiştir. sonuçta muhtemelen teknik bir sorunu var telefonun.

Çok teşekkürler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: avb

Arkadaşlar bende bu telefonu almaya karar verdim yanlız kafamda bi kaç soru işareti var hangi rengini önerirsiniz gümüş soyuluyor vs demişssiniz birde.
    1)http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1103&uid=34361
    2)http://www.hepsiburada.com/motorola-rokr-z6-1-gb-hafiza-karti-hediyeli-/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmotrokrz6#tablnk

Neden bu kadar fiyat farkı var acaba ben farklı modelleremi bakıyorum umarım pişman olmam yarın alıcam

ben siyah kullanıyorum fakat gümüş olanın fotolarına baktım daha güzel gözüküyor bence gümüş al ... bimeksin fiyatı iiii hepsiburada biraz fazla çıkmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 4 Mart 2009; 18:46:16 >
  • merhaba arkadaşlar Z6 ya wktools2.8 eng yümladim çok guzel çalısıyor ama 4 Gb lık SDHC kart aldım tanımadı SDHC yi Z6 mi tanılıyor yoksa sürümden mi kaynaklanıyor?
  • Z6,SDHC Desteklemez.
  • Bugün itibariyle elimde Gerçekten mükemmel bir telefon
  • arkadaşlar eski mod da ana ekrandaki menü(sola gelen dikey menü) bu modda açılmıyor, nasıl çalıştırıcaz. manager da orange bar var ama enable yapınca hiçbir değişiklik olmuyor, buna özel mpkg felan mı kurucaz, aradım ama böyle bir mpkg bulamadım, nasıl yapıcaz bu işi ??
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Hayırlı olsun.

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: soguzhank

arkadaşlar eski mod da ana ekrandaki menü(sola gelen dikey menü) bu modda açılmıyor, nasıl çalıştırıcaz. manager da orange bar var ama enable yapınca hiçbir değişiklik olmuyor, buna özel mpkg felan mı kurucaz, aradım ama böyle bir mpkg bulamadım, nasıl yapıcaz bu işi ??

3.02 modu, orange bar'ı desteklemiyor. o özellik kaldırılmış yani ama managerda gözüküyor sadece. kullanmak için eski moda dönemn gerek.
  • Telefonumla ilgili bir sorum olacak.
    Bluetooth açık olduğunda (sürekli) şarjı 1 gün dayanıyor hiç birşey yapmasam bile.BLuetooth açık olduğundan mı yoksa başka teknik sorunlar mı var ? Garanti kapsamında geri göndereyim mi ?
  • Cihazda bi problem olduğu aşikar. Ben aynı durumda 3-4 günü bulduğunu biliyorum ki günlük belli adetteki mesajlarımı aksatmadığım halde.. Mutlaka servise gösterilmeli bataryası yada sorun her neresindeyse yardımcı olacaklardır...
  • Arkadaşlar iyi günler. Bende z6 yı yeni aldım ve modlamayı deniyorum. buradaki 3.02 modunu yükledim anlatıldığı gibi mplayer ve zmanager programlarınıda kurdum türkçe dilide yükledim buraya kadar bir sorun çıkmadı ama daha sonra lordgod arkadaşımızın anlattığı işlemleride yaptığım halde diğer MPKG dosyalarını bir türli yükleyemiyorum. Ekranda ünlem işareti şeklinde simgeler çıkıyor ve hiç birisi çalışmıyor acaba neden oluyor. inşallah yakın zamanda çok daha güzel modlar çıkar burada paylaşım yapan arkadaşların hepsinede çok teşekkür ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: IVANHOE

Arkadaşlar iyi günler. Bende z6 yı yeni aldım ve modlamayı deniyorum. buradaki 3.02 modunu yükledim anlatıldığı gibi mplayer ve zmanager programlarınıda kurdum türkçe dilide yükledim buraya kadar bir sorun çıkmadı ama daha sonra lordgod arkadaşımızın anlattığı işlemleride yaptığım halde diğer MPKG dosyalarını bir türli yükleyemiyorum. Ekranda ünlem işareti şeklinde simgeler çıkıyor ve hiç birisi çalışmıyor acaba neden oluyor. inşallah yakın zamanda çok daha güzel modlar çıkar burada paylaşım yapan arkadaşların hepsinede çok teşekkür ediyorum

bilmiyorum ama dil paketinden olabilir...

dil paketi yüklemeden dene birde
  • quote:

Orjinalden alıntı: IVANHOE

Arkadaşlar iyi günler. Bende z6 yı yeni aldım ve modlamayı deniyorum. buradaki 3.02 modunu yükledim anlatıldığı gibi mplayer ve zmanager programlarınıda kurdum türkçe dilide yükledim buraya kadar bir sorun çıkmadı ama daha sonra lordgod arkadaşımızın anlattığı işlemleride yaptığım halde diğer MPKG dosyalarını bir türli yükleyemiyorum. Ekranda ünlem işareti şeklinde simgeler çıkıyor ve hiç birisi çalışmıyor acaba neden oluyor. inşallah yakın zamanda çok daha güzel modlar çıkar burada paylaşım yapan arkadaşların hepsinede çok teşekkür ediyorum

Telefon hafızasına atman gereken kısmı klasöründen çıkararak kopyalıyorsan sorun yaşayabilirsin. Bende benzer problemi yaşamıştım ve 1-2 deneme sonrası hatamı farkettim. Durum böyle ise phone memory klasörünü klasör olarak telefon hafızasına kopyalamayı dene...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.