Şimdi Ara

MOTOROLA Z6 MOD REHBERI BY OZGUR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
38.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim motorola z6 sahibiyim bir salaklık edip tel kodu koydum ve onu unuttum :D şimdı kullanamıyorum ne olur acil yardım @@@@@@@@@@@

• biri bana yardım etsin @@@@@@@ tel kodunu unuttttum telı kullanmıyorum bı el atınnnnnnn z6 sahbym
  • motorola z6 tel kodunu nasıl açarım lutfen yardımm @@@@@@@@
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilbur

biri bana yardım etsin @@@@@@@ tel kodunu unuttttum telı kullanmıyorum bı el atınnnnnnn z6 sahbym

forumda araştır z6 orjinal tr yazılımını bul ve rsd ile flashla :)
  • Arkadaşlar telefonda mplayer kullanabiliyorum.Altyazıları görmüyor sanırım bu program.Rokr e2'de zmplayer kullanıyordum görüyordu.Bunda altyazılı divxler sorununu nasıl çözüyorsunuz acaba?

Bir de müzik programı olarak neyi kullanıyorsunuz?Klasör içindeki mp3leri açmak istiyorum ancak uygun bir program çalıştıramadım.ctunes kurdum,düzeltmelerini yaptım ama bellek yetersiz gibilerinden bir sorun verdi,açmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

Arkadaşlar telefonda mplayer kullanabiliyorum.Altyazıları görmüyor sanırım bu program.Rokr e2'de zmplayer kullanıyordum görüyordu.Bunda altyazılı divxler sorununu nasıl çözüyorsunuz acaba?

Bir de müzik programı olarak neyi kullanıyorsunuz?Klasör içindeki mp3leri açmak istiyorum ancak uygun bir program çalıştıramadım.ctunes kurdum,düzeltmelerini yaptım ama bellek yetersiz gibilerinden bir sorun verdi,açmadı.

mplayer de altyazı görür film ile altyazıyı aynı isimli yap kısa olsun isimler bu şekilde görmesi gerekir...

müzik programı olarak orjinal kullanıyorum fakat java bi mp3 playera zright ile erişim izni verirsen olabilir...
  • tyanali51
    Yazdığın gibi yaptım mplayer altyazıyı gördü ancak Türkçe karakterler farklı biçimde görülüyor.Mplayer'ın fontunu değiştirmek için filezilla ile aradım ancak bulamadım.Nerededir acaba?(Wktools 3.02 kullanmaktayım.)
    Teşekkürler
  • Altyazıda türkçe karakter sorununu çözdüm.Bu sorunu olanlarhttp://forum.iyte.net/redirector.php?do=nodelay&url=http%3A%2F%2Fwww4.mplayerhq.hu%2FMPlayer%2Fcontrib%2Ffonts%2Fturkish-fonts-iso-8859-9.tar.bz2 buradaki dosyayı indirip,içindekileri /mmc/mmca1/.Programs/MPlayer/share/mplayer/font veya sizde nerede yüklü ise orasını değiştirip,dosyaların üzerine yazdırın sorun düzeliyor.

Telefon çevirdiğim 320x240 avi leri çok güzel bir şekilde açıyor.Hatta çevirmeden koca dosyaları bile kasmadan açıyor,takdir ettim.

zrights ile izin vermeme rağmen 3-4tane java mp3 player denedim,olmadı.Kullananınız var mı acaba?

Bir de java uygulamalarını arkaplana aldığımızda geri dönmek için herhangi bir kısayol,tuş vs. var mı?Ve sağ üstteki tuşu basılı tuttuğumda sesli arama kaydı yok gibi bir uyarı veriyor.Bunu tuş basılı tutulunca ses kaydı başlatma olarak değiştiremez miyiz?

• quote:

Orjinalden alıntı: Blur

Bu kadar motorolacıyı bir arada bulmusken yeni telefonum rokr z6 ile ilgili yazdıgım soru ve dusuncelerimi
    sizlerle paylasmayı da uygun gördüm. Bu hızlı girişim için dilerim siz de aynı hızla cevap verirsiniz

*Oncelikle müzik telefonu olarak piyasaya cıkmıs olmasına karsın radyosu olmayısı bir eksi. RDS radyo ve radyodan kayıt olsaymıs
    tam super olacakmıs :)
    *Ayrıca belirli bir kutu iceriği soz konusu değil. Kimi kutudan hafıza kartı cıkarken kiminden kablolu kulaklık
    cıkıyor. Benim aldıgım kutudan da sadece data kablosu cıktı ki cok gereksiz, cunku cok sık kullanılan ve bulunan standart usb kablo.
    Hafıza kartını tercih ederdim.

*Bu arada kılavuzlardan okudugum kadarıyla ki telefon cıktıgında yuksek kapasiteli kartlar piyasada
    bulunmayabilir o yuzden max. 2gb kart destegi oldugu yazıyor. Gunumzde 4 ile 8 gb kartlarla deneyenler oldu mu, performans nasıl?
    *Okudugum kadarıyla zamanla ekrana toz girdiği rivayet ediliyor. En uyuz oldugum seydir, sizin telefonlarınız ne durumda?
    Telefonun uzerindeki acıklıklara bakarak ne yazık ki bu yorumlara hak vermemek elde değil :(
    *Mod yuklemek benim tarzım değil motorola lisanslı olmadıktan sonra! orijinalde ne warsa onu kullanmayı tercih ederim.
    Bu yuzden modlarla değil de bildik sekilde kullanıslı programlar yuklemek istiyorum. Linux portable'da her ayrı amac icin isim yapmıs
    programları yazar mısınız? msn, oyun, mp4 player, video, bt vs. Juix telefonda calıstırılabilir dosya uzantısı ne?...
    *Kısa suredir kullanıyor olmama ragmen multitasking berbat. Aynı anda cok sayıda programın calıstırılamaması korkunc!
    mediaplayer haric. Yüm işlevselliği öldürmüşler bu yonuyle. Bu yuzden symbiandaki tek tusla ulastıgım program yoneticisini cok aradım!
    *Ayrıca her telefonun basına gelen, zamanla ekran parlaklıgını yitirmesi bu telefonun ne kadar zaman sonra basına geliyor?!
    Kaymak beyaz renge bakmak varken o beyazlıgın sarıya donusmesi telefonu elden cıkarma sebeplerimin basında geliyor da!
    *Son olarak ve simdilik son takıntım da pil azaldıgında 3dk'da bir duymak zorunda oldugum uyarıyı susturamaz mıym?!
    Pil bitmeden sarja takma huyum olmadıgı icin her 3dk da bir pil bitiyor ikazını duyunca telefonu duvara vurasım geliyor!

*ve benim telefonumun kutusundan 750mah pil cıkıyor bu da bir standart değil sanırım sizin kullandıgınız pillerin gucu ne?
    Bu pil beni en fazla 2 gun goturuyor ki hic kullanıslı değil!

Sanırım biraz uzun oldu ama cok ilgili konu ve forum okudum yazdıklarımın cevabını henuz bulamadım.
    Yardımlarınız icin simdiden cok tesekkurler

Arkadaşım,yeşille renlendirdiklerime tamamen katılıyorum.

-Evet,öyle bir müzik telefonunun radyosu olmaması bence de çok büyük eksiklik.Ve benimkinden de USB kablosu çıktı.Ben de kulaklık çıkmasını isterdim.Mini SDler şu anda piyasada en fazla 10 TL çünkü (1 GB)

-Zaten pil az,telefon 3 dakikada bir titriyor.1 saat yetecek pil,daha çabuk bitiyor.Gerçekten çok saçma.Çözümü varsa buraya yazılırsa çok sevinirim.

Ayrıca,benim telefonum tam 25 saniyede Sim Pin giriş ekranına geçiyor.Bana çok yavaş ve sorunlu gibi geldi.Sizinkiler de aynı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 26 Nisan 2009; 14:40:06 >

• quote:

Ayrıca,benim telefonum tam 25 saniyede Sim Pin giriş ekranına geçiyor.Bana çok yavaş ve sorunlu gibi geldi.Sizinkiler de aynı mı ?

Sanırım senin yazılımda bi sorun war belki de ayarlardandır tekrar flashlamayı dene.

Bu arada sorularımın cevabını yazacak bir cengaver yok mu? Uzun yazdık die okumaya useniliyor anlasılan
  • Doğrusu telefonu daha yeni aldım,ve 2 kere servise gitti bile.Bluetoothunda sorun vardı ve kitleniyordu.Servisten geldi yine aynı.Ne yapacağımı şaşırdım.Geç açıma muhabbeti de uzun servise gittikten öncede vardı orda sistem yeniden yüklendi ama değişen birşey olmadı.
    quote:

quote:

Sanırım senin yazılımda bi sorun war belki de ayarlardandır tekrar flashlamayı dene.

Bu arada sorularımın cevabını yazacak bir cengaver yok mu? Uzun yazdık die okumaya useniliyor anlasılan

• Bir sey daha; telefon ve mesaj hafızasını PC'ye nasıl senkronize edebilirim. Bununla ilgili bir yazılım cd'si cıkmadı kutudan.
    Ola ki yeni bir yazılım (FlashROM) yukleyeceğiz diyelim, bu demek oluyor ki telefonun hafızasında ne warsa gidecek. Telefon ve
    kişi bilgilerini SIM kartta tutmaksa hic iyi bir fikir değil. Cunku tek kisiye ait 4-5 tane numara, adres, not vs bilgileri var cogu kaydımda...

Bahsettiğim orj. motorola yazılımını upload edebilecek bir arkadas var mı?!

Ayrıca gordugum o ki telefonu kullanan dolu insan, yok modmus, flashmıs bi dolu gereksiz (bence!) seyle ilgilenirken,
    gercekten yanımızda tasıdıgımıza degecek bir alet sahibi olusumuzun hakkını veren program ve bilgiler paylasılmıyor.
    Sanırım kullanıcıların cogu genc, öğrenci ve ihtiyac duymuyorlar?! Umarım benim kafamda olan kullanıcılar da okuyordur bu sayfayı!
  • pil zayıf uyarısını silence bir mp3 dosyasıyla değiştirirsek sesinden kurtulmuş oluruz.Bunu geniş bir boş vakit bulduğumda telefonun hafızasına girip deneyeceğim,zor birşey değil sadece gerekli klasörü bulmak mesele.

Ayrıca sizce gereksiz olan mod'u uygulamazsanız,orjinal yazılımla mpkg yazılımlarını yükleyemezsiniz!
    Mod'un faydaları mpkg programları kolayca yüklemek ve deri yüklemek oldu.Telefonumda epey program yüklü ve çokça işime yarıyor.Mühendislik öğrencisi olduğumdan bilimsel hesap makinaları,makinam yanımda olmadığımda imdadıma koşuyor.Miniexcel ile ufak tefek excel hesaplarını telefonumda yapabiliyorum,güneş ve ay'a göre yön tayinini sağlayan birkaç program,ingilizce-türkçe sözlük,zip-rar açıcı,opera,kronometre,geri sayım sayacı,cep muvakkit,altyazılı divx açan mplayer vs. programlarım var vazgeçilmezler benim için.Öğrencilere daha çok lazım böyle programlar zaten.

Bu konuda pek paylaşılmıyor böyle şeyler,doğrudur.Bu aralar bir canlanma var gibi.Hatta ilk sayfalardaki mod yükleme linkleri ölmüş hep.

Aradığınız senkronize yazılımı Motorola Phone Tools.Forumda arama yaparak kolayca bulabilirsiniz.Motorola ROKR E2 konusunda paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Fazla internete giremiyorum bu sıralar yoksa bazı uploadlarım olurdu.Hepinize iyi forumlar.

• quote:

Bir sey daha; telefon ve mesaj hafızasını PC'ye nasıl senkronize edebilirim. Bununla ilgili bir yazılım cd'si cıkmadı kutudan.
    Ola ki yeni bir yazılım (FlashROM) yukleyeceğiz diyelim, bu demek oluyor ki telefonun hafızasında ne warsa gidecek. Telefon ve
    kişi bilgilerini SIM kartta tutmaksa hic iyi bir fikir değil. Cunku tek kisiye ait 4-5 tane numara, adres, not vs bilgileri var cogu kaydımda...

Bahsettiğim orj. motorola yazılımını upload edebilecek bir arkadas var mı?!

Ayrıca gordugum o ki telefonu kullanan dolu insan, yok modmus, flashmıs bi dolu gereksiz (bence!) seyle ilgilenirken,
    gercekten yanımızda tasıdıgımıza degecek bir alet sahibi olusumuzun hakkını veren program ve bilgiler paylasılmıyor.
    Sanırım kullanıcıların cogu genc, öğrenci ve ihtiyac duymuyorlar?! Umarım benim kafamda olan kullanıcılar da okuyordur bu sayfayı!

kardeş istediğin program güle güle kullan:D:D

http://www.fileden.com/files/2009/3/10/2358385/motorazrv3i/tools/Motorola_Phone_Tools_5.0.5.rar

• quote:

pil zayıf uyarısını silence bir mp3 dosyasıyla değiştirirsek sesinden kurtulmuş oluruz.Bunu geniş bir boş vakit bulduğumda telefonun hafızasına girip deneyeceğim,zor birşey değil sadece gerekli klasörü bulmak mesele.

Ayrıca sizce gereksiz olan mod'u uygulamazsanız,orjinal yazılımla mpkg yazılımlarını yükleyemezsiniz!
    Mod'un faydaları mpkg programları kolayca yüklemek ve deri yüklemek oldu.Telefonumda epey program yüklü ve çokça işime yarıyor.Mühendislik öğrencisi olduğumdan bilimsel hesap makinaları,makinam yanımda olmadığımda imdadıma koşuyor.Miniexcel ile ufak tefek excel hesaplarını telefonumda yapabiliyorum,güneş ve ay'a göre yön tayinini sağlayan birkaç program,ingilizce-türkçe sözlük,zip-rar açıcı,opera,kronometre,geri sayım sayacı,cep muvakkit,altyazılı divx açan mplayer vs. programlarım var vazgeçilmezler benim için.Öğrencilere daha çok lazım böyle programlar zaten.

Bu konuda pek paylaşılmıyor böyle şeyler,doğrudur.Bu aralar bir canlanma var gibi.Hatta ilk sayfalardaki mod yükleme linkleri ölmüş hep.

Aradığınız senkronize yazılımı Motorola Phone Tools.Forumda arama yaparak kolayca bulabilirsiniz.Motorola ROKR E2 konusunda paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Fazla internete giremiyorum bu sıralar yoksa bazı uploadlarım olurdu.Hepinize iyi forumlar.

çok haklısın kardeşim... linkler ölmüş en kısa zamanda upload yapacağım... wktools 3.02 linklerinde bi sorun yoktu en son baktığımda... zaten önceki sürümün zamanı doldu.... wktolls 3.02 de sorun varsa hemen upload yapayım:D

• quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY
    -Zaten pil az,telefon 3 dakikada bir titriyor.1 saat yetecek pil,daha çabuk bitiyor.Gerçekten çok saçma.Çözümü varsa buraya yazılırsa çok sevinirim.

ilkiyle ilgili şimdilik bi çözüm yok...

doğrudur biraz geç açılıyor... açıldıktan sonra gözle görülür bi yavaşlama yoksa bi problem değil...
  • quote:

Altyazıda türkçe karakter sorununu çözdüm.Bu sorunu olanlarhttp://forum.iyte.net/redirector.php?do=nodelay&url=http%3A%2F%2Fwww4.mplayerhq.hu%2FMPlayer%2Fcontrib%2Ffonts%2Fturkish-fonts-iso-8859-9.tar.bz2 buradaki dosyayı indirip,içindekileri /mmc/mmca1/.Programs/MPlayer/share/mplayer/font veya sizde nerede yüklü ise orasını değiştirip,dosyaların üzerine yazdırın sorun düzeliyor.

Telefon çevirdiğim 320x240 avi leri çok güzel bir şekilde açıyor.Hatta çevirmeden koca dosyaları bile kasmadan açıyor,takdir ettim.

zrights ile izin vermeme rağmen 3-4tane java mp3 player denedim,olmadı.Kullananınız var mı acaba?

Bir de java uygulamalarını arkaplana aldığımızda geri dönmek için herhangi bir kısayol,tuş vs. var mı?Ve sağ üstteki tuşu basılı tuttuğumda sesli arama kaydı yok gibi bir uyarı veriyor.Bunu tuş basılı tutulunca ses kaydı başlatma olarak değiştiremez miyiz?

dostum altyazı problemini çözüp bulup paylaştığın için tşkkürler ... senden yeni şeylerde bekliyoruz...

bendede olmadı mp3 plaayer olayı... ama önemli değil kendi oynatıcısı zaten gayet yeterli .... java yüklediğin zaman arayüzünden başka bişey değişmeyekcektir emin ol...

tabiki değiştirebilirsin fakat direkt olarak ses kayıt işlemine başlayamaz sadece ses kayıt ediciyi açarsın...

• @tyanali51 eline saglık buyuksun :) Bu yazılım butun hi-end (guncel) motorola modelleri ile uyumlu mu?
  • quote:

@omurkadir orijinal gelen yazılımla yeni prgoramlar (linux) yukleyemem mi demek oluyor bu?
  • quote:

@tyanali51 eline saglık buyuksun :) Bu yazılım butun hi-end (guncel) motorola modelleri ile uyumlu mu?

bildiğim kadarıyla türkiyede çıkan her motorolayı tanıyacak kadar iii:D:D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.