Bende bu linuxmod teması çıkmadı nedense.Özgür kardeş sen sonradan mı yükledin acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: tyanali51
yok en baştan sırayla yapınız bu arada bootloader versionunuz nedir???
*#kapama tuşuna basılı tutup öğrenebilirsiniz (tel kapalı iken)
Sanırım bu soru bana gelmişti? Tabi fırsatım olmadığı için ancak cevaplayabiliyorum. A3.CC görünüyor bootloader. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum ama en iyi ihtimalle yarın tekrar deneyebilirim modlamayı. Bu arada dil paketini modlamayı bitirdikten sonramı flash lıyoruz?
quote:
Orjinalden alıntı: Just be*
Bende bu linuxmod teması çıkmadı nedense.Özgür kardeş sen sonradan mı yükledin acaba ?
o temayı yükledikten sonra ekran görüntüsü aldım temayı yüklemn gerekli...
quote:
Orjinalden alıntı: tarlk
quote:
yok en baştan sırayla yapınız bu arada bootloader versionunuz nedir???
*#kapama tuşuna basılı tutup öğrenebilirsiniz (tel kapalı iken)
Sanırım bu soru bana gelmişti? Tabi fırsatım olmadığı için ancak cevaplayabiliyorum. A3.CC görünüyor bootloader. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum ama en iyi ihtimalle yarın tekrar deneyebilirim modlamayı. Bu arada dil paketini modlamayı bitirdikten sonramı flash lıyoruz?
hayır dil paketi daha sonra flashlanıyor... mpkg kurmya başlamadan önce dil paketi yüklemni tavsiye ederim...
belirteyim ben ingilizce kullanıyorum yurkarda anlattığım nedenlerden dolayı tr kurulumu yapamadım... zaten telefondaki ingilizcenin de anlaşılır olmasından dolayı önemsemedim...
Tyanali tekrar denedim ama yine başarısız oldum şu modlama konusunda. Arkadaş sorunu çözdüğünü yazmış ama bende onun yaşadığı problem zaten mevcut değil. Yani telefon hafızasına yüklemem gereken gereken bölümü zaten telefon hafızasına kopyalıyorum. Hafıza kartınıda tam olarak formatlamışken neden problem yaşıyorum anlamadım. Mpkg lere geldiğim zaman mutlaka problem yaşıyorum? Bahsettiğin ekranda WKtools logosu görünme olayı telefon kendini yeniden başlattığında ekrandamı belirmeli yoksa menüye girdiğimde görmem yeterlimi? Hani 10 dk dan uzun bi süre telefona dokunmadan bekledikten sonra, uzunca bi süre RSD de "status" bölümünde "connecting.." yazıyor ve sonuç alamayınca bağlantıyı kesiyorum. Hatayı burdamı yapıyorum anlamadım.?
Daha önce bir çok kez alışveriş yaptım güvenilir bir site. Kargo bedava Ptt ile 15, 20 gün içinde gelir.
Hocam aldınızmı şu dönüştürücüyü? Ben sipariş edeli aya yaklaşmıştıki yeni geldi. Beklemek sorun olmadıda, gelen ürünün kalitesi tam anlamıyla problem?! Hoş parada vermedik ama yinede kabul edemiyo insan. 3 adet sipariş etmiştim ama üçüde çok kötü...
Bende o siteden V8 için BX40 batarya siparişi verecektim ama vazgeçtim çünkü çin malı çakma ürün gönderiyorlar.
Aynen öyle.. Hani belki biraz ses kısıklığı olabiliri tahmin ediyordumda bu kadar kötü olacağını düşünemedim maalesef. Bu arada tavsiyede bulunan arkadaş alınmasın lütfen, paylaşımına teşekkür ediyorum. Maksadım her ürünün alınmaması gerektiğinin bilinmesi. Kısaca benden sonraki kazazedeleri şimdiden engellemek.
Sonunda bende modlamayı başardım. Tekrar teşekkür etmeliyim @tyanali yeni bi telefon alsam bu kadar memnun kalmazdım sanırım. Bu arada içerik hakkında açıklamalarına ihtiyacımız olacak gibi. İspanyolcam hiç yok çünkü.
mrb arkadaşlar,ben bağlantı olarak hafıza kartını seçtiimde hafıza kartına ulaşamıorum,aynı zamanda telefon hafızasınada ulaşamıorum,bilgisayarımda simgeler görünüyor ama içine giremiorum,özelliklerine bakıncada kullanulan alan ve tüm alan 0 olarak gözüküyor.bu sorunu nasıl çözerim? yardımcı olursanız sevinirim
iyi günler; ya benim telefonda her şey silindi. baya bir program kurduktan sonra zLauncher'ı da kurdum. ama bir işe yaramıyor gibi geldi. uninstal etmeye kalktım. telefon refresh olduktan sonra ana menüde sadece avea sim servis ve servis aramaları kaldı. şu an hiçbir menüye giremiyorum. hatta telefonu flashlamak için bağlantılardan modemi seçmem lazım ama bağlantılara giremiyorum...
yardım edebilecek var mı?
Bootloader mod'a * # ve açma tuşlarına sırasıyla bırakmadan basarak giriş yap ve RSD ile flash işlemini yapabilirsin. Hafıza kartında olmayan bilgiler silinecektir.
Daha önce bir çok kez alışveriş yaptım güvenilir bir site. Kargo bedava Ptt ile 15, 20 gün içinde gelir.
Hocam aldınızmı şu dönüştürücüyü? Ben sipariş edeli aya yaklaşmıştıki yeni geldi. Beklemek sorun olmadıda, gelen ürünün kalitesi tam anlamıyla problem?! Hoş parada vermedik ama yinede kabul edemiyo insan. 3 adet sipariş etmiştim ama üçüde çok kötü...
Bana gelende çok kötüydü, ses çok kısık çıkıyor! Geçen gün ses sitemine bağladım seste problem yoktu ama kulaklık ile dinleyince ses çok az geliyor malesef. O gün telefondan çıkartırken elimde kaldı zaten Dealextreme'den daha önce fotoğrafçılık hobim için baya ürün aldım ve hiç bir problem yaşamadım, aldığım ürünlerden çok memnunum, buna dayanaraktan dönüştürücüde alayım dedim ve sizlerede tavsiye ettim ama malesefe bu kez umduğumu bulamadım ve sizi de hayal kırıklığına uğrattım. Özür dilerim.
Geçenlerde can sıkıntısından çekmiştim :) Buraya ekleyeyimde belki almak isteyenlerin kafalarında birşeyler oluşturur
Sorun değil arkadaşım. Ben biraz bana gelenlerle alakalı şüphem ve birazda benden sonra alışveriş yapmak isteyecek arkadaşlar için fikir olsun diye düşünerek yazdım. Verdiğimiz para değil zaten... Bu arada paylaşım için tekrar teşekkürler. Yurtiçinden çok alışverişim olsada yurtdışından siparişe cesaret etmemi sağlaması açısından benim için faydalı bi deneyim oldu.
Z6 mı modlamaya çalıştım menü vs. herşey değişti ve dil hala Türkçe, menü görünümü haricinde mod yaptığımı nerden kontrol edebilirim?
sarı wktools simgesi menüde görmesi gerekli
quote:
sarı wktools simgesi menüde görmesi gerekli
Evet o menü var. Mod ingilizce diye hatırlıyorum fakat telefon modladıktan sonra hala Türkçe olduğundan şaşırdım.
son modla modladıysan ingilizce olmalı. Ama bi önceki modu kullandıysan zaten türkçe yükleniyor. Konunun başında son modun menü görüntüleri mevcut, ordaki menüyle karşılaştırarak durumu kavrayabilirsin. Fark olarakta kamerada 240x320 video çekimi yapabilme seçeneği çıkıyor ve menüde gördüğün mpkg leri kullanarak cihazı daha kişiselleştirebilme imkanı oluşuyor. Zaten sağlıklı yüklediysen menüye dahil olanları görmen bile büyük bi tatmin sağlamalı...
benim ekran grüntülerim son mod görüntüleri gibi değil.. bu dosyayı daha önce yüklemiştim.. şimdi o dosyayı yüklemeyi denedim link çalışmıyor.. en son modu tekrar upload edermisiniz kuralım ?
Biraz geç bi yanıt olacak ama sana yardımcı olabilecek olan @tyanali51 den başkası değil. Özelden bi mesaj at istersen. Sanırım bu ara foruma pek girmiyor...