Şimdi Ara

MOTOROLA Z6 MOD REHBERI BY OZGUR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
38.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben orijinal yazılımla linux programlarını yükleyemedim bir türlü o yüzden modlamıştım.Yapılabiliyordur belki ama nasıl olduğunu bilmiyorum,denedim olmadı.
    Modlayınca wktools içerisinde mpkg manager ile programları kolayca yükleme&kaldırma yapabiliyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: Blur

quote:

Ayrıca sizce gereksiz olan mod'u uygulamazsanız,orjinal yazılımla mpkg yazılımlarını yükleyemezsiniz!

@omurkadir orijinal gelen yazılımla yeni prgoramlar (linux) yukleyemem mi demek oluyor bu?
  • Dun aksam su telefonu usb kablosunu takıp pcye baglayayım dedim ama bu is bayagı bir sorunlu!
    oncelikle baglantıdan USB hafıza seciliyken bagladıgımda bilgisayarımda 2 ayrı surucu cıkıyor ama
    suruculerin icerigine bakamıyorum (telefon hafızası ve microSD) Bunun icin USB driverlarını mı yuklemem gerek?
    "USB baglantısı iptal edildi. Telefon sarj ediliyor. Yeni bir baglantı kurmak icin kabloyu cıkarın ve tekrar takın."
    uyarısı alıyorum her seferinde. benim bildigim harici flash disk olarak gorecekse eger bunun icin drivere filan ihtiyac olmamalı!

Ayrıca baglantıdan modem olarak Motorola Phone Tools ile guc bela baglandıgımda yine hafıza kartına ulasamıyorum (Kart formatlı)
  • Sinirden oturdum ağlıyorum telefon yine kitlendi
    Lanet olsun teknosepet senin sattığın ürüne de sana da
    1 yıl kullanılmış gibi telefonun sürgüsü şak şak oynuyor
    Zaten Bluetooth hiç çalışmıyor

Hrrrr

• Oh rahatladım Dün döşendim siteye,para iadesini ya da değişimi kabul ettiler.
  • Sağlam döşenmişsin demekki, Helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Sağlam döşenmişsin demekki, Helal olsun.

quote:

Merhabalar.

Yaklaşık 1.5 ay önce sizden Motorola Z6 cep telefonu almıştım.Telefon gelmişti,Bluetooth'unda arıza vardı ve sık sık kitleniyordu.Size başvurmuştum,ve dilekceyle birlikte size göndermemi söylemiştiniz,ve en kısa sürede geri göndereceğinizi yazmıştınız.Gönderdim ve telefonum 3 hafta (!) da geldi.Geldiğinde ilk başta bluetoothunu denedim ve yine çalışmıyordu.Ve yine kitleniyordu.Bu sorunum hala devam ediyor,ve çözüleceğini de sanmıyorum.Üstelik hiç kullanmadığım telefonumun sürgü kapağı 1 yıl kullanılmış gibi oynuyor.

Tekrar servise gönderip 3 hafta telefonsuz kalmak istemiyorum,zaten sorunun çözümlenmeyeceğini de biliyorum.
    Sizden ürün iade talebime karşılık vermenizi bekliyorum.
    Biliyorum,17 gün içinde ürün iadesi kabul edilmemekte.Ama telefonumun benden kaynaklanmayan arızalardan dolayı 3 hafta boyunca sizde kalması bana bu hakkı doğuruyor sanırım.

Saygılar...

• çok faydalı bilgiler
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_ak -- 3 Mayıs 2009; 22:54:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: poplenoat

arkadaşlar özür dilerim belki gözümden kaçmış olabilir ama

program yüklemek için önce wk tools yüklüyoruz onu anladım.
    fakat mkplayer vs.programları nasıl yükleyeceğimizi anlayamadım.
    acaba program yükleme işini nasıl yapacağız yardımcı olabilir misiniz?
    nasıl yükleyebiliriz?
    teşekkürler.

şimdi öncelikle yapman gereken wktools u sorunsuzca tlefonuna flashlaman...

daha sonra wktools die bir menü olusacak telefonunda.. burda mpkg installer die bi bölüm var buradan mpkg uzantılı programları telefonuna kurabiliyorsun(şöle düşün symbian bir telefona sis uzantılı bir program yüklüyormuşun gibi örneğin bi mplayer bu player ile çok fazla sayıda video çeşiti açabilirsin....) mpkg leri ise birinci sayfada bulabilirsin...

• ilginize teşekkür ederim.
    saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: tyanali51

quote:

Orjinalden alıntı: poplenoat

arkadaşlar özür dilerim belki gözümden kaçmış olabilir ama

program yüklemek için önce wk tools yüklüyoruz onu anladım.
    fakat mkplayer vs.programları nasıl yükleyeceğimizi anlayamadım.
    acaba program yükleme işini nasıl yapacağız yardımcı olabilir misiniz?
    nasıl yükleyebiliriz?
    teşekkürler.

şimdi öncelikle yapman gereken wktools u sorunsuzca tlefonuna flashlaman...

daha sonra wktools die bir menü olusacak telefonunda.. burda mpkg installer die bi bölüm var buradan mpkg uzantılı programları telefonuna kurabiliyorsun(şöle düşün symbian bir telefona sis uzantılı bir program yüklüyormuşun gibi örneğin bi mplayer bu player ile çok fazla sayıda video çeşiti açabilirsin....) mpkg leri ise birinci sayfada bulabilirsin...

• arkadaşlar ben telefonu hepsi buradadan aldım kapak acayip oynuyor ve telefon yavaşlıyor bazende takılıyor garantiye nereye gönderebilrim
  • Genpa
  • arkadaşlar ben yeni aldım hoş telefon ama şu modlama işini pek anlamadım birde flaşlama işini nasıl yapacam ilgilenirseniz memnun olurum
    söylenen dosyaları indirdim bilgisayara kopyaladım ama flaşlama işinde kaldım
  • Merhaba arkadaşlar
    Benim bir soru olacaktı.
    Z6 kullanıyorum uzun süredir ancak walkman olarak kullanmamıştım, geçenlerde s200 model kulaklığı netten sipariş ettim geldi. Gelmesine geldi de, kulaklığı takınca bir süre çalışmıyor, 3-5 dk sonra aktif oluyor, sağlam çalışıyor bu sefer ancak ses kalitesi çok zayıf geldi. Kendi küçük hoparlöründen bile gayet güzel ses verdiğini düşününce bu telefonun değil kulaklığın suçu diye düşünüyorum.
    Bluetooth S9 kulaklığı kullan, çok kaliteli diye tavsiyeler aldım ama hem pahalı hem de bluetooth açıkken batarya uzun dayanmaz gibime geliyor.
    Çeviriciler gördüm nette, ama ne kadar orjinaldir, kalitesi nedir belirsiz.

Bir de sizden tavsiye isteyeyim, doğru düzgün müzik dinlemek için nasıl bir çözüm önerirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujix

Merhaba arkadaşlar
    Benim bir soru olacaktı.
    Z6 kullanıyorum uzun süredir ancak walkman olarak kullanmamıştım, geçenlerde s200 model kulaklığı netten sipariş ettim geldi. Gelmesine geldi de, kulaklığı takınca bir süre çalışmıyor, 3-5 dk sonra aktif oluyor, sağlam çalışıyor bu sefer ancak ses kalitesi çok zayıf geldi. Kendi küçük hoparlöründen bile gayet güzel ses verdiğini düşününce bu telefonun değil kulaklığın suçu diye düşünüyorum.
    Bluetooth S9 kulaklığı kullan, çok kaliteli diye tavsiyeler aldım ama hem pahalı hem de bluetooth açıkken batarya uzun dayanmaz gibime geliyor.
    Çeviriciler gördüm nette, ama ne kadar orjinaldir, kalitesi nedir belirsiz.

Bir de sizden tavsiye isteyeyim, doğru düzgün müzik dinlemek için nasıl bir çözüm önerirsiniz?

öncelikle çeviriciyle filan ii bi performans yakalayamazsın... paran varsa s9 al ya da yurt dışından getirttir... bluetooth ile pilin az gitmesine gelince hiç bir bilgim yok ama tahmin ile konuşuyrum bluetootla sadece kablosuz dijital sinyaller gönderiyorsun s9 un kulaklık alıcısına... diğer kablolu sistemlerde de sonuçta telefonun içinde bir amfi çalışıyor buda en azından kablolu sinyal göndermeyle kablosuz sinyal göndermede çoook farklı bşr enerji harcaması olacağını zannnetmiyorum.... en azından s9 6 saat pil ömrü olması lazım s9 un pili bitene kadar müzik dinleyebileceğini tahmin ediyorum... tabiki kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını esirgemesin..

• Arkadaşlar ben z6 yı alalı yeni oldu ses yüksekliği tahminimden cok daha az cıktı bunun sesini arttırmak için ne yapmam gerekli
  • Evet sesi aban da az geldi.Sanırım yazılımlarla yükseliyor sesi.Normal yollardan yükseltmenin yolunu bulamadım bende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *AMD_ATHLON*

Arkadaşlar ben z6 yı alalı yeni oldu ses yüksekliği tahminimden cok daha az cıktı bunun sesini arttırmak için ne yapmam gerekli

haklısın ses çok düşük ... ama yazılımlada yükseldiğini görmedim.. zaten yükselse bile çok cızırtı yapar hoparlor cok küçük
  • müzik dinleme olayına çözüm bulan var mı?s200ler pek iyi performans vermiyor denilenlere göre...almaya değmez mi dersiniz?s9'u alana kadar iyi bir o paraya mp3player alırım adam gibi müzik dinlerim o fiyata diyeceğim ama zaten halihazırdaki mp3player'ım yeterli bu iş için.s9u gereksiz olarak düşünüyorum(en azından 200-300tllik bir tel için).açıkçası benim bu telefondan müzik adına pek beklentim de kalmadı.diğer özellikleriyle beni tatmin ediyor.
  • bende mp3 playerim la müzik dinliyorum:DD::
  • merhaba tyanalı..hemşeriyiz galiba :)
    başlangıçta verdiğin link ölmüş (gerekli tüm dosyaların bulunduğu)
    ilgilenir misin?
    selamlar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.