Şimdi Ara

Motorola Atrix (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
14
Favori
81.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • valla mat olan çok şekil, bayılarak kullanıyorum. interneti çoğu zaman kapatıyorum 3 gün konuşmama dayanıyor.
  • bana gelende mat olan gerçekten çok hoş bir duygu veriyor. ama işlem yaparken ısıyı hissediyorum sizde nasıl ısınması nereye kadar normal? gps te sürekli konum bilgisi arıyor şeklinde uyarı var adres aramaya geçemedi. program mı yüklemek gerek. birde çekim gücü zayıf gibi geldi bana. paranoyak oldum bu başlık yüzünden geri versem mi acaba
    sağ alt köşedeki arama nın üzerine basınca sanki esneme yapıyor diğer köşelerde aynı diğer kullanıcılarda durum nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexplorer -- 12 Mart 2013; 0:54:41 >

Caroline: Hi, my name is Caroline. How may I help you?
    yalcin yilik: hi
    yalcin yilik: I have a question
    yalcin yilik: i bought motorola atrix from Turkey and I wonder if it is refurbished or not
    yalcin yilik: is it possible to know that
    Caroline: You want to know if your phone has been used previously?
    yalcin yilik: used or repaired at the factory
    yalcin yilik: it's been sold a new one
    Caroline: Okay. Unfortunately, there is no way for us to check if your device was new when purchased.

Caroline: However, if you were indeed sold a device that is not new it is very, very unfortunate - and definitely nothing that Motorola stands behind.
    Caroline: The seller should be held responsible for this.
    yalcin yilik: i see. dont you keep list for that kind of device?
    yalcin yilik: i am not sure about the device
    Caroline: No, unfortunately not.

what seems to be the issue with the phone, and what makes you think that it is not a new device?
    yalcin yilik: internet topics especially for turkish buyers
    yalcin yilik: and one more question about it? when the device is online or talking i feel the heat but too much is okey what degrres should it be
    Caroline: That is very unfortunate to hear. We have not been made aware of this, but we will definitely look into this claim. It is of course not acceptable as a customer to unkonwingly be sold an already used device, if you are paying for a brand new one.
    Caroline: How hot does it get?
    Caroline: Is it possible to hold it, or does it get unbearable to touch?
    yalcin yilik: this is my fist android
    yalcin yilik: eaisly i can touch no problem but i feel it
    Caroline: Okay. It is common for smartphones to get heated when in use. These devices are very powerful, and if you are calling, texting, browsing the internet, playing games, having applications open etc, the phone will get warm.
    yalcin yilik: i see
    yalcin yilik: thanks for your help
    yalcin yilik: have nice day
    Caroline: Thank you! Sorry I could not be of more help today
    Caroline: Also, as I really value any feedback about how well I have helped you today, you will be presented with a small survey at the end of this Chat. I hope you don’t mind taking some time to complete this.
    Caroline: Have a beautiful day you too :)
    yalcin yilik: i ll do it
    Caroline: Thank you!

Motorola ile yaptığım konuşma cihazın kullanılmış tamir görmüş olduğunu bilemeyiz ayrıca varsa böyle durumdan satıcının sorumlu olduğu ve motorolanın herhangi yapabileceği bir olmadığını söyledi.
    ısınma konusunuda sordum nette konuşurken yazarken kısacası kullnaımdayken cihazın ısınmasının normal orduğunu söyledi. tabi dokunulmyacak kadar yada aşırı sıcak olmaması
    kullanmaya devam edeceğim

resimleri ekleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexplorer -- 12 Mart 2013; 12:11:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yexplorer

bana gelende mat olan gerçekten çok hoş bir duygu veriyor. ama işlem yaparken ısıyı hissediyorum sizde nasıl ısınması nereye kadar normal? gps te sürekli konum bilgisi arıyor şeklinde uyarı var adres aramaya geçemedi. program mı yüklemek gerek. birde çekim gücü zayıf gibi geldi bana. paranoyak oldum bu başlık yüzünden geri versem mi acaba
    sağ alt köşedeki arama nın üzerine basınca sanki esneme yapıyor diğer köşelerde aynı diğer kullanıcılarda durum nasıl

Özellikle wifi açıkken ve cihazı zorlayan oyunlar oynarken ısınma yapıyor ama çok değil.
    Gps için Sygic öneririm wifi ve gps uyduları seçeneği aktifken 10 sn.de yerimi buldu google mapsde 2 dk bekledim bulmadı kapadım.
    Çekim gücü biraz zayıf özellikle kapalı alandayken açık alanda full çekiyor.
    Ben ekrana koruyucu yapıştırırken baya bastırdım sağ alt kısım çok az içeri çöktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 12 Mart 2013; 12:18:24 >

• An itibariyle telefonu aldım.. Hepsiburadadan geldi.. Her zaman güvenmişimdir HB'ye yine yanılmadım.. Tertemiz pırıl pırıl açılmamış bir şekilde geldi telefon.. HB'den almak isteyen arkadaşlar içiniz rahat olsun.. Telefon sağlam..

Orijinalden alıntı: bycan3r

quote:

bana gelende mat olan gerçekten çok hoş bir duygu veriyor. ama işlem yaparken ısıyı hissediyorum sizde nasıl ısınması nereye kadar normal? gps te sürekli konum bilgisi arıyor şeklinde uyarı var adres aramaya geçemedi. program mı yüklemek gerek. birde çekim gücü zayıf gibi geldi bana. paranoyak oldum bu başlık yüzünden geri versem mi acaba

Özellikle wifi açıkken ve cihazı zorlayan oyunlar oynarken ısınma yapıyor ama çok değil.
    Gps için Sygic öneririm wifi ve gps uyduları seçeneği aktifken 10 sn.de yerimi buldu google mapsde 2 dk bekledim bulmadı kapadım.
    Çekim gücü biraz zayıf özellikle kapalı alandayken açık alanda full çekiyor.
    Ben ekrana koruyucu yapıştırırken baya bastırdım sağ alt kısım çok az içeri çöktü

teşekkürler konu boşuna kafa karıştırdı bence çok güzel cihaz

• quote:

Caroline (Listening)

Caroline: Hi, my name is Caroline. How may I help you?
    yalcin yilik: hi
    yalcin yilik: I have a question
    yalcin yilik: i bought motorola atrix from Turkey and I wonder if it is refurbished or not
    yalcin yilik: is it possible to know that
    Caroline: You want to know if your phone has been used previously?
    yalcin yilik: used or repaired at the factory
    yalcin yilik: it's been sold a new one
    Caroline: Okay. Unfortunately, there is no way for us to check if your device was new when purchased.

Caroline: However, if you were indeed sold a device that is not new it is very, very unfortunate - and definitely nothing that Motorola stands behind.
    Caroline: The seller should be held responsible for this.
    yalcin yilik: i see. dont you keep list for that kind of device?
    yalcin yilik: i am not sure about the device
    Caroline: No, unfortunately not.

what seems to be the issue with the phone, and what makes you think that it is not a new device?
    yalcin yilik: internet topics especially for turkish buyers
    yalcin yilik: and one more question about it? when the device is online or talking i feel the heat but too much is okey what degrres should it be
    Caroline: That is very unfortunate to hear. We have not been made aware of this, but we will definitely look into this claim. It is of course not acceptable as a customer to unkonwingly be sold an already used device, if you are paying for a brand new one.
    Caroline: How hot does it get?
    Caroline: Is it possible to hold it, or does it get unbearable to touch?
    yalcin yilik: this is my fist android
    yalcin yilik: eaisly i can touch no problem but i feel it
    Caroline: Okay. It is common for smartphones to get heated when in use. These devices are very powerful, and if you are calling, texting, browsing the internet, playing games, having applications open etc, the phone will get warm.
    yalcin yilik: i see
    yalcin yilik: thanks for your help
    yalcin yilik: have nice day
    Caroline: Thank you! Sorry I could not be of more help today
    Caroline: Also, as I really value any feedback about how well I have helped you today, you will be presented with a small survey at the end of this Chat. I hope you don’t mind taking some time to complete this.
    Caroline: Have a beautiful day you too :)
    yalcin yilik: i ll do it
    Caroline: Thank you!

Motorola ile yaptığım konuşma cihazın kullanılmış tamir görmüş olduğunu bilemeyiz ayrıca varsa böyle durumdan satıcının sorumlu olduğu ve motorolanın herhangi yapabileceği bir olmadığını söyledi.
    ısınma konusunuda sordum nette konuşurken yazarken kısacası kullnaımdayken cihazın ısınmasının normal orduğunu söyledi. tabi dokunulmyacak kadar yada aşırı sıcak olmaması
    kullanmaya devam edeceğim

resimleri ekleyemiyorum

Caroline tam siyasetçi olacak kadınmış, herşeye "ya öyle mi çok üzüldük, ancak elimizden bişey gelmez" tarzı cevaplar vermiş, bir de tükürdüğünü yalamayı ve ayaküstü milyon tane yalan söylemeyi öğrenirse bizim mecliste iyi iş yapar...

bu arada ısınma sorunu için TPU jel kılıf öneririm ben de çok sinir oluyordum ancak bu kılıf hem çok iyi koruyor hem de serinlik hissi veriyor.

• Kılıf daha da fazla ısıtmasın kapalı olması sebebiyle. bendeki kapağın verdiği his de çok güzel. birde batarya sorunu içinhttp://www.ebay.com/itm/Motorola-Atrix-4G-MB860-Replacement-Extended-Battery-x2-Black-Cover-3500mAh-/271029709270 bu alsak nasıl olur acaba. orijinal kapağa uyar diye yazıyor yani kalın değil.
    http://www.ebay.com/itm/New-3500mAh-Extended-Battery-Dock-Charger-For-Motorola-Atrix-4G-MB860-/170859215843?pt=PDA_Accessories&hash=item27c800bbe3 buda kalın olanı

• quote:

Kılıf daha da fazla ısıtmasın kapalı olması sebebiyle. bendeki kapağın verdiği his de çok güzel. birde batarya sorunu içinhttp://www.ebay.com/itm/Motorola-Atrix-4G-MB860-Replacement-Extended-Battery-x2-Black-Cover-3500mAh-/271029709270 bu alsak nasıl olur acaba. orijinal kapağa uyar diye yazıyor yani kalın değil.
    http://www.ebay.com/itm/New-3500mAh-Extended-Battery-Dock-Charger-For-Motorola-Atrix-4G-MB860-/170859215843?pt=PDA_Accessories&hash=item27c800bbe3 buda kalın olanı

EBaydeki bataryaların %90ı sahte 3500 mAh yazıyolar aslında 1500 mAh bile değil.

Orjinal bataryaya en yakın performansı Anker bataryalar veriyormuş(xda forumunda satın alan bir çok kişi öyle yazmış.)
    http://www.amazon.com/1800mAh-Batteries-Motorola-Anker-Multi-purpose/dp/B005HNJJWA/

• quote:

Orijinalden alıntı: enteran

quote:

Orijinalden alıntı: busedam

Merhaba arkadaşlar ben bu telefonu çok fazla araştırmadan sadece özelliklerine bakarak hızlıal'dan alanlardanım. Ürün çok kısa zamanda elime geçti. Bu forumda yazanları henüz okumamış olarak kutuyu heyecanla açtım. Telefonun poşet içine tıkıştırılmış olduğunu ve bantsız olduğunu gördüğümde içime bir kurt düştü poşetten çıkarttığımda ekran üzerinde koruyucu bantıda yoktu. Bunu görünce daha da pirelendim yinede pilini takarak şarja bağladım telefon açılış logosu geldi ekrana ve yaklaşık 30 sn sonrada "Failed to boot 4 Starting RDS mode Battary is too low to flash" şeklinde bir arıza verdi ve telefon hiç açılmadı daha sonra telefonu aynen geri yolladım ve değişim istedim değişim için telefonu beklerken boş vaktimde telefonu araştırırken burayı keşfettim ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Telefonun değişimindende vazgeçtim paramın geri iadesini talep ettim.

Telefonu senden önce alıp iade eden kişi, telefonu rom atma moduna getirmiş, sonra da gerisini getiremeyip iade etmiş (tahminim). Telefon da kontrol edilmeden tekrar satılmak üzere depoya kaldırılınca şarjı azalmış haliyle. Sana da şarjı azken rom yükleme işlemine devam edemiyorum diye hata mesajı veriyor ki bu gayet doğal.
    Telefon kendinden bekleneni yapıyor, doğal olmayan ise, insanların yaptıkları. Telefonu bilmeden kurcalayıp, beceremeyince iade eden (bence) art niyetli kullanıcı ile, böyle bir iadeyi kontrolsüz alıp tekrar satan özensiz satıcının oluşturduğu zincir, gelip ürün satın almaktan başka bir suçu olmayan senin başını ağrıtıyor.
    Koskoca bir

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

yeni alan arkadaşlar arka kapak nasıl soyleyebilir mi ? ben 2. yi almak isteğindeyim de ilk aldığımın kapağı şu şekildeydi,bi de bunun motorola işareti ortasında olan desensiz mat bi kapağı var, ondan mı geldi bundan mı söyleyebilir misiniz ?

Motorola Atrix

diğeri de ana konuda yasincc nin eklediği şu kapak.

Motorola Atrix

ilk olan çizgili kapak eski ürünlere ait. motorola sonradan ikinci kapakla üretim yapmış yeni ürünler ikinci kapakla satışa sunuldu. ilk kapak biraz kaygan ama ikincisi daha kullanışlı :)

• Arkadaşlar bu cihaz almayı düşündüğüm 1-2 cihaz arasında. fakat burdaki 2.. elleri sıfır diye satıyorlar yazılarından sonra şüpheye düştüm. acaba 2. el sorunu olmayan nerden alabilirim.
    birde atrix1 hangi android sürümünü kullanıyor. Güncelleme alıyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 13 Mart 2013; 22:06:42 >
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• Merhabalar.
    Benim telefonda gun icersinde bazen alip tus kilidini actigimda yalnizca acil aramalar yaziyor.3,,5 saniye sonra sebeke geri geliyor.hattim turkcell. O esnada biriside aramissa ulasamiyor ve bana kisa mesaj olarak bilgi geliyor. Gunde bazen 10 sefer oluyor.tahminimce sebeke gittigi zaman ben tus kilidini acana kadar sebeke geri gelmiyor.baska bir sorun gormedim ama bu bayagi canimi sikan bi sorun.4 ay falan oldu heralde.aynisi kardesimde de var onun hatti avea ve boyle bir sorunu yok.telefondanmi ,hattanmi,programlardanmi cozemedim.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kubilaymen78

Merhabalar.
    Benim telefonda gun icersinde bazen alip tus kilidini actigimda yalnizca acil aramalar yaziyor.3,,5 saniye sonra sebeke geri geliyor.hattim turkcell. O esnada biriside aramissa ulasamiyor ve bana kisa mesaj olarak bilgi geliyor. Gunde bazen 10 sefer oluyor.tahminimce sebeke gittigi zaman ben tus kilidini acana kadar sebeke geri gelmiyor.baska bir sorun gormedim ama bu bayagi canimi sikan bi sorun.4 ay falan oldu heralde.aynisi kardesimde de var onun hatti avea ve boyle bir sorunu yok.telefondanmi ,hattanmi,programlardanmi cozemedim.?

telefonları değiştirip deneyin sizdeki sorun devam ederse hattan kardesinizde olursa program yada cihazdan. 4 5 gün oldu ben bir sıkıntı görmedim. ama her an bişeyler olacak gibi bu başlık karıştırıyor aklımı
  • Ilk bir ay bendede bir sey olmamisti.telefon guclu her oyunu kaldiriyor.pilide uzun gidiyor fakat bu bahsettigim sorun surekli oluyor.bundan once nokia e6 vardi.o telefonda boyle birsey olmuyordu yani telefondan oldugundan eminim. Telefon degistirmekte sikintili.herseyim bu telefona kurulu.hatta ve hatta yirmigun kadar once abone merkezinden simkartimi yenilettirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Inneddîne Indallâhil Islam !
  • telfonu kurcalamayı kendine görev bilmeyenler için gayet güzel cihaz bendeki kernel ve romla bab 2 gun civarı dayanıyor.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.