Şimdi Ara

Motorola Atrix (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
14
Favori
81.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...17...32333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende alali hb den 7-8 ay oldu cok memnunum telefondan yazilim falanda atmadim geldigi gibi kullaniyorum 1000 liralik telefonlardan hicbir eksigini gormedim goruntu haric.ama suan icin sifirina 400 liradan fazla verilmez bence 700-800 bandinda cok daha iyi telefonlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KiNgDaNcEr

Arkadaşlar ben atrix cihazını yurtdışı forumlarında inceleyip almıştım ama aldığımdna beri 1 senedir elımde sade 6 ay kaldı gerı kalan sure garantıde gectı. Hala lanet okudugum telefon elımde. Ve bu yuzden cok sıkıntı cektım. istanbul bilişim ve teleservişce gibi lanet firmalar telefonu sureklı tamır ettık dıye oyalayıp durdular. en sonunda mototrolaya okkalı bır maıl attım. Motorola USA 'a . Bana gelen mail de soyledıklerı sey motorlanın turkıyede resmı olarak satılan yanı motorolanın bılgısı ve takıbı ıcerısınde satılan tek cıhaızn razr olduguydu. Yani atrixin resmi satışı yok. bazı arkadaşlar kendılerıne yedıremedıklerı ıcın arızalrını saklayıp telefonlarını korumaya calısıyorlar. Lutfen bunu yapıp ınsanları yanlıs yonledırmeyın. Atrix cihazların hepsı refurbished olmaktadır. Sakın almayın!!! ben motorola hayranı oldugum ıcın guvendım ama sorun yıne bızım sırketlerımızde! halkı kazıklamak ıcın elınden gelenı yapıyorlar. dısarıda yenılenmıs cıhazları turkıyeye getırıp burda garantı fırması bulup sonra satısını yapıyorlar. bir nevi kaçakçılığın resmılestırılmıs versıyonu demek daha dogru olur! Ben 8 aydır mucadele edıyorum paramı gerı almak için .. bu arad soyleyeyım tuketıccı mahkemelrıne guvenmayın cunku ordakı calısanlar bılgısız oldukları ıcın fırmalar cok guzel bır sekılde onları kandırabılıyorlar. 6 aydır davam devam edıyor ama sonuc yok.. Bilginize..[font="Times New Roman"][/font]

Türkiye'de satılan model razr mı,razr max mı ? genelde sitelerde vs. ağırlıklı razr max modeli bulunuyor

*Map design.
    *Concept design.

• quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

Bende alali hb den 7-8 ay oldu cok memnunum telefondan yazilim falanda atmadim geldigi gibi kullaniyorum 1000 liralik telefonlardan hicbir eksigini gormedim goruntu haric.ama suan icin sifirina 400 liradan fazla verilmez bence 700-800 bandinda cok daha iyi telefonlar var

cok daha iyi tlflara ornek verseniz o fiyatlarda?

Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Bende alali hb den 7-8 ay oldu cok memnunum telefondan yazilim falanda atmadim geldigi gibi kullaniyorum 1000 liralik telefonlardan hicbir eksigini gormedim goruntu haric.ama suan icin sifirina 400 liradan fazla verilmez bence 700-800 bandinda cok daha iyi telefonlar var

lg l9 mesela. şuan mjc de 800 lira 80 lirada puan veriyor.ayrıca araştırılırsa kampanyalardan falan huwai,zte gibi çin markalarının üst seviye cihazlarıda alınabilir. kasmaya gerek yok. telefonu aldım kullanıyorum ve memnunum o zamanda en mantıklı telefon bu idi hediye çeki puan vs ile 450 tl ye maloldu bana .ancak şekil,ekran, işletim sistemi,rebufrished riski vs. nedenlerinden dolayı 700 800 tl verilmez diyorum.ama dediğim gibi ikinci el ya da sıfır uygun fiyatlı alınıp mis gibi kullanılır.tabii ki tüm bunlar benim şahsi görüşümdür.kimseyi etkilemek istemem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

lg l9 mesela. şuan mjc de 800 lira 80 lirada puan veriyor.ayrıca araştırılırsa kampanyalardan falan huwai,zte gibi çin markalarının üst seviye cihazlarıda alınabilir. kasmaya gerek yok. telefonu aldım kullanıyorum ve memnunum o zamanda en mantıklı telefon bu idi hediye çeki puan vs ile 450 tl ye maloldu bana .ancak şekil,ekran, işletim sistemi,rebufrished riski vs. nedenlerinden dolayı 700 800 tl verilmez diyorum.ama dediğim gibi ikinci el ya da sıfır uygun fiyatlı alınıp mis gibi kullanılır.tabii ki tüm bunlar benim şahsi görüşümdür.kimseyi etkilemek istemem

aslında şöyle bir yanlışlık oldu, atrix in fiyatı son dönemlerde hiçbir zaman 800 olmadı zaten. en pahalı hali 650 lira falandı. 600-650 civarında düşünerek sormuştum bende soruyu, o civarda da iyi bir telefon ben bilmiyorum açıkçası.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• İyi bir atrix, hala piyasanın fiyat/performans olarak en iyi cihazıdır.6 ay önce hb den aldım çatır çatır kullanıyorum çok da memnunum.Benden birkaç ay önce kardeşim Samsung Galaxy W aldı 700 tlye, 512mb ram ile çekmediği sıkıntı kalmıyor telefon değil kağnı sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bilip bilmeden firmayı karalıyorsunuz. Bi defa oyle kart degisimi falan yapılan telefon yeni gibi kutulanırmı ... cok sacma 1 seneye yakındır profesyonel anlamda tum ozellikleriyle kullaniyorum. Bu telefona rakip tanımam .. Gecen gun film izleyecek oldum mkv filmi normalde oynatan televizyonumdan ses alamayınca taktım atrixi docka canavar gibi hdmi ile tv den hem goruntu hem ses hd film izledim daha ne ki ...

• Merhaba arkadaşlar.Atrix'i sahibinden.com üzerinden ikinci el olarak alıyorum.Yanında dock da var.Bu benim ilk akıllı ve dokunmatik telefonum olacak.6 senedir nokia 6630 kullanıyorum.Hala taş gibi maşallah ama internet özelliği çok zayıf.Atrix'i de sadece net ve whatsapp için alıyorum.

Telefon elime geçtiğinde ilk olarak ne yapmalıyım.Muhtemelen işletim sistemi eski sürümdür.Telefonu sıfırlamak , yeni bir android kurmak gerekir mi.Android'in son sürümünü destekliyor mu ? Destekliyorsa bunu nasıl yüklerim.Evde kendi başıma halledebileceğim bir olay mıdır ?

• Atrix i 2 ay önde hb den aldım. orjinal rom ile hiç sıkıntısız yağ gibi kulanıyorum. Ama param yetse riske girip bu telefonu almazdım. 1gb ram olmasaydı hiç almazdım.

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Arkadaşlar çok sağlam (nerdeye ilk elden.) bir kaynaktan bugün öğrendim.

TR'de satılan BÜTÜN Motorola Atrix'ler YENİLENMİŞ (Refurbished) ürün.

Suç aslında Motorola'da değil, ithal edip ürünü pazara sokanda. Böyle ürünleri yasalardaki boşluklardan faydalanarak ürünün YENİLENMİŞ olduğunu satın almadan önce alıcıya bildirim yapmadan, açık bir şekilde anlatmadan satabiliyorlar.

Aldığınız ürünlerin hepsi yenilenmiş ürünler ama satın alırken hiç biriniz bunu bilerek almadı. Sorun bu.

Aynı hareketi Amerika'daki bir retail store yapamazdı, yasalar kesin, yaptırım var, tüketici korunuyor çünkü.

Bence bilmeden konuşmamalısın her Atrix refurbished değil
    Bir ara Turkcell'de 950 tlye satılan atrixler vardı onlar refurbished değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Yaklasık 2 haftadır kullanıyorum ekran parlaklığı ve kendince reset atması dışında sorun yok şuana kadar

artık reset atmīyor başlarda 1-2kez atmıştı sadece ekran parlaklığı hala sorun ve bir sorunda android sürümü tabi bu sorunlar romlarla gideriliyor
    telefonda rom falan yok, orjinal.
    yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanisilak -- 1 Ekim 2013; 21:28:52 >

Orijinalden alıntı: okanisilak

arkadaşlar merhaba.
    ana ekranda wifi, gps, bluetooth,ekran parlaklığı gibi şeyleri kontrol ettiğimiz widget silindi
    nasıl geri getirebilirim?
    telefonda rom falan yok, orjinal.
    yardım ederseniz sevinirim.

Sağ tuş menüsü - winget ekle
    güç denetimi widgeti

Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım...
  • Atrix candır... Aylardır kullanıyorum hiç yarı yolda bırakmadı beni.
    2005 YILDIZ GRİSİ LAGUNA II EXPRESSION PLUS 1.6 V + ATİKER LPG/atrıx
  • 1 buçuk yıldır hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Tam anlamıyla canavar maşallah.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.