Şimdi Ara

Motorola Atrix (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
14
Favori
81.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bu gün hepsiburadayı aradım bizim telefon nooldu gözüm diye. Haber yok dediler.Bende ücret iadesi taleb ettim.Değişim istemişsiniz ücret iadesi için değerlendirileceksiniz dediler. Bakalım ne olacak ne kadar sürecek.
  • Ben Gold dan aldım. 1 Aydır kullanıyorum. Kesinlikle bir sorun yaşamadım. Burda yazılanları okuyunca şaşırdım. Alacak olanlar Gold'dan alabilirler. Bu arada benim aldığım telefonun arka kapağı Hepsiburada da satılanlar gibi desenli değil. Arka kapak mat-silikon.

Orijinalden alıntı: tahirersan

Ben Gold dan aldım. 1 Aydır kullanıyorum. Kesinlikle bir sorun yaşamadım. Burda yazılanları okuyunca şaşırdım. Alacak olanlar Gold'dan alabilirler. Bu arada benim aldığım telefonun arka kapağı Hepsiburada da satılanlar gibi desenli değil. Arka kapak mat-silikon.

hb de satılanlarda desenli değil
    bende hb'dan aldım yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Ben Gold dan aldım. 1 Aydır kullanıyorum. Kesinlikle bir sorun yaşamadım. Burda yazılanları okuyunca şaşırdım. Alacak olanlar Gold'dan alabilirler. Bu arada benim aldığım telefonun arka kapağı Hepsiburada da satılanlar gibi desenli değil. Arka kapak mat-silikon.

Arka. Kapak desensiz derken? Bende hb den aldim fakat capraz zigzag cizimli desenli

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Arkadaş ilk 3 sayfayı okudum kafam patladı yaa, biri öyle diyo biri şöyle diyo...

Bu telefon ve diğer telefonlarla ilgili özellikle olumsuz yorumları şüpheyle okuyorum ve şahsen inanmıyorum. Sonuçta buralara herkes istediği gibi bişeyler karalayabiliyor ve istediğini de karalayabilir, ispatı yok.

Ayrıca cihaz alındığında mağazada açıp kontrol etmeden alınmamalı,

Misal internet üzerinden bir cihaz alınıyor ne olduğu belli değil, hatta kullanılmış cihaz gönderildiğini yazanlar var, bunun sorumlusu, motorola mı, sony mi, samsung mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 10 Kasım 2012; 20:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Arkadaş ilk 3 sayfayı okudum kafam patladı yaa, biri öyle diyo biri şöyle diyo...

Bu telefon ve diğer telefonlarla ilgili özellikle olumsuz yorumları şüpheyle okuyorum ve şahsen inanmıyorum. Sonuçta buralara herkes istediği gibi bişeyler karalayabiliyor ve istediğini de karalayabilir, ispatı yok.

Ayrıca cihaz alındığında mağazada açıp kontrol etmeden alınmamalı,

Misal internet üzerinden bir cihaz alınıyor ne olduğu belli değil, hatta kullanılmış cihaz gönderildiğini yazanlar var, bunun sorumlusu, motorola mı, sony mi, samsung mu?

Kardeş herkes birşeyleri istediği gibi karalayabilir demişsin fakat hiç kimse başına gelmeden birşeyleri söylemez bizim burada ne motoroladan ne samsungdan ne de diğer lerinden bir çıkar ilişkiniz yok ki birilerini karalayalım ya da övelim bizim buradaki amacımız başımaza gelenleri yazarak diğer arkadaşlarımızında örnek alarak daha temkinli yaklaşması şu ana kadar alınan motorola atrix telefonlarının sence bu kadar şikayet alması tesadüfmüdür bence değildir.Birde sorumlu olarak motorola ve diğer telefon şirketlerini suçlu olarak görmemişsin asıl suçlu onlardır (satıcılarda dahil) çünkü arızalı çıkan ürünleri yenileme çalışması yaparak tekrar satmaya çalışmaları pek akıl karı bir iş değil.Cihazı kontrol etsen dahi sonradan sıkıntı çıkarabilmesi çok yüksek bir telefon bence en iyisi hiç almamak.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TagTig

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Arka. Kapak desensiz derken? Bende hb den aldim fakat capraz zigzag cizimli desenli

bendeki desensiz demekki farklı partilerde farklı kapaklar var kapak olayına takılmamak lazım

• bu gün bir msaj geldi HB den telefonum servisteymiş işlemlerin hızlandırılması için talimat verilmiş.7 gün içinde iade etmeme rağmen servis tamir ederse aynı telefon gönderilebilirmiş.Ben tekrarladım ücretini istiyorum diye.Birde tüketici hakem heyetine gideceğimi söyledim.Oyalamaya devam işler kağnı hızıyla işliyor hb de
    Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım,
    Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım.
    Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım,
    Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
  • ben hepsiburada.com dan aldım benim ki niye sıkıntılı değil? uydurma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin
  • Bazı arkadaşların arızalı olmaması olabilir onlar adına çoooook mutlu oldum.1 aydır bu adamlarla konuşuyorum.İşim gücüm yok oturup burda yalan şeyler mi yazıcam.İnsanları bilip bilmeden itham etmeyin..Bu gün telefonumun serviste yapıldığını bana geri göndereceklerini söylediler.Ben telefonu 2. gün iade ettim.kanuni olarak değişim hakkım var.ama bir türlü anlatamıyorum derdimi.şimdi ücret iadesi istediğimi tekrarladım.Bu iş mahkemeye gidecek.Peşini bırakmıycam.İnsanları savunmasız sanıyorlar uğraşmaz sanıyorlar.Ama uğraşıcam...
  • İnsanlar, forumlarda genelde sorunları, sıkıntıları olduğu zaman paylaşarak çözme umuduyla vb. düşünceleri olduğu için yazarlar. Dolayısıyla burada tutup da yalan konuşulacağını sanmıyorum. Bütün cihazlar bozuk genellemesi de, tüm cihazlar sorunsuzdur genellemesi de yanlıştır.
    Hala telefonda oyalayıcı konuşmalar yapıyorlar.
    Ürüne birşey diyemem ama sakın HB den almayın en azından satış sonrası destek yüzünden.

• telefon geldi yeni yazılım yüklenmiş.parça falan değişmemiş.şimdilik çalışıyor görünüyor bakalım görücez...en azından telefon geldi...

• Arkadaşlar atrix refurbished mi değil mi bilemem.Atrix ana başlığında yazmıştım nokta şeklinde bir ölü piksel olduğunu . 9.gün farkettiğim veya oluştuğu için değişim formu doldurdum 2 gün olmasına rağmen hala onaylanmadı.
    Öncelikle söylemek isterim ki hiç kimseyi kötülemek veya karalamak amacıyla yazmıyorum bunları.Ancak şunu farkettim Hepsiburada.com iade edilmiş ürünleri tekrar jelatinleyip satıyor.
    Telefonum ilk geldiğinde bir fotoğraf çekmiştim fotoğrafları atarken dikkatli bakınca birşey farkettim.İlk aldığımda iştahla açtığım için bunu farketmemişim. Brightstar yapıştırması açılıp tekrar takılmış ve ufak bir yırtık var.
    Yani her teknolojik alet sorunlu çıkabilir.Ancak enayi yerine konduğumu düşünüyorum ve çok moralim bozuldu işin açığı ne yapacağımı bilmiyorum . Fotoğrafıda buraya ekliyorum siz karar verin.
    Bunu birkaç başlığa yazacağım . Ayrıca konu açmayı da düşünüyorum . Gerçekten arkadaşlar . Beni anlamanızı rica ediyorum . Elimden geldiğince ana başlıkta ve arkadaşların pm'lerini cevaplayıp herkese yardımcı olmaya çalıştım.

Motorola Atrix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmm10 -- 16 Kasım 2012; 23:05:48 >

• arkadaşlar bende motorola atrix alacağım hepsi buradan ne dersiniz alayımmı sorunlu çıkarmı dediklerinizi okuum içim gitti neden böyle ya
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.