Şimdi Ara

Motorola Atrix (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
14
Favori
79.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence fiyat + performans olarak düşünülürse alınabilecek en iyi telefon. Ben Hepsiburadadan 100 TL hediye çeki kampanyası ile 3 ay önce aldım. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. NFS Most Wanted ı kurdum takılmadan çok güzel oynatıyor. Ben bu ürünü herkese tavsiye ederim....
  • Az önce Atrix kullanıcıları konusunda yazdığımı burdada paylaşmam daha doğru olur sanırım.

Arkadaşlar HB den aldığım ürün yeni elime geçti. kısaca ilk izlenimimi yazayım.daha 5 dk bile bakmadım.
    -çarşamba akşam 11de sipariş verdim. cuma günü balıkesir/bandırmadaki adresime geldi.
    -Kırmızı kutulu.(kutuyu daha önce abim açtığı için pek ilk hali hakkında bilgim yok) (priz,bir kablo ve arka kapak poşet içinde değildi fakat diğerleri düzgün poşetlenmiş halde. tabii abimde bu poşetleri atmış olabilir)
    -brighstar garantili
    -kutu içeriğinde olması gereken herşey dock dahil var.
    -tel içindeki etikette kabartı var.
    -vidalarda pek birşey yok ama tornavida girmiş belli.
    -sim kart girişinde kılcal çizikler var.(not: abim sadece kutuyu açmış. telefonu kurcalamadığından bu çizikler eskiden kalma.)
    -bunlar hariç telefon ekranı vs tertemiz. toz vs yok.
    -arka kapak mat olanlardan.
    +telefon görünüş ve boyut olarak hoşuma gitti

şimdilik aklıma gelenler bunlar. kalanını telefonu kullanmaya başlayınca ondan yazarım.

Not: şimdilik telefonu refurbished olduğunu düşünmeme rağmen kullanmayı düşünüyorum. daha detaylı incelemeden sonra karar vercem. fakat keşke HA dan falan alsaydım. ordakiler sanırım mavi kutulu ve daha temiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukopat

Az önce Atrix kullanıcıları konusunda yazdığımı burdada paylaşmam daha doğru olur sanırım.

Arkadaşlar HB den aldığım ürün yeni elime geçti. kısaca ilk izlenimimi yazayım.daha 5 dk bile bakmadım.
    -çarşamba akşam 11de sipariş verdim. cuma günü balıkesir/bandırmadaki adresime geldi.
    -Kırmızı kutulu.(kutuyu daha önce abim açtığı için pek ilk hali hakkında bilgim yok) (priz,bir kablo ve arka kapak poşet içinde değildi fakat diğerleri düzgün poşetlenmiş halde. tabii abimde bu poşetleri atmış olabilir)
    -brighstar garantili
    -sim kart girişinde kılcal çizikler var.(not: abim sadece kutuyu açmış. telefonu kurcalamadığından bu çizikler eskiden kalma.)

şimdilik aklıma gelenler bunlar. kalanını telefonu kullanmaya başlayınca ondan yazarım.

Not: şimdilik telefonu refurbished olduğunu düşünmeme rağmen kullanmayı düşünüyorum. daha detaylı incelemeden sonra karar vercem. fakat keşke HA dan falan alsaydım. ordakiler sanırım mavi kutulu ve daha temiz.

HA dakiler mavi kutulu demişsiniz nereden biliyor sunuz acaba ?

• arkadaşlar,

ereyondan alınan atrixler de sanırım sıkıntı yok.. hepsiburada sitesinden alınan atrixlerde sıkıntılar var gibi.. sizin düşünceniz nedir.. teknoloji işi şans tabiki..
  • Çok düşündüm buradaki her şeyi okudum. Telefonu da inceledim ve HB 'dan sipariş verdim. Bakalım nasıl bir macera yaşayacağız.
  • an itibariyle bende aldım.hb den
  • Peki hepsiburada iade işlemlerinde sorun çıkarıyor mu? yoksa yormadan para iadesi yapıyor mu?
  • bende sabah hb ya sipariş verdim kargoya verildi yazıyor.bu yazıyı yeni gördüm içime kurt düştü şimdi :) tel yarın elimde olursa heryerini inceleyeceğim artık.kargo görevlisine tutanak tutturmadan da 7 gün içinde iade hakkımız mevcut mu acaba, bende şans yoktur bu konularda kesin kullanılmış çıkar :) tetenekliyimde biraz kesin denk gelir :)
  • Siparişim bugün ulaştı. Bütün parçaları tamam. Herhangi bir eksiklik yok. Gelen telefonda da herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.
    Umuyorum bir sıkıntı çıkartmaz.
  • Bence konunun başlığı değişşin
    Benim Atrix Türkcell bayisi çıkışlı bir telefon ve Allaha şükür burda bahsedilen sorunların hiçbirisi yok wifi çekimide güzel GSM çekimide güzel kapak ve kasadada herhangi bir deforme veya refurbished belirtisi yok.Bu fiyata bu kalitede bir telefon piyasada mevcut değil o yüzden gereksiz yorumlar yapılıp Atrix alacak insanları yanlış yönlendirmeyelim düşüncesindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byeskici

quote:

Az önce Atrix kullanıcıları konusunda yazdığımı burdada paylaşmam daha doğru olur sanırım.

-brighstar garantili

HA'dakiler kırmızı kutulu, ben de oradan aldım.

Bence bu muhabbetin hala tartışılması saçmalık. İnsanların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor.
    Bilgilendirme açısından güzel, ancak insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok.
    1 hafa iade hakkınız var zaten.
    Alırsınız incelersiniz ürünü, çizikler, toz parçaları vs. verdiği kullanılmışlık hissi sizi çok rahatsız ediyorsa gider ürünü iade edersiniz.
    Ya da cihazı kullanmaya başlarsınız, sorun varsa yine iade eder, sorun yoksa etmezsiniz. Ben mi yanlış düşünüyorum?

Kırmızı kutu, toz partikülü, kapak naylonu gibi saçma detayların muhabbetini yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: XRacer

quote:

quote:

-brighstar garantili

Bence bu muhabbetin hala tartışılması saçmalık. İnsanların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor.
    Alırsınız incelersiniz ürünü, çizikler, toz parçaları vs. verdiği kullanılmışlık hissi sizi çok rahatsız ediyorsa gider ürünü iade edersiniz.
    Ya da cihazı kullanmaya başlarsınız, sorun varsa yine iade eder, sorun yoksa etmezsiniz. Ben mi yanlış düşünüyorum?

Kırmızı kutu, toz partikülü, kapak naylonu gibi saçma detayların muhabbetini yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

hocam ha da dock çıktı mı çünkü diğer siteler göre ucucz aksesuarlarda bi değişilklik varmı

• quote:

hocam ha da dock çıktı mı çünkü diğer siteler göre ucucz aksesuarlarda bi değişilklik varmı

- Dock yok. Ancak kutu içeriğinde de olmadığı söylenmişti, Dock olmadığını bilerek aldım ben ürünü.
    - Mini HDMI kablosu, Türkiye'ye gelen yeni Atrix serilerinin tamamında yok zaten.
    - Onun harici, kimi insanlar "HA'dan aldım USB Kablosu çıkmıyor" filan demişler ancak bende öyle bir şey olmadı, sitede yazdığı haliyle tam takım geldi kutu. Hatta kulaklığın yedek süngerine kadar gönderdiler. Eksik kutu içeriği varsa iade edin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 24 Mart 2013; 22:21:04 >
  • Arkadaşlar Atrix'i Ereyondan alsam sıkıntı yaşarmıyım HB'den almak istemiyorum şikayetler çok malum ereyon a telefon açtım kendilerine bu konuda hiç şikayet gelmediğini söylediler. Sizce nereden almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XRacer

Güzel söylüyorsunuz iade hakkımız var ama bu şirketler sahtekarlıklarıyla ün yapmış durumda

mesela HA nın sitesinde şu yazıyor:
    Ürün kutusundaki koruma bandı açılmamalıdır. Ekranında yer alan koruma bandı çıkarılmamış olmalıdır ve çizik, hasar vs. olmamalıdır. Ürün kutusu açılan telefon, fotoğraf makinesi, notebook, playstation, printer ve scanner telefon iadeleri servis raporuna müteakip yapılmaktadır.

Koruma bandını açarsanız almayız diyorlar. Siz de diyorsunuz ki açıp kullanmaya başlayın sorun varsa iade edersiniz. Bir yerde bir yanlışlık var.

Hızlıal dan telefon alıp da iade eden oldu mu?

• webdenal.com dan aldım telefon sıfır büyüteçle inceledim heryanını hiçbir refurbished izi yok,kutunun vakum ambalajını ben açtım,dock una kadar herşey normal..
  • an itibariyle hizlial.com, eroyon ve hepsiburada da ürün yok.. bende %10 bonusu da var diyerekten gittigidiyordan alayım dedim. almaz olaydım.. geldiği gibi kapatıp geri gönderdim... mavi olandan geldi.. üzerinde jelatin yok.. netcel etiketi açılmış ve sonradan bantlanmış. cihazın pil yerinde darbeler var sim kart yerinde ne çiziğii anası ağlamış.. açmamla ambalajlamam bir oldu.
  • Yanlış bilgilendirme yapmayın.gidin media marktan alın keyfinize bakın telefon gayet güzel
  • refurbished motorola atrix şimdi Türkiyede, Kapış Kapış.
    Bitmeden istifade ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

refurbished motorola atrix şimdi Türkiyede, Kapış Kapış.
    Bitmeden istifade ediniz.

bi zahmet daha fazla paraya dandik bir makine almışsanız acısını başka yerde çıkarınız
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.