Şimdi Ara

Motorola Atrix (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
14
Favori
81.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...17...3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar,

Sitemizde refurbished ( yenilenmiş) ürün satılıyor olması söz konusu değildir. Yaklaışık 3 bin adet sattığımız Atrix modellerinden herhangi bir şikayet ya da iade almadığımızı önemle belirtiriz.

Bilgilerinize

Hepsiburada.com
    Müşteri Hizmetleri

Talep Detayları
    Talep No: DRM-175-25740
    Konu: Telefon

Hepsiburada.com Müşteri Hizmetleri:
    http://www.hepsiburada.com/musterihizmetleri

EDİT:

Ürün şimdi elime ulaştı görünürde güzelce paketlenmiş görünce sevindim fakat kutuyu açınca tam bir hayal kırıklığı rasgele buruşuk bir naylon içindeydi telefon, ekranda jelatin var ama parmak izi dolu, vidaların dipleri ışıkta parlıyor sanki bonradan boyanmış gibi, sim kart yuvasında kasa üzerinde sim kartın sürtünmesiyle oluşmuş izler var. Yukarıdaki cevabı veren hepsi burada ekibine sesleniyorum. Bunun adı ticaretten başka birşey. Yıllardır binlerce liralık alışveriş yaptığım site ne hallere düşmüş. Gerçekten üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronik_muh -- 9 Nisan 2013; 20:48:00 >

• Kapak lazım mı?

Orijinalden alıntı: mekatronik_muh

HB den soruma karşılık gelen yanıt;

Merhabalar,

Sitemizde refurbished ( yenilenmiş) ürün satılıyor olması söz konusu değildir. Yaklaışık 3 bin adet sattığımız Atrix modellerinden herhangi bir şikayet ya da iade almadığımızı önemle belirtiriz.

Bilgilerinize

Hepsiburada.com
    Müşteri Hizmetleri

Talep Detayları
    Talep No: DRM-175-25740
    Konu: Telefon

Hepsiburada.com Müşteri Hizmetleri:
    http://www.hepsiburada.com/musterihizmetleri

EDİT:

Ürün şimdi elime ulaştı görünürde güzelce paketlenmiş görünce sevindim fakat kutuyu açınca tam bir hayal kırıklığı rasgele buruşuk bir naylon içindeydi telefon, ekranda jelatin var ama parmak izi dolu, vidaların dipleri ışıkta parlıyor sanki bonradan boyanmış gibi, sim kart yuvasında kasa üzerinde sim kartın sürtünmesiyle oluşmuş izler var. Yukarıdaki cevabı veren hepsi burada ekibine sesleniyorum. Bunun adı ticaretten başka birşey. Yıllardır binlerce liralık alışveriş yaptığım site ne hallere düşmüş. Gerçekten üzücü.

İade talep ediniz hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *Map design.
    *Concept design.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

refurbished motorola atrix şimdi Türkiyede, Kapış Kapış.
    Bitmeden istifade ediniz.

bi zahmet daha fazla paraya dandik bir makine almışsanız acısını başka yerde çıkarınız

Aynen.Bu fiyata bu performansı kızkanmayın

Asus Zenfone Selfie 32 GB

iPad Mini Retina 64 gb
  • HB sipariş verdim ben de, reset problemi vardı değişime gönderdim. Siteden kalktı bir an eyvah dedim ama teleservice bire bir değişim yapmış, şimdi çok şükür sorunsuz kullanıyorum.
  • Az önce HB'den siparişi verdim bakalım,bekliyoruz.Bir sorum olacak bu arada avea hatların bu telefonda tam randımanlı çalışmadığı ile ilgili birkaç duyum aldım.Var mıdır bu şekilde bir sorun yaşayan?

Orijinalden alıntı: kskdodo

Az önce HB'den siparişi verdim bakalım,bekliyoruz.Bir sorum olacak bu arada avea hatların bu telefonda tam randımanlı çalışmadığı ile ilgili birkaç duyum aldım.Var mıdır bu şekilde bir sorun yaşayan?

bende iki tane var avea ile kullanılan, hiçbir sıkıntı yok.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• ben nakarada tr dükkan diye bi yerden aldım gayet de açılmamış yanında her aparatı vardı bazen kapanıyo oda zaten sıkıştırınca dayanamıyo heralde sonuçta bi bilgisayar ama sıkıntısız bi telefon :)
  • slm arkadaşlar, bugün itibarı ile bende hb den atrix sahibi oldum, Aslında lg l5 ile atrix arasında kalmıştım, donanım farkı nedeni ile atrixi aldım. Memnunmusun derseniz maalesef değilim ürünün 2 vidasında defermasyon var lakin gariptirki cihaz tertemiz ne bir iz nede yazılımsal sorunu var iade etmelimiyim bilemedim. Size danışmak istedim sizce sıfır umuduyla alınan bir cihaz 2. el hazzı yaşatıyorsa ne yapılmalı?
  • Arkadaşlar bir ceavap bekliyorum, iade edeyimmi sizce? kafamda soru işaretleri var iade etmezsem vidalar kurcalanmış durumda ilerde cihazda sorun yaşarsam garanti dışı demesinler kafam çok karışık çokk....

Orijinalden alıntı: avcitrex

Arkadaşlar bir ceavap bekliyorum, iade edeyimmi sizce? kafamda soru işaretleri var iade etmezsem vidalar kurcalanmış durumda ilerde cihazda sorun yaşarsam garanti dışı demesinler kafam çok karışık çokk....

eğer cihazda iade edilmiş ürün havası varsa iyi incelemek lazım. mesela ekran koruyucu jelatin temiz mi çizik, hava kabarcığı var mı? aksesuarlar düzenli yerleştirilmiş poşetinde ve sıfır mı? cihazın dış aksamında herhangi bir kullanılmış belirtisi var mı? eğer bunlar yoksa cihaz 0 ise iade etmenize gerek yok. vidadaki deformasyon yeni tüm serilerde var bende de var. cihazlar yenilenip kontrol edildiği için açılmış ve yeni yazılım yüklenmiş olarak satışa sunulmuş. telefon hala fiyat/perf lideri. ancak içinize sinmediyse hb 7 gün içinde iade alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarda belittiğim gibi sadece vidalar hasarlı başka hiç bir sıkıntısı yok. Benim tereddüt ettiğim nokta ilerde arıza açarsa vidalar sorunlu diye garanti kapsamına almama durumları varmı?

1 yıl oldu sanırım benim telefon sorunsuz
  • 28 nisanda hepsiburadadan aldığım atrix ,dışı tertemiz, güzel paketlenmiş olarak geldi. Ancak içinde ocak ayı arama kayıtları kandil mesajları yüklenmiş fotograflar vardı. iade ettim. şimdi onları silip satarlar.
  • makinenin bunda suçu yok arkadaşım, önüne gelen sipariş verip sonra kafasına esen nasıl olsa 7 gün diye kurcalayıp geri gönderiyor. hb şirketi de adam gibi paketleyip temizlemeden yeni birilerine satıyor makineleri.... bu 7 gün olayı aslında iyi hoş fakat bazı ürünlerde geçerli olmamalı bence, laf olsun diye sipariş veren, gelsin biraz oynar geri gönderirim diyen tonla insan var.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yexplorer

quote:

Orijinalden alıntı: kubilaymen78

Merhabalar.
    Benim telefonda gun icersinde bazen alip tus kilidini actigimda yalnizca acil aramalar yaziyor.3,,5 saniye sonra sebeke geri geliyor.hattim turkcell. O esnada biriside aramissa ulasamiyor ve bana kisa mesaj olarak bilgi geliyor. Gunde bazen 10 sefer oluyor.tahminimce sebeke gittigi zaman ben tus kilidini acana kadar sebeke geri gelmiyor.baska bir sorun gormedim ama bu bayagi canimi sikan bi sorun.4 ay falan oldu heralde.aynisi kardesimde de var onun hatti avea ve boyle bir sorunu yok.telefondanmi ,hattanmi,programlardanmi cozemedim.?

telefonları değiştirip deneyin sizdeki sorun devam ederse hattan kardesinizde olursa program yada cihazdan. 4 5 gün oldu ben bir sıkıntı görmedim. ama her an bişeyler olacak gibi bu başlık karıştırıyor aklımı

bende de aynısı oluyor daha bir sürü sorunu oluoyr

• Arkadaşlar ben atrix cihazını yurtdışı forumlarında inceleyip almıştım ama aldığımdna beri 1 senedir elımde sade 6 ay kaldı gerı kalan sure garantıde gectı. Hala lanet okudugum telefon elımde. Ve bu yuzden cok sıkıntı cektım. istanbul bilişim ve teleservişce gibi lanet firmalar telefonu sureklı tamır ettık dıye oyalayıp durdular. en sonunda mototrolaya okkalı bır maıl attım. Motorola USA 'a . Bana gelen mail de soyledıklerı sey motorlanın turkıyede resmı olarak satılan yanı motorolanın bılgısı ve takıbı ıcerısınde satılan tek cıhaızn razr olduguydu. Yani atrixin resmi satışı yok. bazı arkadaşlar kendılerıne yedıremedıklerı ıcın arızalrını saklayıp telefonlarını korumaya calısıyorlar. Lutfen bunu yapıp ınsanları yanlıs yonledırmeyın. Atrix cihazların hepsı refurbished olmaktadır. Sakın almayın!!! ben motorola hayranı oldugum ıcın guvendım ama sorun yıne bızım sırketlerımızde! halkı kazıklamak ıcın elınden gelenı yapıyorlar. dısarıda yenılenmıs cıhazları turkıyeye getırıp burda garantı fırması bulup sonra satısını yapıyorlar. bir nevi kaçakçılığın resmılestırılmıs versıyonu demek daha dogru olur! Ben 8 aydır mucadele edıyorum paramı gerı almak için .. bu arad soyleyeyım tuketıccı mahkemelrıne guvenmayın cunku ordakı calısanlar bılgısız oldukları ıcın fırmalar cok guzel bır sekılde onları kandırabılıyorlar. 6 aydır davam devam edıyor ama sonuc yok.. Bilginize..[font="Times New Roman"][/font]

• KiNgDaNcEr K kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: KiNgDaNcEr

Arkadaşlar ben atrix cihazını yurtdışı forumlarında inceleyip almıştım ama aldığımdna beri 1 senedir elımde sade 6 ay kaldı gerı kalan sure garantıde gectı. Hala lanet okudugum telefon elımde. Ve bu yuzden cok sıkıntı cektım. istanbul bilişim ve teleservişce gibi lanet firmalar telefonu sureklı tamır ettık dıye oyalayıp durdular. en sonunda mototrolaya okkalı bır maıl attım. Motorola USA 'a . Bana gelen mail de soyledıklerı sey motorlanın turkıyede resmı olarak satılan yanı motorolanın bılgısı ve takıbı ıcerısınde satılan tek cıhaızn razr olduguydu. Yani atrixin resmi satışı yok. bazı arkadaşlar kendılerıne yedıremedıklerı ıcın arızalrını saklayıp telefonlarını korumaya calısıyorlar. Lutfen bunu yapıp ınsanları yanlıs yonledırmeyın. Atrix cihazların hepsı refurbished olmaktadır. Sakın almayın!!! ben motorola hayranı oldugum ıcın guvendım ama sorun yıne bızım sırketlerımızde! halkı kazıklamak ıcın elınden gelenı yapıyorlar. dısarıda yenılenmıs cıhazları turkıyeye getırıp burda garantı fırması bulup sonra satısını yapıyorlar. bir nevi kaçakçılığın resmılestırılmıs versıyonu demek daha dogru olur! Ben 8 aydır mucadele edıyorum paramı gerı almak için .. bu arad soyleyeyım tuketıccı mahkemelrıne guvenmayın cunku ordakı calısanlar bılgısız oldukları ıcın fırmalar cok guzel bır sekılde onları kandırabılıyorlar. 6 aydır davam devam edıyor ama sonuc yok.. Bilginize..[font="Times New Roman"][/font]
    Cevap/mesaj veya yorum güncelliğini yitirdiği için yazan kişi tarafından silinmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 21 Temmuz 2026; 21:23:39 >

• 
Sayfa: önceki 1...17...3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.