Şimdi Ara

MOTOR ÜST KAPAK CONTASI HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki resimde kırmızı işaretle gösterdiğim noktada çok az bir yağ kaçağı var
    Babam, arkadaşının tavsiyesiyle bir egzoscuya gitmiş ve şuan üst kapak contasını değiştiriyorlarmış.
    Yalnız ben kıllandım o kadarcık yağ kaçırmasıyla conta değiştirmek mantıklı mı? Ücret olarak 100YTL istemişler.

Fiyatta yüksek gibi geldi bana sizlerinde bir yorumlarınızı almak istedim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hawk. -- 20 Mayıs 2014; 9:35:11 >

• Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    yağ kaçağı varsa ki bu kaçak değil terleme olabilir oradaki külbitör kapağı subap kapağı vs diye adlandırılır değişmesi iyi olur ama değişmese de çok sorun çıkarmayabilir... conta 20-30 tl olsa gerisi işçilik olmuştur ... tamamı ile normal..... araç konusunda titiz olmak iyidir....
  • Anormal bir durum yok yani öyle mi?
  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    yok hocam iyi bile olmuş bence.... sen aracına ne kadar iyi bakrsan o da sana o kadar iyi bakar...
  • Haklısın hocam sağol yorumun için:)
  • üst kapak contası değil külbütör contasıdır o 100 tlye üst kapak contası değişmez
  • Taşlama diye bir işlem vardı birde. Bununla alakalı mı acaba?

Bende geçenlerde yaptırdım,Taşlama olmadı bana gerek duymadılar.Fiyat olarak conta 15 liraydı.Gerisi işçilikle 120 liraya yaparız diyende oldu 300 diyende. İçime sinmedi, 4 usta gezdim 200 liralık bi yere yaptırdım :D Üstelik araba toros :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben işyerindeyim hocam babam götürmüş aracı az önce arayıp sordum hangi contayı değiştiriyor diye, oda ustaya sordu o sıra üst kapak contası dedi. Ne kadar olması gerekiyor peki bu contanın fiyatı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Merhaba arkadaşlar,

Aşağıdaki resimde kırmızı işaretle gösterdiğim noktada çok az bir yağ kaçağı var
    Babam, arkadaşının tavsiyesiyle bir egzoscuya gitmiş ve şuan üst kapak contasını değiştiriyorlarmış.
    Yalnız ben kıllandım o kadarcık yağ kaçırmasıyla conta değiştirmek mantıklı mı? Ücret olarak 100YTL istemişler.

Fiyatta yüksek gibi geldi bana sizlerinde bir yorumlarınızı almak istedim arkadaşlar.

Toyota aracımda değiştirmiştim.Bujileri söktüğünde oyuklarda yağ vardı conta taş gibi olmuş esnekliğini kaybetmiş bu yüzden yağ kaçırıyordu.Conta 30-40 tl falan sökmesi takması biraz meşakatli o yüzden işçiliği bilemicem.Şuan bende de honda var daha geçen gün sibop ayarı yaptırdım motor kısmı dar olduğundan uğraştırıyor sökerken

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.