Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
352.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • ha bi de unutmadan, son versiyonda(46p final) ekran parlaklığı ayarı yapılamıyooooooooooor!!! Parlaklık en kısık ayarda ve bunu artıramıyorsunuz!!

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur67 -- 21 Ekim 2007; 21:35:40 >
  • Evet arkadaşlar, en son olarak 48p ilove3dıı sürümünü yükledim. En iyi çalışan firmware bu. Diğer firmware'lere göre en Türkçe olanı da bu. Evet, denildiği gibi menü az biraz hızlanmış. Ama önemi yok, çünkü orjinal hali de pek yavaş değildi. Ses olayı da biraz artmış. Ama bu da sesi boğuyor. Her halikarda sesi kısacaksınız. Yani, ses artışının da bir önemi yok. Ofis araçları menüsünün içinde ne olduğunu bilmediğim kare şeklinde menüler var. Bunun ise bir zararı yok, faydası da yok.

Rokr E2 ye firmware yüklenmesi konusunda söylenecek en son şey, telefonu kesinlikle orjinal yazılımıyla kullanmanız. Benim gözümde bu telefona firmware yükleme olayı artık bitmiştir. Yabancılar çok uğraşmış bu telefon için(e2mod), emeklerine saygımız da var elbet ama en iyi yazılımı maalesef orjinal yazılımı. Daha iyisi olsa Motorola bunu yayınlamazmıydı..
    Bu telefona yapabileceğiniz en iyi şey uygulama yüklemektir, en iyisi bu.

Dediğim gibi, orjinal yazılımını bozmayın, sadece uygulama yükleyin.

Ben bir çok uygulama yükledim, çoğu da sağlıklı çalışıyor.

İlk fırsatta KVK ya gidip orjinal yazılımını geri yükleteceğim. Bunun için de illaki para alıcaklar. Akşam akşam başıma iş aldım))
    E2mod.com'da(bu arada site düzelmiş, bir kaç saat önce açmıyordu) bir sürü firmware var ve ben daha fazla telefona yüklenmek istemiyorum. Bu telefonda usta olan arkadaşlardan eğer biliyorlarsa bana orjinal sürümünü göstermelerini rica ediyorum. Kvk ya gidip bir sürü para bayılmaktan kurtulurum belki(
    Değişik firmware yükleyen arkadaşlar telefonlarından memnun kaldılarsa ne mutlu onlara. Ama ben pek bir artı göremedim. Bu benim düşüncem tabii.
    Hepinize saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 21 Ekim 2007; 22:54:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Evet arkadaşlar, en son olarak 48p ilove3dıı sürümünü yükledim. En iyi çalışan firmware bu. Diğer firmware'lere göre en Türkçe olanı da bu. Evet, denildiği gibi menü az biraz hızlanmış. Ama önemi yok, çünkü orjinal hali de pek yavaş değildi. Ses olayı da biraz artmış. Ama bu da sesi boğuyor. Her halikarda sesi kısacaksınız. Yani, ses artışının da bir önemi yok. Ofis araçları menüsünün içinde ne olduğunu bilmediğim kare şeklinde menüler var. Bunun ise bir zararı yok, faydası da yok.

Rokr E2 ye firmware yüklenmesi konusunda söylenecek en son şey, telefonu kesinlikle orjinal yazılımıyla kullanmanız. Benim gözümde bu telefona firmware yükleme olayı artık bitmiştir. Yabancılar çok uğraşmış bu telefon için(e2mod), emeklerine saygımız da var elbet ama en iyi yazılımı maalesef orjinal yazılımı. Daha iyisi olsa Motorola bunu yayınlamazmıydı..

İlk fırsatta KVK ya gidip orjinal yazılımını geri yükleteceğim. Bunun için de illaki para alıcaklar. Akşam akşam başıma iş aldım))
    E2mod.com'da(bu arada site düzelmiş, bir kaç saat önce açmıyordu) bir sürü firmware var ve ben daha fazla telefona yüklenmek istemiyorum. Bu telefonda usta olan arkadaşlardan eğer biliyorlarsa bana orjinal sürümünü göstermelerini rica ediyorum. Kvk ya gidip bir sürü para bayılmaktan kurtulurum belki(
    Değişik firmware yükleyen arkadaşlar telefonlarından memnun kaldılarsa ne mutlu onlara. Ama ben pek bir artı göremedim. Bu benim düşüncem tabii.
    Hepinize saygılarımla..

Tr dili istedigin fw ye yukleyebilirsin..sadece dil paketini indirip yuklemen yeterli..modlu fw herzaman orjinale gore daha iyidir.bunu sende belirtmişsin ztn..hız ses vs..
    orjinal yazılımını bulup yuklemen yeterli.

• quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Evet arkadaşlar, en son olarak 48p ilove3dıı sürümünü yükledim. En iyi çalışan firmware bu. Diğer firmware'lere göre en Türkçe olanı da bu. Evet, denildiği gibi menü az biraz hızlanmış. Ama önemi yok, çünkü orjinal hali de pek yavaş değildi. Ses olayı da biraz artmış. Ama bu da sesi boğuyor. Her halikarda sesi kısacaksınız. Yani, ses artışının da bir önemi yok. Ofis araçları menüsünün içinde ne olduğunu bilmediğim kare şeklinde menüler var. Bunun ise bir zararı yok, faydası da yok.

Hepinize saygılarımla..

e2mod sitesinde yanında stock yazanları yükle onlar orjinal motorola yazılımı
    Foxconn X58 Blood Rage, İntel Core i7 920 2,66@3,6 Günlük HT açık, Thermalright IFX-14, A-Data 3x2 1333@1600 8-8-8-24, Powercolor R9 280x, 240gb Crucial M500 SSD, Samsung HD502HJ F3, Asus 1814blt DVD-RW, Xigmatek Utgard Kasa, LC-POWER 700, Logitech X540, 27'' HKC Full HD===>LG G3 32 Gb Titan, XBOX360 Slim 250gb Kinect

• quote:

Orjinalden alıntı: u555

e2 rockbox mp3 player gibi bişey mi . bide e2 mod daki dos box nedir farklı şeyler mi yükleyen var mi .

Aslında mp3 player'lara yüklenen açık kaynaklı bir yazılım. Ama dediğim gibi açık kaynaklı olduğu için kullanım alanı sizin becerilerinizle sınırlı.

Şu an için E2'mizde çalışan ama kullanılamayan(Çünkü kontrol için tuşları kullanamıyoruz) bir versiyonu var. İnşallah düzeltildiğinde Çok hoş bir kullanışlılığı olan bir müzik yazılımı olarak kullanabiliriz.

Bunun dışında orjinal yazılım mı yoksa düzenlenmiş firmware yazılımı mı diye düşünen arkadaşların aklı karışmasın. Öncelikle orjinal yazılım ile mpkg dosyalarını yükleyemezsiniz. Ben şu ana kadar kurulabilen bir mpkg yükleyici yazılımıda göremedim. Sadece java yazılımlarını yükleyebilirsiniz orjinal firmware ile. Bu nedenle her halukarda düzenlenmiş firmware daha iyidir.

• Tekrar merhaba arkadaşlar)) En son olarak 49P stock olan firmware'yi yükledim ve sanırım böyle kalacak..Modlu sürümlere göre de pek fark göremedim. Gerçi detaycı arkadaşlar daha iyi analiz yapar ama benim şu an gördüğüm bu. Şimdi yapacağım en son işlem Avea'nın data ayarlarını yüklemek olacak. Orjinal yazılımda tüm operatörlerin data ayarları yüklüydü. Tek değişiklik ise, ana menüdeki kamera ve radyo ikonları Multimedya başlığı altında toplanmış olması. Sabahtan beri telefon bir kamyon yazılım gördü eh artık biraz dinlenmesi lazım..
    -Şarj süresi
    -Kulaklık mp3 kalitesi

Bu kriterler arasında Rokr e2 almakmı yoksa V3i almakmı akıllıca olur 2side aynı fiyat.
    (Arkadaşımda n70 vardı ve menüye girmek,mesaj kısmına gelmek,galeriye girmek gibi basit işlemler bile beni uyuz ederdi.Burdan pay biçerek e2 bana uygun bir telefonmudur?)
    Yorumlarınız çok önemli lütfen fikir verin

• ben bir e2 kullanıcısı olarak sana sony önerebilirim e2 güzel telefon ama muhalesef şarz ve mesaj yazma konusunda berbat hatta berbat ötesi bu telefon sana göre değil telefon hız konusundada hızlı değil tuşlar geç tepki veriyor ben daha doğru dürüst çalışan bir uygulama bulamadım. yada ben çalıştıramadım.

teşekkurler

Orjinalden alıntı: magicool

arkadaşlar telefonu kapattıktan sonra ekranda izler kalıyor bir sure sonra yok oluyo bu sorun sizdede var mı veya onemli bir sorun mu?

teşekkurler

Evet benim de geçenlerde dikkatimi çekti bir zararı olacağını zannetmem. Geçenlerde forumda Türkçe dil paketi yüklemenin menü geçişlerini filan yavaşlattığını duymuştum. Tam olarak nerelerde bir yavaşlama oluyor? Sizce tekrar firmware atıp dil paketi yüklemesem, telefonu ingilizce kullansam menülerdeki hız artışı buna değer mi? Yoksa çok fazla bir fark yok mu?
  • doğru ya da yanlış o görüş bana aitti.yazılımın gerçek hızını görmek istiyorsanız Türkçe dil paketini yüklemeden kullanın.yükledikten sonra dili ingilizceye çevirmek birşeyi değiştirmiyor.Türkçe paketi yüklediysenizde üzerine ingilizce barındıran bir paket yükleyebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: batuhantasli

Evet benim de geçenlerde dikkatimi çekti bir zararı olacağını zannetmem. Geçenlerde forumda Türkçe dil paketi yüklemenin menü geçişlerini filan yavaşlattığını duymuştum. Tam olarak nerelerde bir yavaşlama oluyor? Sizce tekrar firmware atıp dil paketi yüklemesem, telefonu ingilizce kullansam menülerdeki hız artışı buna değer mi? Yoksa çok fazla bir fark yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 22 Ekim 2007; 13:48:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatayucuzal

bu ürünün fiyatı ne kadar ve şu anda nette nerden bulabilirm?

bimekste 235 peşin 223 ytl
    ben şimdilik fw falan düşünmüyorum çünkü telefon bu haliyle beni fazlasıyla tatmin etti.
    fakat telefonumu dilediğim zaman yenileyebileceğimi bilmek beni memnun ediyor.
    telefonla ilgili tek sorunum ve size sorum telefonun dış sesi. fakat dış sesin yüksekliği değil. ben telefonun dış sesinin hangi ekolayzır ve bas ayarında en berrak sesi verdiğini öğrenmek istiyorum. çok uğraştım fakat eski telefonum olan benq z2'nin dış ses berraklığına erişemedim. ha şunu da eklemeden geçemeyeceğim, bu telefonun kulaklık performansı panasonic discmanimden daha kaliteli ve hatta en az creative mp3 playerim kadar kaliteli...
    herkese bol rokr lı günler diliyorum...
    ekolayzır sorunumu çözecek biri olursa çok sevinirim...

• Hafıza Kartındaki Mp3 leri muzik listesi haline getirme ve Telefonun Medıa Player ın da oynatabılme!

arkadaslar bu zmna kadar bılenınız warmıydı bılmıyorum ama ben hafıza kartımdakı sarkıları muzık tusuna basınca goremıyordum ayrıca muzık lıstesı de olusturamıyordum.Artık yapabılıyorum sıze de acıklamak ıstedım boylece ek program aramaya gerek de kalmaz...

Oncelıkle dosya yonetıcısınden hafıza kartına gırıs yapıyoruz,hafıza kartından mp3lerın yuklu oldugu dosyaya gırıyoruz,ardından ıstedıgımız parcayı oynatmaya baslıyoruz.O sırada seceneklere basıyoruz karısmıza cıkan ekranda UYGULA secenegıne gırıyoruz burada MUZIK LISTESI secenegı karsımıza cıkıyor.Istedıgımız lısteyı olustup uyguluyoruz.Biraz zahmetli ama hafıza kartından muzık lıstesı olusturmanın tek yolu bıldıgım kadarıyla bu!Tum sarkıları tek tek yapmak bıraz da waktınızı alıwersın artık

• @memosımsek: Dostum fw atmayı dusunursen cok sey degıstıgını goreceksın,bence at cunku o zmn kısık kalıyor ses!Fw atılmıs ve volumemodder yuklenmıs halıyle ben VOCAL BOOST du galıba onu kullanıyorum...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.