Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
352.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • hafıza kartından çalma listesi yapmak için o kadar uğraşmaya gerek yok ki...
    telefonda medyalarım bölümüne girerek seçenekler-yenile yaparsak hafızakartındaki tüm müzikleri görür ardından medyalarım-müzik-çalmalisteleri-yeni çalma listeleri yaparak liste halindeki şarkılardan istediğimizi işaretleyerek daha rahat çalma listesi oluşturabiliriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

@memosımsek: Dostum fw atmayı dusunursen cok sey degıstıgını goreceksın,bence at cunku o zmn kısık kalıyor ses!Fw atılmıs ve volumemodder yuklenmıs halıyle ben VOCAL BOOST du galıba onu kullanıyorum...

tavsiyen için teşekkürler... fakat fw düşünmememin bir nedeni de pc özürlü olmam. kendime güvenemiyorum yani. inşallah yakında yaparım... ama bu telefon bu haliyle bile beni kendine aşık etti..
  • re-emulatıonda hata veriyo ve fail deyip sonlandırıyor bı turlu atamadım fw
    yardımcı olurmusunuz napmam gerekıyo?
    Vista kullanıyorum vistayla uyumlu rds 3.8 indirdim telefonu goruyo başlıyo ama re-emulation da kalıyo arkadaşlar.
    Napmalıyım?
    Ses bence cok daha süper oldu ses için herkese fwyi tavsiye ederim.
    uzun mesajlarda hala kasıyor gıbı.
    Ama eskisine gore daha stabil.
    kulaklıkta süper...

Orjinalden alıntı: onuer

fw hakkındakı yorumlarım:
    Ses bence cok daha süper oldu ses için herkese fwyi tavsiye ederim.
    uzun mesajlarda hala kasıyor gıbı.
    Ama eskisine gore daha stabil.
    kulaklıkta süper...

hangi fw bu bahsettiğin başka sorunlar war mı

bu versiyom ile denedim şimdi fil veriyo bi yerde hata mı yaptım acaba

hatası alıyorum ne yapmam gerekir
    porta hiç bir şey yazmadan kayıt edildiğinde gprs bağlantısı sağlanmış oluyor
    bilginize arkadaşlar:

Vodafone GPRS Ayarları

Lütfen Uygun Telefonu ve Modeli Seçin.

MOTOROLA E6
    Menu -> Ayarlar -> Data Şebekesi -> "Menü Tuşu" ->
    Yeni seçilir ve aşağıdaki bilgiler girilir.

Profil adı : Vodafone
    APN : internet
    Kullanıcı adı : vodafone
    Şifre : vodafone
    Zaman Aşımı : 15 dak
    Birincil ağ geçidi IP : 212.65.136.226
    Port : boş bırakılır.
    Birincil ağ geçidi IP : _._._._
    Port : 0
    DNS sunucu : işaretlenmez.
    CSD Ayarı : boş bırakılır.
    Bağlantı Numarsı : boş bırakılır.
    Girişte Sorgu : işaretlenmez.
    Kullanıcı Adı : boş bırakılır.
    Şifre : boş bırakılır.
    Baud hızı : Otomatik.
    Hat tip : Modem.
    Zaman aşımı : Kapalı
    DNS sunucu : işaretlenmez.

Kaydet seçilir.

Menü -> Tarayıcı -> "Menü Tuşu" -> Ayar -> Profiller -> Yeni seçilir ve aşağıdaki değerler girilir.

Profil Adı : Vodafone GPRS
    Kişisel sayfas :http://wap.vodafone.com.tr
    Ağ köprüsü : Vodafone

Kaydet seçilir ve işlemler tamamlanır.
    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

deniyor e6 için vodafone kullanan arkadaşlar

port olarak arkadaş 9201 gibi bir sayı girin diyor du

siz port 'u boş bırakın diğer ayarlar tamam bir de

http://rapidshare.com/files/61103614/Opera_Mini_4_beta.jar.html

operanın 4 beta sürümü fare ve zoom desteğine sahip
    haber vereyim dedim
    kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip- -- 22 Ekim 2007; 21:34:24 >

• Geçenlerde yanımızda el feneri yoktu ve de onun gibi bir şeye ihtiyaç duyduk. Arkadaşım, telefonunun flaşını istediği süre açık tutabilirken E2'min flaşı sadece fotoğraf çekerken yanıyor. Flaşı sürekli olarak açık tutabileceğimiz bir ayar filan bulamadım. Acaba bu amaca hizmet eden bir program filan var mı? Eğer yoksa da kendim yazmayı, kurcalamayı düşünüyorum.Bildiğiniz gibi E2 üstünde Linux mevcut, acaba C++ya da C kullanarak bir program yazsam çalışır mı, bir bilginiz var mı?

Orjinalden alıntı: HAKAN ARIN

quote:

Orjinalden alıntı: u555

e2 rockbox mp3 player gibi bişey mi . bide e2 mod daki dos box nedir farklı şeyler mi yükleyen var mi .

Aslında mp3 player'lara yüklenen açık kaynaklı bir yazılım. Ama dediğim gibi açık kaynaklı olduğu için kullanım alanı sizin becerilerinizle sınırlı.

Şu an için E2'mizde çalışan ama kullanılamayan(Çünkü kontrol için tuşları kullanamıyoruz) bir versiyonu var. İnşallah düzeltildiğinde Çok hoş bir kullanışlılığı olan bir müzik yazılımı olarak kullanabiliriz.

Bunun dışında orjinal yazılım mı yoksa düzenlenmiş firmware yazılımı mı diye düşünen arkadaşların aklı karışmasın. Öncelikle orjinal yazılım ile mpkg dosyalarını yükleyemezsiniz. Ben şu ana kadar kurulabilen bir mpkg yükleyici yazılımıda göremedim. Sadece java yazılımlarını yükleyebilirsiniz orjinal firmware ile. Bu nedenle her halukarda düzenlenmiş firmware daha iyidir.

tuş takımı calışıyor sorunsuz..yanlız programı bikere calışdırdınızmı teli kapatmadan cıkmıyor..cıksada telefon arama vs yapdınmı ses gelmioyor...

• Ben E2 alalı fazla bir süre olmadı ama iki adet saçma sorunla karşılaştım. Yardım eden olursa sevinirim olmazsa da uğraşmaya devam. Çok eğlenceli bir telefon

1. 320*240 java oyunlar atıyorum çok güzel açılıyor ama bazıları ses açık mı olsun kapalı mı diye sorarken takılıyor. Daha doğrusu menu tuşları ve ya "*" veya "#" tuşlarıyla yaptığım seçim işlemini yapamıyorum. Cihaz hiçbir tepki vermiyor.

2. Mpkg uzantılı dosyaları bildiğim kadarıyla hafıza kartına atıp çalışıtırabiliyoruz. Ama tanınmayan dosya hatası veriyor.

Orjinalden alıntı: subuti

Ben E2 alalı fazla bir süre olmadı ama iki adet saçma sorunla karşılaştım. Yardım eden olursa sevinirim olmazsa da uğraşmaya devam. Çok eğlenceli bir telefon

1. 320*240 java oyunlar atıyorum çok güzel açılıyor ama bazıları ses açık mı olsun kapalı mı diye sorarken takılıyor. Daha doğrusu menu tuşları ve ya "*" veya "#" tuşlarıyla yaptığım seçim işlemini yapamıyorum. Cihaz hiçbir tepki vermiyor.

2. Mpkg uzantılı dosyaları bildiğim kadarıyla hafıza kartına atıp çalışıtırabiliyoruz. Ama tanınmayan dosya hatası veriyor.

Evet bazı java oyunlarda o problem yaşanıyor.Açıkçası çözmek için bir araştırma yapmadım, herhangi bir çaba sarfetmedim.İlk başlarda her ne kadar oyun oynarım diye düşünüyor olsam da şimdilerde E2 için programlama işine sarmış durumdayım.İkinci olarak ise Mpkg uzantılı dosyalar değiştirilmiş/mod'lanmış bir firmware atmadan orijinal firmware ile çalışmaz.Sanırım sende telefonla birlikte gelen firmware yüklü.Firmware yüklemek/güncellemek için 2. sayfaya bakabilirsin...

• Arkadaşlar mp3 dinlerken şarkının 2 veya 3 yerinde anlık donmalar oluyor.Her şarkıda yapıyor bunu.Kutudan çıktığı haliyle kendi yazılımı ile kullanıyorum.Hafıza kartını kart okuyucuya takıp bilgisayardan dinledim.Sorun yok.Sebebi ne?Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 23 Ekim 2007; 0:01:51 >
  • Dostum sorduğun sorunun yanıtı aslında çok basit,motorolanın açık kaynak kodu uğruna bu telefona yüklediği linux java karışımı kendi icadı olan henüz emekleme safhasındaki işletim sisteminin hantallığından kaynaklanmaktadır,yeni çıkan romlarda sorunun düzeldiğinden falan bahsedilsede düzelen birşey yok,ama ufak bir çözüm yolu var tabiki telefonun kendi müzik oynatıcısının ayarlarına girerek ekolayzer ve stereo efektlerini kapatırsan takılma olmayacak en azından bende böyle oldu...

Orjinalden alıntı: sersiler

Dostum sorduğun sorunun yanıtı aslında çok basit,motorolanın açık kaynak kodu uğruna bu telefona yüklediği linux java karışımı kendi icadı olan henüz emekleme safhasındaki işletim sisteminin hantallığından kaynaklanmaktadır,yeni çıkan romlarda sorunun düzeldiğinden falan bahsedilsede düzelen birşey yok,ama ufak bir çözüm yolu var tabiki telefonun kendi müzik oynatıcısının ayarlarına girerek ekolayzer ve stereo efektlerini kapatırsan takılma olmayacak en azından bende böyle oldu...

Yardımın için teşekkürler.Sorun düzeldi.Fakat müzik telefonu olarak piyasa sürülen bir telefonun en temel işlevinde bu tür bir hata vermesi gerçekten büyük bir eksiklik.Umarım çıkacak yazılımlarla sorun çözülür.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.