Bildirim
>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (158. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü,
3 Mobil
3 Mobil
Giriş
-
dostum ben güncel versiyonunu upload etmiştim siteye.
http://rapid*share.de/files/38427836/rockbox.rar.html
quote:
dostum benimkinin rockbox ı hazır sistem olan bu dillki
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: nowanda
quote:
çok teşekkür ederim yükledim ama kafayı yicem rock box müzik çalarken dediğiniz tuşlara basıyorum ama rackbox da m
üzik çalamya devam etmiyor_____________________________
-
bende de aynı sorun var..müzik tuşuna basılı tuttuğumda rockbox susuyor ve görev yöneticisi açılıyor. only you v4 kullanıyorum. _____________________________ -
titanium kullanıyorum ! bende çalışıyor
_____________________________ bu Benim HAYATIM ! bana soru sormayin ! ! ! ! ! ! ! -
indirdiğin rockbox klasörünü kartaki rockbox klasörü ile değiştir.
olmazsa ,karttaki roxbox ı kaldır indirdiğinin içinde potrait.mpkg var oradan tel hafızasına yeniden kur.
quote:
Orjinalden alıntı: tolgaacar
quote:
Orjinalden alıntı: nowanda
quote:
çok teşekkür ederim yükledim ama kafayı yicem rock box müzik çalarken dediğiniz tuşlara basıyorum ama rackbox da m
üzik çalamya devam etmiyor
Arkadaslar dün telefona flash atayim dedim ONLY YOU v4 (international) ile ONLY YOU v4 (international + kaleidoscope) flashlarını indirdim. yeni dil dosyalarını da internetten indirdim. flash dosyalarinin .sbf kısımlarını kuruyorum. telefon ingilizce olarak aciliyor. dil dosyası olan AiO_LanguagesPack_VH_MET.sbf yüklediğimde tel acilirken acilis gifinde kilitlenip kaliyor. her iki flasta da ayni sorunu yapti. ben de mecburen eski flashima tekrar döndüm.
AiO_LanguagesPack_VH_MET.sbf dosyasi yükleniyor. kurulum tamamlaniyor ama tel acilirken kilitleniyor. sizde de ayni sorun oluyor mu? bunun caresi nedir?
bi sorum daha var. sitemizde neden firmware programlari hakkinda acikayici bilgiler yok. hangi flash hangi özelliklere sahip bilmiyoruz. su an güncel olan flashlarla ilgili ekran görüntüsü ve türkçe açıklayıcı bilgiler veremez misiniz?_____________________________ -
http://www.youtube.com/watch?v=HEhcuJ0oZco
Bu vatandasin kullandigi flash ve tema nedir? bilen var mı arkadaslar?menü gecisleri cok hizli benim tel cok yavas inek gibi calisiyor._____________________________ -
only you v4 yüklerseniz,ayrıyetten "AiO_LanguagesPack_VH_MET.sbf " kurmanıza gerek yok.
direk turkish dil dosyası yükleyebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: frality
Arkadaslar dün telefona flash atayim dedim ONLY YOU v4 (international) ile ONLY YOU v4 (international + kaleidoscope) flashlarını indirdim. yeni dil dosyalarını da internetten indirdim. flash dosyalarinin .sbf kısımlarını kuruyorum. telefon ingilizce olarak aciliyor. dil dosyası olan AiO_LanguagesPack_VH_MET.sbf yüklediğimde tel acilirken acilis gifinde kilitlenip kaliyor. her iki flasta da ayni sorunu yapti. ben de mecburen eski flashima tekrar döndüm.
AiO_LanguagesPack_VH_MET.sbf dosyasi yükleniyor. kurulum tamamlaniyor ama tel acilirken kilitleniyor. sizde de ayni sorun oluyor mu? bunun caresi nedir?
bi sorum daha var. sitemizde neden firmware programlari hakkinda acikayici bilgiler yok. hangi flash hangi özelliklere sahip bilmiyoruz. su an güncel olan flashlarla ilgili ekran görüntüsü ve türkçe açıklayıcı bilgiler veremez misiniz?
http://www.youtube.com/watch?v=HEhcuJ0oZco
Bu vatandasin kullandigi flash ve tema nedir? bilen var mı arkadaslar?menü gecisleri cok hizli benim tel cok yavas inek gibi calisiyor.
biz nasil degistircez tus takim seslerini
_____________________________ bu Benim HAYATIM ! bana soru sormayin ! ! ! ! ! ! ! -
Şu '' Only you v4 '' dediğiniz hangisi yaw, link varmı indirelim...
Yoksa bumu '' Only You 48P by vanhieumai ''_____________________________ 
en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
-
tus takim seslerini nasil degistircez yaw bilen yokmu ??
bu telefon için usb kulaklık var mı? mesela v3i'nin kulaklığı e2 de çalışır mı? ısrarla soruyorum _____________________________ -
resim çekerken bazan stiller *sarı,mavi,kırmızı,antik,negatif ,siyahbeyaz*bazan da güneşli,gece,bulutlu,içmekan ev,iç mekan ofis pozlama 0,1,2,çıkıyor nedenini bilen varmı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gocababa -- 19 Şubat 2008; 19:42:21 >_____________________________ -
s.a beyler. Ya motorola dedik aldık ama;
1. bu telde bir türlü müzikte takılma olayını atlatamadım.
2. msj yazarken biraz fazla yazı olunca agırlaşıyor we yazılar sonradan geliyor.
3. videolarda takılma war.
4. ayrıca müzikte bas çok iyi diyorlar, bu kalite orjinal kulaklıkta mı iyi? öyleyse benim kulaklarda problem war.
titanium fw kullanıyorm. eminönü motorolaya götürdüm teli kvk ya götür dediler. bu da ayrı bi mesele. bu tel dünya çapında garantili değilmi?..
bu arada pilde o kadar uzun gitmiyor taş çatlasa 2 gün. bu nu da bi türlü aşmak istiyorum. bu sorulara tatmin edecek şekilde cwp werecek arkadaşı bekliyorum...
_____________________________ Şehitler ölmez, vatan bölünmez! Tabip Asteğmen Mustafa Barut!...
-
quote:
Orjinalden alıntı: onerous
bu telefon için usb kulaklık var mı? mesela v3i'nin kulaklığı e2 de çalışır mı? ısrarla soruyorum
http://cgi.ebay.com/OEM-Mp3-Headset+USB-Data-Cable-for-Motorola-Rokr-E2-E6_W0QQitemZ120222101741QQcmdZViewItem?IMSfp=TL0802141457a30958_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ANGRY1985
tus takim seslerini nasil degistircez yaw bilen yokmu ??
müzikte takılma------rockbox kullan.
mesaj sorunu---------ben bir problem yaşamadım.swap partition,swap file,virtual memory işe yarabilir.
video------------------vidoları convert ederken dikkat etmek gerekiyor.iyi sonuç alınmış örnekler var bu ayarları kullan.
kulaklık---------------orjinal kulaklık ortalama birini tatmin edebilir.fakat kulağınızı biraz şımartmışsanız yavan kalıyor.
16 ohm empedanslı sony,sennheiser,creative denebilirsin,philips ten uzak dur.
pil----------------------pilin tam kendine gelmesi 20 günü bulabilir.yedek pil almayı da düşünebilirsin.
edit:imla
quote:
Orjinalden alıntı: melankolia05
s.a beyler. Ya motorola dedik aldık ama;
1. bu telde bir türlü müzikte takılma olayını atlatamadım.
2. msj yazarken biraz fazla yazı olunca agırlaşıyor we yazılar sonradan geliyor.
3. videolarda takılma war.
4. ayrıca müzikte bas çok iyi diyorlar, bu kalite orjinal kulaklıkta mı iyi? öyleyse benim kulaklarda problem war.
titanium fw kullanıyorm. eminönü motorolaya götürdüm teli kvk ya götür dediler. bu da ayrı bi mesele. bu tel dünya çapında garantili değilmi?..
bu arada pilde o kadar uzun gitmiyor taş çatlasa 2 gün. bu nu da bi türlü aşmak istiyorum. bu sorulara tatmin edecek şekilde cwp werecek arkadaşı bekliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowanda -- 18 Şubat 2008; 0:04:59 >_____________________________
-
Sayın arkadaşlarım benim tel Cumartesiden beri bi tuhaf oldu...
Cumartesi Bi telefoncu arkadaşta benim E398 in silinen imeisini çakmaya uğraşıyorduk...
akşam oldu benim hiç susmayan rokr hiç çalmadı teli elime aldım bi baktım. 58 cevapsız 13 msj çalmış ama çalmamış:):) zil seslerim h.kartındaydı karta girdim sıfır:S çıkar tak vs vs olmadı akşam eve geldim...
teli resetle falan derken girdi ama bu seferde E2setting, Setting, birde ismini hatırlayamadığım ışıkları ayarlayan program silindi:S
yeniden yükledim bunları fakat telefondaki silinmemiş ama kısayolları yok giremiyorum... yeniden atıncada çakışıyorlar... yeniden v4 flash attım her şey düzeldi ama tüm hazır sistemleri denedim birol ve musteris'inkileri onlarıda atınca bu programlar yeniden silindi:S
şimdi ilk müsteris hazır sistemi kurdum işe yaramayanları sildim... bazen çakışıyor özellikle E2setting
hazır sistemlerdeki bu sorun nedir anlayamadım...._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki