Şimdi Ara

most wanted yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
23.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bu oyunda tüm yarışları (career) bitirdim ama hala %99 bu oyun nasıl %100 olur acaba?
    bir bilen var mı? veya challenge serisinide mi bitircez ki %100 olsun?

• polis görevlerininde hepsini yaptınmı
  • Oyunun %100'ü bitmiyor fazla kastırma
  • heeee olsun ben yinede challenge'yi bitiriim (bu arada polisler falan hepsi full
  • most wanted iyi güzel oyun rakipsiz ama polisler ne kadar saçma hareketer yapıyor araba resmen yan bile gidebiliyor ayrıca ileri giderken biraz yavaşlıyor ve birden geri bile gidebiliyor sanki bir iple çekiyor gibi arabaları mesela high stakes hala güzel bir oyun onda böyle sorunlar yok ayrıca hasar alma olayıda var keşke onun gibi oyun çıkarsalar
  • Sadece carrier i bitirmek yetmiyor.Bunun yanında Challenge series i bitirmek ki 69 kanser edici yarış var.Başta basit olsada sonlara doğru baya kastırıyo.Birde bikaç rap sheet diye bi saçmalık var ama daha onlara bakmadım.Yani aslında %100 bitirmek mümkün ama baya karışık :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _serdar_

merhaba arkadaşlar
    ben bu oyunda tüm yarışları (career) bitirdim ama hala %99 bu oyun nasıl %100 olur acaba?
    bir bilen var mı? veya challenge serisinide mi bitircez ki %100 olsun?

seninde taktığın şeye bak millet oyunu geçemez sen niye bitmiyor diyorsun daha ne olsun kardeşim ama cansıkıntısı olsa gerek

pc works dediklerinde haklısın yaapay zekayı iyi yapamamışlar ama onalra ekmek vermek de ayrı bir zevk veriyor insana hepsi birden gidiyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS Most Wanted Para???
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet yaw ainen ole can sıkıntısı:)
    bu nfs carbon ne zaman çıkcak acaba bilen var mı?
  • bende oyunun sonunu gördüm bmv'yi köprüden atlattım ama %100 olmadı ve daha bir kaç araba kapalı gözüküyor
  • ALLAH'a şükür bnm herşey açık
    ama hala %99.
  • boşverin most wanted'ı onun zamanı çoktan geçti
  • polis gorevlerini bitirmediysen onları yap ama %99 olması dogal bise sonunda bise olmuyo zaten arabayı ucuruyon köprüden ondan sona bise olmuyoo am hala %99 o dogal bise
  • carbon çıkana kadar bunla idare edioz

• demosu ne zaman çıkar carbon'un
  • challange series i bitirip rap sheet teki tüm sıralamalarda 1. sıraya oturabilirseniz %100 olur.Tabiki normal yarışları bitirdikten sonraNot:rapsheet te en uzun takip süresi 30dk ile razora ait.Bunu geçebilirseniz %100 olur ama ben daha geçeni görmedim
  • söylediğin için sağol ve bence bu kolay bir şeybu arada rap sheet nedir?
  • neyse ben rap sheet'i buldum career'deymiş
    (yinede sağol solediin için)
  • yanlız rap sheet'te snn dediğin gibi bir yarış vs. hiç bir şey yok.rap sheet'de bzim çevreye verdiğimiz zararlardan bahsedio.
    bir de bahsettiğin 30 dk. kovalama challenge'in 68.yarışında???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _serdar_ -- 18 Temmuz 2006; 15:23:32 >
  • challange bitir career bıtır sonta mılestone bıtır
    enson olarak

bi bolum war

yazıo karıer boyunca ne lkadar polısden kactıgın falan
    orda da 1. olman lasım
    ben bitirdim 2 defa lamborghını ile 397 bastım
  • arkadaşlar bu rap sheet dedigimiz yerde yarış listeleri..polisten kacma skorları var onların hepsinde de 1.olmanz lazım..mesela orda polislerin o yola koydukları zncirlerden gecme sıralaması var 1. adam 50tane gecmiş bizim daha fazla yapmamız lazım..böle böle her yarış tipinde 1. olursak %100 oluyooo...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.