1954 Corvette Audi TT 3.2 V6 BMW GT4 BMW M3 GTR Cadillac Chevrolet Corvette Fiat Coupe Ford GT40 Ford Mustang GT Lamborghini Lotus Elise Mazda RX-8 Mercedes Benz SLK 230 Mercedes-Benz SLR McLaren Mitsubishi Eclipse G. S. Mitsubishi Lancer Evolution 3 Nissan X-Trail Porsche Carrera GT Porsche Cayman S Subaru Impreza WRX STi Toyota Supra Volkswagen
nerede benim mazda rx-7 im
şimdiden ağzımın suyu akmaya başladı...
ne zaman çıkıyor sistem gereksinimleri nedir bilen var mı?
kasım 2005 fakat henüz elimizde sadece screenshotlar ve videolar var. bir de oyunun kapak resmi
yine az araba yine az araba bu ne iki üç tena araba
Corvette 1954 çok iyi ama hiç Honda yok, Skyline yok, peugeotlar yok. Herhalde daha eklenir.
sanmıyorum ama umarım olur.Skyline'sız NFS bi garip olabilir
sanki ea ya bmw baya bi para yedirmiş...baksaniza kapak ilk çıkan vidyolar paso m3 koyuyorlar...
ayrica bencede yeni arabalar eklenir...Rx-7 unutmazlar İnşallah
ben de çok merak ediom yaaa.. inşallah güsel olur... bir an önce çıksa da oynasak yahu.. kasımda mı geliyor şimdi bu illet oyun !...?
nerde S2000 im
Rx-8 ile tozu dumana katıcam ama dikiz aynamda s2000 ve skyline görmemek ayıp yani
ya skyline r34 GT-R sız bi yarış oyunu olmaz ki EA Games i ayıplıyorum!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: burak08
nerde S2000 im
sen ne dion bilader yaw..nfsu2 de de yoktu ya kahroldum..bunda da yoksa EA e
slr ve bmw ler oyunu goturecek gibi gozukuyor(lamborghini yi saymazsak)
Ferrari yok mu ferrari?? nasıl olmaz
artık çıksın şu oyun
ya herkes skyline falan yazmis bence ve her arabayi birer birer test eden kisi olarak nfs underground 2'de en hizli araba audi tt idi varsa iddia eden hemen modifiye edip denesin farki gorsun... ve ben ozellikle most wanted'da audi tt olsun derim . . .
bu markalar sallama olmasın...daha oyunun folu yok yumurtası yok...