Şimdi Ara

need for speed most wanted saklanmak için!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir yerden okumuştum heralde bu forum idiMost wanted da polislerin bulamadığı bir yer varmış??.Ora neresi acaba.Eğer bilen biri varsa yazsın yada msn i ni alım oradan anlatsın.Sıkıldım polislerden kaçmaktan yaaYardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beylerbeyi01 -- 27 Eylül 2006; 18:14:10 >

• bulamadığı değil ama seni yakalayamadıkları yer var...otobüs terminali...terminalin içine girip rampadan üst kata çıkıyosun, tam rampanın karşısında uzun bir çıkıntı var...oraya sürüyorsun arabayı...işte burda polisler falan çıkamıyor yukarı, tabi bazı uyanık polisler çıkıyor ama onlarıda iterek düşürebiliyorsun...fakat polisten kurtulamıyorsun, polisten kaçma süresini doldurduğunda aşağı inip atlatacaksın polisleri...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8790742/tm.htm
    bu topice biraz bakarsan o yerin nerde olduğunu bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: *yow*

http://forum.donanimhaber.com/m_8790742/tm.htm
    bu topice biraz bakarsan o yerin nerde olduğunu bulabilirsin

+99
    ben resmi bulamamıştım...şimdi resmide koydum...

need for speed most wanted saklanmak için!!!

• yeşil ev şeklinde olan yerlerdede saklanabiliyorsun

bu arada bu oyunda polislerden kurtulmanın bi hilesi varmı yaw
    bütün etapları geçtim ama polislerden kurtulamıyorum

3 gündür 5. oyunda polislere takıldım

tam tamamlıyorum bu seferde yakalanıyorum ve aldığım bountyler ve oyun gidiyor
  • dostum eer pesine takilmislarse uzantiyada geliolar onun yaninda otobüsler var onlarin üstüen çik dicem ama seni gördükleri pesinden geldikleri sürece her tarafa giriyolar geleömedikleri yer yok yani arayi biraz açip ööle saklanman lazim araya gider gitmez kurtulamiosun yani
  • ben o uzantıyı ciplerin üzerine uçmak için kullanıyodum 1 kerede park edyim bakıyım nasıl oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    Need For Speed: Underground 3
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde arkanızda polisler varken otobandan stadyumua girin. girişteki dev pano polislerin üzerine yıkılıyor ve stadın içinde saklanabiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

birde arkanızda polisler varken otobandan stadyumua girin. girişteki dev pano polislerin üzerine yıkılıyor ve stadın içinde saklanabiliyorsunuz.

ben öyle yaptım bi keresinde bu seferde diğer taraftan daldılar.zaten stadyumda araba zor sürülüyor.7-8 tane araba geldi sıkıstırdılar kenara.sonra sildim zaten
  • birde süper bir orman war beyler.içinde köprü falan war we bol bol kalın göwdeli ağaç war saklanmak için süper ama ağaçlara dikkat
  • yaw bu polislerden kurtulmanın yolu yokmu arkadaşlar

sabahtan beri etapları tamamlıyom ama 2 polisten kurtulamıyom bi türlü

olur olmadık yere çivi koyuyolar yakalanıyorum

18 dakikalık takip boşa gitti az önce

sıkıldım artık bu işten

o kadar adamı yen 2 polisle 3 gün uğraş
  • arkadaslar most wanted 1.2 patch ariorum

varmi?
  • rapator o çıktığın yer neresi merak ettim şimdi.Biryerin çatısı mı orası
    Challenge bölümünde çöp kamyonuyla yarım saat kaçtım polisten Polis de olmasa çekilmez vallahi
  • valla polisler beni deli ediyo

yaması maması yomudur bu olislerden kurtulmak için

bayıyo artık beni polis takipleri
  • teşekkürler bilgilerinz için sağolun eyvallah
  • o otobüs terminalinde 3*den azsanız tam ortada durduğunuzda görülmüyorsunuz - evade oluyor sonra da cooldown oluyor
  • benim kullandığım ve işe yarayan tek yöntem şu arkadaşlar..

polisler peşinizde kaç x ile olursa olsun ben 3 x le helikopterlerle felan aranırken bile peşimdeki polislere yeterli farkı attıktan sonra haritaki kırmızı görev yerleri mavi oluyır bildiğiniz gibi.. yakınınızdaki o mavi yerlere sığının. göreceksinizki altta ilerleyen mavi şerit 3 hat daha hızlı doluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

benim kullandığım ve işe yarayan tek yöntem şu arkadaşlar..

polisler peşinizde kaç x ile olursa olsun ben 3 x le helikopterlerle felan aranırken bile peşimdeki polislere yeterli farkı attıktan sonra haritaki kırmızı görev yerleri mavi oluyır bildiğiniz gibi.. yakınınızdaki o mavi yerlere sığının. göreceksinizki altta ilerleyen mavi şerit 3 hat daha hızlı doluyor

gerçekten yan bilgi oldu bize

• quote:

zaten oralar "hiding" saklanma yeri dilmiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

quote:

gerçekten yan bilgi oldu bize

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.