Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
286.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gamestation.co.uk/gs/mortal-kombat-kollectors-edition-121965

http://www.game.co.uk/Games/PlayStation-3/Fighting-One-on-One/Mortal-Kombat-Kollectors-Edition/~r354176/?s=Mortal+Kombat+Fatalities

£49.99 olarak görünüyor fiyat kollectors edition ucuz geldi bana buraya yolluyorlardır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBA -- 24 Mart 2011; 17:41:56 >

• bu oyunu en ucuz nerden ısmarlayabilirim bir bilgisi olan var mı shopto fln göz gezdirdm 35 sterlin e satılıyor daha ucuz satan bir yer varmı ki
  • Malesef Kratos bana da ağır geliyor oyunda. İnşallah oyunu birebir oynadığımda yanılırım bu konuda.
  • Turnuvaya gelen var mı? Bugün Optimum'daki Medimarkt'a turnuvaya yazılmak için gittim. Personelin böyle bir şeyden haberi bile yoktu. Bilgilerimi aldılar, yarın belli olacak.
  • Kratos Blade of olymposu soktu hayvan herif
  • Şu videoyu izleyip gaza gelmemeye imkan yok!! Yıllardır sağlam bir dövüş oyunu görememiştim maalesef ama şu videodan sonra son yılların en kaliteli dövüş oyunu geliyor diyebiliriz...

Son ses izlemekte fayda var;

• Vaşşşşşş
  • Zeus ile savaştığımız ilk bölüm Mortal Kombat'ın provasıymış o zaman. DLC ile dövüş modu ekleneceği dedikodusu çıkmıştı. Hepsi Mortal Kombat içinmiş.

• Gamestop'un Reklam Videosu

Sonu çok iyi :))
  • collectors edition ne zaman gelir acaba. beyler birde şunu sorucam. ben subzero ve scorpionun klasik kıyafetlerini istiyorum. oyundan unlcok mu yapıcaz yoksa psn de mi satacaklar???
  • Son videodan anladığım kadarıyla bazı fatalityler DLC olarak gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Son videodan anladığım kadarıyla bazı fatalityler DLC olarak gelecek

son video.. reklam filmi, oyunla alakası yok
  • yanlız şu klasik ninjaların kostümü çok sallama olmuş mk1 dekileri yapsalarmış bari bunlar olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesu

quote:

son video.. reklam filmi, oyunla alakası yok

Oyunla nasıl alakası videonun sonunda firma resmen reklam vermiş benden ön sipariş ile alırsanız gördüğünüz Scorpion'un klasik kıyafetini ve klasik finish'ini vercez diye

quote:

Ben demiştim Fatality'ler paralı olacak diye ama kimse inanmadı (öyle okumuştum bir yerde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 24 Mart 2011; 0:11:42 >

• Salak bunlar iyice işin b!kunu çıkardılar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

http://www.gamespot.com/ps3/action/mortal-kombat/video/6305271?hd=1&tag=topslot;watchlink;2

GELDİ KRATOS NEW GAMEPLAY AZ ÖNCE

buvideonun yukarıda verilenlerden farkı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Zeus ile savaştığımız ilk bölüm Mortal Kombat'ın provasıymış o zaman. DLC ile dövüş modu ekleneceği dedikodusu çıkmıştı. Hepsi Mortal Kombat içinmiş.

Evet hatırladım kesinlikle haklısın, hatta sonradan fake demeye başlamıştım kendi kendime ama varmış bir hikmeti

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: uA060

daha çok var be bi çıksaydı artık

Zaman geçmek bilmez demo bu kadar erken çıkmasa daha iyi olurdu. Tam 27 gün var dile kolay

Aynen hocam çok erken geldi demo tadı damağımızda kalcak artık neyse bu çıkana kadar Crysis 2 ile zaman geçirelim
  • Bu oyun için vereceğim her kuruşa helal olsun.

Beğenmeyen almasın DLC veya kostüm. Zorla alın diyen yok. Ve daha en başından beri bazı DLC'lerin (kostüm, extra karakter vb.) paralı olacağı biliniyordu. ^_^
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.