Bari demo ile ilgili bişeyler yapsalar olmaz ki bu kadar erken nasıl geçicek o kadar gün arkadaş ya
quote:
Orijinalden alıntı: Yokujin
Demo'yu indirenler arkadaşlar, video'lardaki bu uzun comboları nasıl yapıyorsunuz yani combo sayfasındakinler hepsi basitde videolarda 2-3 combo'yu birleştirerk (10+ hit)yapıyorlar..
En basit Cage in komboları örnek
Xray kombo yedir ardından geri , , , , aşağı geri
Oyunun Achievement listesi belli olmuş.PS3 ödülleride aynısı oluyor bildiğim kadarıyla hangisi gümüş hangisi bronz bu belli değil.
Cyber Challenger Complete 100 Online Matches Wavenet... Win 100 total Online Matches Humiliation 10 Get a Flawless Victory in an Online Match Tough Guy! Win an Online Match Robots Rule! Win Arcade Tag Ladder with robot Sektor and Cyrax Outstanding! Win 10 Ranked Online Matches in a row There Will Be Blood Spill 10000 pints of blood License to Kill Complete Fatality Trainer Ultimate Respect! Earn 2500 Respect Points via King of the Hill Matches You Will Learn Respect! Earn 1000 Respect Points via King of the Hill Matches Undertaker Unlock 50% of the Krypt The Krypt Keeper Unlock 100% of the Krypt What Does This Button Do?? Complete Arcade Ladder without blocking (allowed to continue) Fatality! Perform a Fatality! Block This! 10 Perform a 10-hit combo with any fighter The Grappler Perform every fighter's forward and backwards throws Halfway There Complete Story Mode 50% Back In Time... Complete Story Mode 100% A For Effort Complete Tutorial Mode The Competitor Complete 200 Versus matches (online OR offline) Ladder Master Complete Arcade Ladder on max difficulty without using a continue Don't Jump! Win A Ranked Online Match without jumping Where's The Arcade? Complete Arcade Ladder with Any Fighter Arcade Champion Complete Arcade Ladder with All Fighters Finish What You Start! Perform a Fatality with all playable fighters Tag, You're It! Perform and land a Tag Combo These Aren't My Glasses! Complete all Test Your Sight mini-game challenges Tower Apprentice Complete 25 Tower missions Tower Master Complete all Tower missions Dim Mak! Complete all Test Your Strike mini-game challenges I'm Not Dead Yet! Comeback with under 10% health in an Online Ranked Match e-X-cellent! Successfully land every playable fighter's X-Ray attack There Can Be Only One! Win 10 King of the Hill Matches in a row Throws Are For Champs Perform 8 throws in an Online Ranked Match Turtle! Win both rounds with timer running out in an Online Ranked Match My Kung Fu Is Strong Gain Mastery of 1 Fighter My Kung Fu Is Stronger Gain Mastery of All Fighters I "Might" Be the Strongest Complete all Test Your Might mini-game challenges Luck Be A Lady 10 Get all MK Dragons in Test Your Luck You've Got Style! Unlock all Alternate Costumes
Buyrun arkadaşlar videonun sonunda kratosun fatality si ile ilgili küçücük bir bölüm var
Fatality sanırım Olympus Blade ile olacak öyle gözüküyor.
Blades Of Athena ile başlayıp olympus ile parçalayabilir kratos bu belli olmaz hatta belki clawn of hades ile dilimlere böler
bu oyun falan değil bu başka birşey ya
Bence Kratos'un hep kılıçları kullanması olmamış. Yumruk yumruğa dövüşseydi daha iyi olurdu. Sadece özel hareketlerde kılıçları kullanabilirdi diye düşünüyorum.
kılıçlarla ikiye ayırıyo galiba
Bu oyunu neden bir türlü sevemedim anlamadım gitti...
oyunun demosu benımde cok hosuma gıttı yalnız sevemedıgım teksey durmadan command lıst ı acıp hareketlere bakmak oluyor..uzun sure oynamıslıgım yok oyunu o yuzden devamlı durdurup hareketlerın nasıl yapıldıgına bakmak bıraz sınır bozucu bunda fazla secenek olmasının etkısıde buyuk tabı kı
ama her halukarda kıllzone3-mortal kombat takasını yapacagım
Erken çıkma şansı olsa şu oyunun
kratos bütün elemanları uçuruyor valla
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
Erken çıkma şansı olsa şu oyunun
Spotculara belli olmaz bakarsın 1 hafta önceden düşer piyasaya
Kratos'u bi yakıştıramadım Mortal Kombat'a. Hiç uymuyor oyuna.
quote:
Kratos'u bi yakıştıramadım Mortal Kombat'a. Hiç uymuyor oyuna.
zaten yakıştırman için yeni nesil liseli fanboylardan olman lazım... "Kratos forever " gibisinden bi ruh halin olması lazım..
Sindel'e yapılır mı la bu ? Kratos'u kınıyorum.
Haftasonu Mortal Kombat turnuvasına gitmeyi düşünenler varsa turnuva falan yalan arkadaşlar. Ben hem Optimum'a hem de Beşiktaş'a gittim, Mediamarkt'taki kimsenin haberi bile yok bu etkinlikten. Bu kadar rezillik olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: kazegami
Haftasonu Mortal Kombat turnuvasına gitmeyi düşünenler varsa turnuva falan yalan arkadaşlar. Ben hem Optimum'a hem de Beşiktaş'a gittim, Mediamarkt'taki kimsenin haberi bile yok bu etkinlikten. Bu kadar rezillik olmaz.
Sadece istanbuldaki medimrkt lerdemi olacak, belkide 1.gün önceden ayarlayacak olabilirler.