Şimdi Ara

Morbius: The Living Vampire (2020) | Jared Leto (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
4.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • morbius yönetmeni venom ve morbius aynı evrende ve bu evrende de bir spider-man tabiki var demiş, yakında göreceğimizi umuyorum diye de eklemiş


  • Morbius: The Living Vampire (2020) | Jared Leto

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Marvel para yedirmeyince gerçek puan çıkmış Morbius: The Living Vampire (2020) | Jared Leto 

  • tepki puanı olmuş bence baya, eski spider man lere atıf yaptılar fragmanlarda o sahneleri silmişler, no way home dan sonra beklenti çoktu ona rağmen hiç mevzuları geçmemiş filmde o yüzden filmi cortlatmışlar gibi :)

  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    Dünyanın en alakasız fotoğrafı ya resmen.


    Biri şu kıza stilist ayarlasın. Beli ince diye şu açık göbek olayı oscar kazansa bile törende bu atleti giyecek lol.

  • Bu nasil bi rezillik.Sony nin film cekmesi ne zaman yasaklanacak??

    Imdb 4,8

    Morbius: The Living Vampire (2020) | Jared Leto



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Nisan 2022; 17:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt

    Bu bir Sony filmi .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Pardon o zaman duzeltelim.

    Sony para yedirsede puani anca bu olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • after credits lerden bişey anlayan varmı :) spoiler




    vulture de mcu dan morbius evrenine ışınlanıyor ne alaka kel alaka :) hadi onu da geçtim gidip morbius u buluyor "buraya nasıl geldim bilmiyorum ama spider man le ilgili olabilir" diyor, nasıl vardı bu kanıya meçhul, morbius spider-man i tanıyor mu o evrende spider-man var mı onu da anlayamadık sanırım

  • Filmi imax izledim şimdi 6/10 notum çok yüksek beklenti içinde olmayın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E diyoruz bu Marvel DC sırf para kazanmak için abuk sabuk işler projeler yapıyor diye.

    Morbius dediğin karakter Spiderman çizgi filminde izlemiştim.1 bölümlük bir karakterdir.Ne derinliği ne karizması olan bir karakter.

    Sağlam bir karakter,kaliteli bir yapım olsa Jared Leto yu bile oynatmazlardı başrolde.

    Morbiusu çekeceklerine mesela yeni Blade filmi yapsalardı ciddiye alırdım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim korkum Yeni gelecek Blade yapımıda iç açıcı olmayacak eski filmlerin hatrına izlenip para kazandıracak yapımcılara, Umarım yanılırım tabi ama.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Öyle zamanında Blade 2-3 filmlerini kötüleyenler yeni nesil filmleri ayıla bayıla izleyecek mi bakalım.
    Yeni Mortal Kombat-Resident evil filmlerinde görmüştük gerçi.

    Eski beğenmediğimiz filmlerin kalitesini günümüzde bulamıyoruz.Z kuşağı tayfa hariç.Ben güncel filmlere bakmıyorum yıllardır.Eskiden izlemediğim yarım kalan vs...filmleri izliyorum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle kesinlike en bariz örneği matrix mesela, Zamanında ne film yapmış adamlar arada açar izlerim ileri sarmadan ama yeni filmi 20dk izleyemedim saçma sapan oyunculuklar kıyafet müzikler kısaca büyük hayal kırıklığı.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Günümüzde kaliteli oyuncu,yönetmenlerin yeni düzende iş yaptırılması göz önünde olmamasının üstüne.SJW,popülizm,digital platformlar,sadece para kazanma gibi şeylerde eklenince iyice rezil bir durum aldı sinema sektörü.

    Çok yakın zamanda ve herkesin duyduğu bir olay üzerinden bir örnek vereyim.Will Smith gibi oyuncunun Oscar alması ve törende yaptığı rezillikler.Benim bahsettiğim berbat düzenin ortaya çıkardığı rezilliklerden sadece biri...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 2 Nisan 2022; 20:33:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SJW, popülizmin sinema sektörünü yok ettiği iddiası büyük bir saçmalık. Sinema sektörü zaten her zaman insanların hayal ettiği gibi değildi. 70'lerde olan birisi 40'lardaki filmleri yad ediyordu, bugün de siz 20 sene öncesini yad ediyorsunuz. Sinema altın çağını 40-50'lerden sonra zaten kaybetti. Sinema sektörü Steven Spielberg'ın Jaws filmiyle beraber blockbuster seriler üzerinden, yani para ağırlıklı devam etmeye başladı.


    Akademi zaten iyi bir yer değildi, Will Smith'in yaşadığı olay da bunun bir tekrarı sadece. Bundan yıllaar önce Marlon Brando ırkçılık gerekçesiyle sahneye kızılderili çıkartmıştı mesela. Ha tabi size kalsa, şimdi öyle bir şey olsa Marlon Brando'ya SJW popülist derdiniz, hatta tiyatro falan da derdiniz de.

  • Return to Monke kullanıcısına yanıt
    Yorumumum ilk cümlesinden itibariyle okusaydınız keşke.

    SJW kelimesini cımbızla alıp ona takılmışsınız sadece.

    İyi film her zaman izlenir kuşakla alakası yok.1931 tarihli Mr. Jekyll ve Bay Hyde filmini hala izlersin.Üzerinden nerdeyse yüzyıl geçmiş.Ama Morbius,çoğu Netflix yapımı vb...işleri bir daha izlemezsin bile.

    Marlon brandonun protestosuyla,Will Smith saçmalığını aynı kefeye koyman senin ne kadar sığ baktığının bir göstergesi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Filmlerin yıllarıyla ilgili yazdığınız şeylere kesinlikle katılmıyorum. Bir film kaliteliyse her dönemde izlenir. En azından her dönem olmasa bile -zamanının ötesinde- dediğimiz yapımlar çok çok geniş bir zaman aralığında geçmiş ve gelecek kuşaklar tarafından izlenir ve sevilir. Salla pati işler ise kendi dönemi içinde bile unutulur gider. Sene olmuş 2022. Bugün rahatlıkla 1979 yapımı olan Alien filmini beğenerek izleyebilirsiniz. Hatta kendisinden çok daha sonra çıkan tüm filmlerinden daha iyidir. 2003'te çekilmiş olan LOTR -ki ben sevmem ama kalitesine saygı duyarım- bugün çatır çatır izlenirken gelecek de çatır çatır izlenecek ve saygı duyulacaktır. Kaliteli işler kendisinden yıllar sonra bile izletir ve kendisini takdir ettirir. Biri Matrix örneği vermiş mesela. 1999 yapımı ve 2003'teki diğer 2 film dönemi için zamanının ötesindedir ve bugün bile çatır çatır izlenebilir. Ama 2021'de çıkmış Matrix Resurrection çöpü aynı yıl unutulup gitmiştir. Matrix markasının ağırlığına sevilen önemli oyuncularına rağmen.


    SJW olayına gelirsek kaliteyi düşürdüğünü ben de düşünüyorum. Şöyle: uyarlama bir eser yapıyorsun, eserin adını kullanıyorsun, kitabını okuyan, oyununu oynayan adam karakterleri vs biliyor ve bunları filmde ya da dizide mükemmel bir şekilde uyarlanmasını bekliyor. Sen gidip beyaz karakteri sırf bu SJW akımı sebebiyle gidip siyah yapıyorsan sen gidip heteroseksüel bir karakteri homoseksüel yapıyorsan sen gidip fiziksel gücüyle öne çıkan bir erkek karakteri kadın yapıyorsan eseri de uyarlamayı da mahvediyorsun demektir. Witcher dizisinde işte zenci el, zenci witcher yaptılar. Şu LOTR dizisinde de aynı haltı yediler hatta orada daha da uçmuşlar. LOTR hayranı olsam çok net söverdim. Güzel bir kurgu evreni sırf birilerine yaranmak ve günah çıkarmak için niye mahvediyorsunuz ki. Eşcinsel insanlar olabilir ama bunları her filmde özellikle insanların gözüne sokuyorsunuz ki. Alien'ın son filminde bir android vardı, makine yani, yapay zekası var. Eşcinsel yapmışlardı. Bu neydi şimdi gerekli miydi? Morbius: The Living Vampire (2020) | Jared Leto 





  • Sony hiç akıllanmayacak. The Amazing Spiderman 2 filminden beri adamlar batırmaya devam ediyor. Avi Arad denilen şahıstan bir türlü kurtulamadılar. Raimili 3. filme zorla venomu sokmuştu bu eleman. Kimbilir kaç kez değiştirdiler bu Morbius filmini de. Kaç defa ertelendi çünkü. Bir kere Spiderman olmadan bu karakterler bir anlam ifade etmez bunu anlamayacak kadar aptallar.


    2014'ten beri içlerinde kalan her şeyi rezil de olsa yapıyorlar. O zamanlar Sinister Six, Venom ve birkaç yan film duyurulmuştu. Venomu yapıp sıvadılar. Madame Web'in filmini de yapacaklar, SpiderWoman da yapılacak. Kraven yapım aşamasında. Şimdi de Sinister Six filmi için ekip topluyorlar anlaşılan. Ve bu olacak film büyük ihtimal kahraman versiyonları olacak Sinister Six'in. Bir nevi Suicide Squad gibi. Veya planlarında The Amazing Spiderman 3 var, Andrew'in versiyonu bu ekiple kapışacak. Tahminim bu yönde.


    Morbius ve Venom aynı evrendeler.


    Morbius filminin yönetmeni de geçtiğimiz günlerde bu evrende bir Spiderman olduğunu doğruladı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 3 Nisan 2022; 13:29:38 >




  • Siz de belli ki yazdıklarımı okumamışsınız ya da anlamamışsınız. Bana sığ diyeceğinize ne demek istediğimi anlasaydınız keşke zira ben sizin ne demek istediğinizi gayet iyi anladım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.