Şimdi Ara

monster siparis verdim, iptal edeyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 5 yil en az kullanmak istiyorum, kimse begenmiyor. Sizinde yorumlarinizi merak ediyorum, rica etsem one de cikarir misiniz?

https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/monster-abra-a5-v1663_spp_875521?id=638038123

• ne alacaksanız hemen alın yeni zamlar vergiler kapıda

• İşlemcisi düşük galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

ne alacaksanız hemen alın yeni zamlar vergiler kapıda

asagiya link biraktim, sizin tecrubeniz var mi monster ile? Kotu diyorsaniz iptal edecegim. KAfama takildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

İşlemcisi düşük galiba.

evet islemcisi zayif kaliyor bende fark ettim. Insanlar genel olarak malzeme kalitesinden sikayet ediyor.

• 7k'da alınabilecek en iyi laptoplardan biri bence

• Hocam neden orijinal sitesinden almadınız ?

Ayrıca ben de çok uzun süredir laptop almayı planlıyorum hatta konu açmıştım, tulpar T7 v19.7 modelini bulsam alacaktım ama bulamadım. Şuan hala bakıyorum muhtemelen monster alacağım.

Ancak bazı olumsuz yorumlar benim de alma isteğimi kaçırdı, ama çok fazla da olumlu yorum okudum. Aynı ürüne birisi çok güzel hiç sıkıntısı yok çok iyi diye yorum yaparken, yine aynı ürüne bir başkası çok kötü almayın tarzı şeyler yazabiliyor.

O yüzden bir ürün alırken yorumları pek okumuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ### DEMİN Mİ TEMİN Mİ ###
    15 yıl önce açıldı
    param hemen iade edilirmi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardes aldiktan sonra niye konu aciyon almadan acsana
    Ben olsam almam lenovo acer varken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Hocam neden orijinal sitesinden almadınız ?

Ayrıca ben de çok uzun süredir laptop almayı planlıyorum hatta konu açmıştım, tulpar T7 v19.7 modelini bulsam alacaktım ama bulamadım. Şuan hala bakıyorum muhtemelen monster alacağım.

Ancak bazı olumsuz yorumlar benim de alma isteğimi kaçırdı, ama çok fazla da olumlu yorum okudum. Aynı ürüne birisi çok güzel hiç sıkıntısı yok çok iyi diye yorum yaparken, yine aynı ürüne bir başkası çok kötü almayın tarzı şeyler yazabiliyor.

O yüzden bir ürün alırken yorumları pek okumuyorum.

hocam ayni firma, ayni urun. O sitelere kampanya duzenleniyor ve fiyatlar arasinda epey ucurum var. o yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

Kardes aldiktan sonra niye konu aciyon almadan acsana
    Ben olsam almam lenovo acer varken

2 3 hafta once acer bi laptop aldim 6200 liraya. Ekranda beyaz leke vardi aninda iade ettim. Teknik servisi vs sikintili.

Lenovo da almak istiyordum ancak cok pahali, 7kya duzgun laptoplari yok

• Anladım hocam, ben satıcıya dikkat etmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

2 3 hafta once acer bi laptop aldim 6200 liraya. Ekranda beyaz leke vardi aninda iade ettim. Teknik servisi vs sikintili.

Lenovo da almak istiyordum ancak cok pahali, 7kya duzgun laptoplari yok

Alıntıları Göster
    Indirim kovala acele etme 1 ayda bir indirim oluyor laptoplarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 mayıs ayında aldım hocam abra serisinden i7 işlemci ve GTX1650 Ti vs gayet memnunum en ufak bir sıkıntı olmadı henüz

-günde 6-7 saat aktif olarak kullanıyorum-

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslas

2020 mayıs ayında aldım hocam abra serisinden i7 işlemci ve GTX1650 Ti vs gayet memnunum en ufak bir sıkıntı olmadı henüz

-günde 6-7 saat aktif olarak kullanıyorum-

kasa kalitesi vs. nasil? Teknik servisini aradiniz mi tutumlari nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

Indirim kovala acele etme 1 ayda bir indirim oluyor laptoplarda

Alıntıları Göster

dolar surekli yukari yonlu gidiyor, indirim olsa da zamli olur. Bide epey arastirdim 6kya 7kya laptop yok, hep bir yerinden kismislar. Kimisi mat tn panel kimisi garip garip kismalar vs var.

• Monster 2008-2009 larda olsak al derdim
    O zaman bir etiket markasından ziyarete çin den meşhur kasaları üst segment ile alır dayardı focus bize
    Sonra onların bak 2010 larda marka bağımsız teknik servisleri vardı ve çok güzeldi
    Ama sonra şu fb de yarışma yaptı monster a canavar logosu yarışması ile seçti filan
    Sonra şu gamer olayları popüler oldu 2013-14 gibi focus çok bozdu yani monster
    Önceden piyasa da üst segment ilerdi çünkü başka firmalara ülekeye orta ve düşük sokuyordu ama o dediğim gamer ile üst segment girmeye başladı monster in bir avantajı kalmadı önceden alternatif ve gerçekten üst idi ama şimdi orta ben başka alırdım servisleri de eskisi gibi değil artık önceden kadıköye gittik mi çay ikram ederlerdi şimdi servise bilgisayar veriyoruz yüzümüze bakmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 10 Mart 2021; 22:21:51 >

• Et
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.