4 çekirdekli işlemci bence zayıf 1650ti 1060 dan yavaş bir kart 1660ti yada rtx serisine bakın hiç olmazsa 1060 falan alın |
monster siparis verdim, iptal edeyim mi? (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.yahu bılader 10 yildir casper bilgisayar kullaniyorum, su an 2 3kya anca 2gb ramli pci veriyorlar. Bende bayilmiyorum ogrenciyim mecburen bu fiyata cikiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92bunu alabilirseniz daha iyi olur sizin için
yada bu
hpyi arkadaslar onermiyor, malzeme kalitesi kotu diye(gerci monster da bundan farksiz galiba bilemedim)
2 3 hafta once acer laptop aldim, keyfimi kacirdi bulasmak istemedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: hazarcep
Monster 2008-2009 larda olsak al derdim
O zaman bir etiket markasından ziyarete çin den meşhur kasaları üst segment ile alır dayardı focus bize
Sonra onların bak 2010 larda marka bağımsız teknik servisleri vardı ve çok güzeldi
Ama sonra şu fb de yarışma yaptı monster a canavar logosu yarışması ile seçti filan
Sonra şu gamer olayları popüler oldu 2013-14 gibi focus çok bozdu yani monster
Önceden piyasa da üst segment ilerdi çünkü başka firmalara ülekeye orta ve düşük sokuyordu ama o dediğim gamer ile üst segment girmeye başladı monster in bir avantajı kalmadı önceden alternatif ve gerçekten üst idi ama şimdi orta ben başka alırdım servisleri de eskisi gibi değil artık önceden kadıköye gittik mi çay ikram ederlerdi şimdi servise bilgisayar veriyoruz yüzümüze bakmıyorlaranladim hocam. Yillarin markasi ama sanki arastirdikca dediginizi destekler nitelikte yorumlar aliyorum. Kasa kalitesi de cok onemli.
Bilgisayar bozuk gelirse aninda iade ederim, cesitli testler yaparim.
-
Alfred reis hayırlı olsun ;)
Özellikleri iyi duruyor aslında,umarım güle güle kullanırsın. -
Hp nin bu modeli gayet iyi kullanmadim ama incelemelerine baktim kasasi sogutmasi iyiymis. Acer konusuna gelirsek acerin bu modelinin 4800h islemcili modeli isyerinde var gercekten cok basarili sogutma malzeme hersey gercekten ust duzeyde, hp istemistik is yerine trendyol kurumsal fatura kesmiyormus diye acer aldik son karar sizin tabi ama 2 cihazda monsteri 5 e katlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gunde kac tane insan geliyor o zamanlar musteri sayisi az ve hareketlilik yok. Gel zaman git zaman marka un kazandi. Herkese ozel ilgi alaka gosterirlerse is yurumez. Ha dersen monsterin ozel uretim 100 bin tl lik laptopunu verdim tinlamadilar o zaman kizmakta haklisin.
Tugay komutani olmadiktan sonra ozel ilgi alaka goremezsin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0
Alfred reis hayırlı olsun ;)
Özellikleri iyi duruyor aslında,umarım güle güle kullanırsın.dcyi biraktin mi sen :D
-
Yani sayılır,hiç girmiyorum neredeyse -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92Hp nin bu modeli gayet iyi kullanmadim ama incelemelerine baktim kasasi sogutmasi iyiymis. Acer konusuna gelirsek acerin bu modelinin 4800h islemcili modeli isyerinde var gercekten cok basarili sogutma malzeme hersey gercekten ust duzeyde, hp istemistik is yerine trendyol kurumsal fatura kesmiyormus diye acer aldik son karar sizin tabi ama 2 cihazda monsteri 5 e katlar
bilemiyorum hocam ya, benim acimdan teknik serviste onemli. Monster bu yonden daha avantajli duruyor. Sonucta elektronik bir urun aliyoruz, 6 ay sonra basina ne geleceginin garantisi yok.
-
Hocam piyasaya bakarsanız ihtiyaçları artık 6-7k lık cihazların ancak karşılayabildiğini görürsünüz, eskiden 3k verdin mi en kralı sendin şimdi öyle değil maalesef :/ -
hp garanti olarak örnek firmalardandır. bizim işyerinin şantiyesinde hp yazıcı vardı, kağıt bölmesinin içine küp şeker düşürmüşler kimsenin haberi yok kağıt alma sorunu vardı, servise verdik adamlar tonerlerine kadar yenileyip yolladılar
acer de servis olarak iyidir bi problem yaşayacağını düşünmüyorum karar sizin hocam bizim amacımız bütçenize uygun en performanslı ürünü önermek son karar size kalmış
-
Al gülüm
-
Taşıma ihtiyacın yoksa masaüstü topla. Laptop la vaktini çürütme.
Ben monster kullanmış biri olarak söylüyorum yazın Lolde 60 fps sabit ekran kartı ve işlemci 90 derece idi,çok ısınıyor.Onun haricinde bir sorun yok çok güzel aletti ama sattım.
Edit: Teknik servisi gerçekten güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6DEE46B69 -- 10 Mart 2021; 23:47:6 > -
bu tarz konuları konu dışına açarsanız bilen de bilmeyen de yazar. Güzel cihazları var bu markanın clevo denen firmadan barbone olarak alıyor bilgisayarları. Abra serisi plastik kasa giriş seviyesi, soğutma sistemi kötü değil. Tulpar serisinin yeni versiyonlar ince ve metalik kasa güzel yani. Ben bu laptopu alacak olsam işlemciye değil, ekran kartına değil rama takılırım, ilerde 16 gb yapmak kesin olarak gerekir. ram ve hdd değişikliğini monster servisi ücretsiz yapıyor.
-
işlemci uzun ve ağır kullanımda üzebilir onun harici ortalama. 5 sene götürür
quote:
Orijinalden alıntı: quxallbu tarz konuları konu dışına açarsanız bilen de bilmeyen de yazar. Güzel cihazları var bu markanın clevo denen firmadan barbone olarak alıyor bilgisayarları. Abra serisi plastik kasa giriş seviyesi, soğutma sistemi kötü değil. Tulpar serisinin yeni versiyonlar ince ve metalik kasa güzel yani. Ben bu laptopu alacak olsam işlemciye değil, ekran kartına değil rama takılırım, ilerde 16 gb yapmak kesin olarak gerekir. ram ve hdd değişikliğini monster servisi ücretsiz yapıyor.
hocam 1.mesajima pcnin linkini biraktim, inceleyip yorumlarsaniz sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: askmeafavour
işlemci uzun ve ağır kullanımda üzebilir onun harici ortalama. 5 sene götürürcok oyun oynamam, islerim oluyor. Kodlama yapiyorum, onlarin da cok etkileyecegini sanmam. Belki ileride okulum geregi isim duser diye boyle bir laptop aldim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X