Şimdi Ara

monster siparis verdim, iptal edeyim mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Flowles kullanıcısına yanıt

Yoo, senelerdir kullanıyorum gayette memnunum, yine pc alsam yine monster alrım

Servis ekibide hoştu, gerçi vermesi vs biraz kötüydü ( kalabalıktı XD )

• @trojana

monsterla ne gibi tecrubeler yasadiniz hocam?

----------------------------

@SEHZADE63 Hocam monster da piyasada en az 10 yildir var, son yillarda kalitesini dusurduyse bilemem. Ayrica malum fiyatlardan oturu her sey fazla, 5 6k ile bile alacaklarimiz cop pci. 4 5k fiyat cikariyorum bana 4 gblik ram oneriyor. Mecburen bu yola basvurdum

-------------------------

@neytullah1

Hocam soyle ki 8 yillik bir laptopum var, universiteye basladim. Elimdeki bilgisayarin da ne yapacagi belli olmaz, dolarda zip zip olmus en iyisi bilgisayar alayim dedim. Amacim 5 6 yili en az cikarmak. Hem okurken ileride de sikinti cikarmasin diye bu fiyat bandina ciktim.

-----------------

@Osiris34

Hocam maalesef masaustu alamiyorum, farkindayim ciktigim bu fiyat bandinda iyi masaustu dizebilecegim ama sehir disinda okuyorum.

Birkac kisiyle gorustum o mentese sorununu asilmis deniyor, bilemedim. Yil 2021 bu tip sorunlar olmaz herhalde.

------------------

• @Endyk34

hocam zaten veletlerin yorumlari illallah ettirdi, yok rgb yok bilmem ne, bunlari kalkindiran velet kesim zaten. Bazi arkadaslarim hpnin malzeme kalitesinden memnun degiller(su anki olayla celisiyorum ama farkindayim :D)

---------------

@Jeolog Community Manager Hocam allah kitap askina coklu alintilama ozelligi gelsin, buyuk eksiklik

-------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 11 Mart 2021; 23:36:59 >
  • Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

Oğluma almiştik, ses ile ilgili bir problemi vardi. Sorunu farketmeleri bile 4-5 inci defada oldu zaten. En sonunrda yeni pc gonderdiler, cihazi actik ekran cizik cizik. Geri gonderdik yaptilar gene ayni, tekrar gonderdik bu sefer oldu. Ama toplamda 10-11 defa gitti geldi cihazlar. Sonra sattik masa ustu aldik. Birdaha monster markasini gormek bile istemiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Oğluma almiştik, ses ile ilgili bir problemi vardi. Sorunu farketmeleri bile 4-5 inci defada oldu zaten. En sonunrda yeni pc gonderdiler, cihazi actik ekran cizik cizik. Geri gonderdik yaptilar gene ayni, tekrar gonderdik bu sefer oldu. Ama toplamda 10-11 defa gitti geldi cihazlar. Sonra sattik masa ustu aldik. Birdaha monster markasini gormek bile istemiyoruz.

15 gunluk iade hakki var, ben ufacik sikinti yasarsam geri yollarim.

15 gunden sonra cikarsa sorun ne olacak? Yinede sen bilirsin. Adamlarin yaklasimi ile ilgili bir sorun yok. Mal dandik.

• Fiyat iyi yalnız freedos
    Ben 1660ti i7 9. Msi thin e 11.8k para verdim
    Bu freedos olmasına rağmen uygun
    Ama monster lar kasası genelde çamaşır leğeni plastiği oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

15 gunden sonra cikarsa sorun ne olacak? Yinede sen bilirsin. Adamlarin yaklasimi ile ilgili bir sorun yok. Mal dandik.

bilemedim hocam ya, bu fiyata duzgun laptop zaten bulamam ki. Bide yasadigim yerde kargo da sikinti, 50 60km yol gitmem gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: abboww

Fiyat iyi yalnız freedos
    Ben 1660ti i7 9. Msi thin e 11.8k para verdim
    Bu freedos olmasına rağmen uygun
    Ama monster lar kasası genelde çamaşır leğeni plastiği oluyor

bu kasalar cok mu pahali oluyor? Niye bu kadar kisiyorlar

• 1.5 yıldır Abra serisinden kullanıyorum, bi sıkıntısı yok. Malzeme kalitesi de iyi bence-Daha önce başka marka laptop kullanmadım diğerleri ile karşılaştıramam- arka kapağı ve ekran çerçevesi plastik olduğunu hissettiriyor ama diğer kısımlarında metal hissi var ve ele sağlam geliyor. Kontrol merkezi yazılımını beğenmiyorum sadece.

Gece hafta mimar kardeşime game garaj markali laptop aldik 10750h sanirim 32 gb ram 2070 ve 512ssd 13k aldik eski pc işlemci yeni ama ram ekran kartindan dolayi kasma yapiyodu şuan takir takir calişiyo 3,4k render ile cözdü..o markada olabilir sonuç da kasa değişik ama içerik bol fiyat uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Gece hafta mimar kardeşime game garaj markali laptop aldik 10750h sanirim 32 gb ram 2070 ve 512ssd 13k aldik eski pc işlemci yeni ama ram ekran kartindan dolayi kasma yapiyodu şuan takir takir calişiyo 3,4k render ile cözdü..o markada olabilir sonuç da kasa değişik ama içerik bol fiyat uygun

hocam 13k cok gelir bana. Alakasiz bilgisayarlar ama 8 9kya ciktiysam mac alirim

• Hocam bende rtx2060 i7-10750k lı monster var memnunum şuana kadar bi sorunum olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 12 Mart 2021; 1:39:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazispir12

Hocam bende rtx2060 i7-10750k lı monster var memnunum şuana kadar bi sorunum olmadi

hocam seninki ust seviye cihaz. Ben abra serisi aliyorum

2 yolu var, ya almayacaksiniz ki ben 300-400 mt otedeki kargoya gitmekten bikmistim (arasla calisiyorlar), yada şansinizi deneyeceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.