Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun dosya boyutu kac acaba tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Ya o video yaktı beni, zaten zar zor diet yapıyorum bir de karşımıza gelen şeylere bak...

Bu nedir arkadaş, olanı var olmayanı var (ben yandım sizlerde yanın!)

/>

Ahahahaha, iyiymiş bu.

Gaza getirdin iyice, alayım bari. Framerate öncelikli mis gibi akarım.

• Arkadaslar daha önce bu seriyi hiç oynamadım. Dark souls ve Witcher oynamışlığım var.biraz bu oyunlara benzettim ve birkaç video izledim gayet keyifli duruyor. Şunu öğrenmek istiyorum; oyun belirli bir senaryo ekseninde mi ilerliyor,yoksa canavar kes eşya düşür xp kas tarzında mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo var hocam. Ama oyunun güçlü yanını senaryo değil avlar oluşturuyor. Her biri yaklaşık olarak 30 ila 50 dakika arası sürüyor ve oldukça zorlu olmuşlar. Witcher, Souls serisi veya açık dünya Rpg seven kişiler bu oyunu oldukça sevecektir. Benim ilk günden 4 saati geçti oynanış. Oyunun ödül sistemini çok beğendim şöyle ki silahı upgrade etmek istediğinizde belirli bir çaba sarf etmeniz gerekiyor. Yani o silahi upgrade için gerekli malzemeleri bulmak oldukça zorlu atıyorum şu düşmanı kes gibi. Vuruş hissini çok beğendim. Hedeflemede bazı sıkıntılar var ama düzelir ufak güncellemelerle. Çok büyük bir potansiyeli var oyunun. Ps4 de ilk oyunları olmasına rağmen muhteşem bir işe imza atmışlar. Oyunun dünyası gerçekten de nefes alan yaşayan bir dünya. Gelelim yaratıklara her biri nevi şahsına münhasır olan bu yaratıkların hepsinin özel hareketleri, yapay zekaları ve duruma göre verdikleri tepkiler var. Şimdiye kadar bir oyun da gördüğüm en iyi çizimlere tasarımlara sahipler. Hiçbiri birbirine benzemiyor. Hepsinin zaafları ve güçlü oldukları taraflar var sanırım oyunu güzel kılan da bu mekanik olmuş. Yaratıkların zaaflarına göre silah seçimi kurulucak tuzaklar savaşılıcak bölge bunların hepsi kesip kesememenizi etkileyen şeyler olmuş. Çok güzel detaylar var. Örneğin zarar gören yaratıkların topallaması, öleceklerini anladıklarında kaçmaları veya canları azaldığında etrafta yiyecek aramaları gibi. İlk günden böyle dolu dolu şeyler yaşattıysa 91 ortalamayı sonuna kadar hakediyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 27 Ocak 2018; 10:31:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün geceki 2 farklı avdan kesitler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 27 Ocak 2018; 8:37:20 >

• musAKka kullanıcısına yanıt
    PS4 prosu olmayan pis fakirler ölsün diyorsun yani :(

• Dayanamadım aldım, iniyor, herkes oynuyor, bende yaratık kesmek istiyorum :P
  • Şimdi Monster Hunter zamanı

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Şimdi Monster Hunter zamanı

Fotoda ps4'ün solunda duran ps logolu alet nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orc123456 -- 27 Ocak 2018; 18:37:53 >
  • Eyvallah kardeşim. Şu sıralar zaman sıkıntısı var biraz sakinleyeyim inşallah oyunu alacağım. Bu arada coop olarak deneme şansın oldu mu? Coop ta level fakır oluyor mu?

• Evet dün yardım fişeği attım. 3 tane tanımadığım adam geldi. Beraber kestik. Level farkı şuan için hiç yok olsa da sorun değil zaten canavarları kesmek hiç kolay olmadığı için. Oyun coop daha zevkli.

• orc123456 kullanıcısına yanıt
    Playstation VR, işlemci ünitesi hocam

• Çok orijinal kendine has bir oyuna benziyor, ucuzlayınca alırım. Ps4’ün böyle bir oyuna ihtiyacı vardı.

• Xenoblade Chronicles 2'yi bitireyim alırım diye düşünürken bir baktım oyunu almışım.

Beş saat kadar oynadıktan sonra alarak gayet iyi yapmışım dedim. Oyun gerçekten keyifli ve belirli bir derinliği olduğu belli. Zamanla bu derinlik kendini daha da belli edecektir.

Yarın akşam bir de co-op olarak deneyeceğim. Oyunu oynayan arkadaşım olmadığı için random grupla ne kadar keyifli olacak göreceğiz bakalım.

• Beyler malesef görev dagitimlari ve online tarafi eski oyunlara göre cok kötü olmus... yorum okudum redditte filen cogu kisi böyle düsünüyor. Bide baslangic monslari cok kolaydi. Barrothu filen starter set ile 10 15 dakikada kestim. 3 ultimate te hatirliyorum ilk defa öldürmeden önce 4 5 kere yeni oyuna baslamistim 3 kere öldügüm icin. Ama oyun güzel yinede.

• oyun world of warcraftı anımsattı bana, betasında oynanış kısmını sevemedim sanki fightlarda sıkıntı var gibi, çok basit geliyor.

full versiyonunda değişiliklikler olmuştur memnun kalan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Beyler malesef görev dagitimlari ve online tarafi eski oyunlara göre cok kötü olmus... yorum okudum redditte filen cogu kisi böyle düsünüyor. Bide baslangic monslari cok kolaydi. Barrothu filen starter set ile 10 15 dakikada kestim. 3 ultimate te hatirliyorum ilk defa öldürmeden önce 4 5 kere yeni oyuna baslamistim 3 kere öldügüm icin. Ama oyun güzel yinede.

Hikaye gorevlerinde karsilastigimiz canavarlar nispeten kolay. Ben de boyle goruyorum su anlik ama ilerde nasil olur bilemem. Oyuna alistikca inceliklerini gordukce bayildim oyuna.

Yalniizz. Mesela bir Anjarath kesmeyi deneyin. Cok zor biz kesemedik henuz arkadasla. Benntek girmeyi denedim faint ola ola bir hal oldum. Arkadasla giristik ama olduremeden kacti gitti haritadan yetisemedik yani.

Hikaye modu su anlik kolay ama koleksiyon yapayim tum canavarlari keseyim istediginizde zorluk orada basliyor ki biz henuz 10 buyuk canavar gormusuzdur en fazla henuz. Daha Anjarath kesemiyoruz. Rathalos hele bir gorduk ki gormemizle kactik zaten. Sonra iki cesaret geldi dedik bi bakalim suna. Yapistirdi yere valla hic acimadi. Cok da karizma bir abimiz bu Rathalos.

Hikaye modu biraz tanitim amacli gibi geldi bana. Asil kallavi canavarlar "hepsini keseyim koleksiyon olsun" kafasinda oynadiginizda karsiniza gelen canavarlar ki sac bas yolduruyor yani bize.

Biz ilk defa MH oynayanlar olarak arkadasla bayildik oyuna. Bu oyunsuz donemde can gibi geldi zaten bu oyun. Iyi ki betayi oynayip almamazlik etmemisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ocak 2018; 22:1:53 >

• Silahlarin cesitliligi cok iyi bir de. Ben Iron Blade e sarmis durumdayim cok begendim atlama ziplama olayi bir DMC kafasina burundu oyun. Arkadas da okla uzaktan kendine cekiyo yaratigi. Silahlarda uyumluluk yakaladiginizda cok etkili oluyorsunuz. Ama o Anjarath bizi perisan etti Bir kukruyor zaten biz titriyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_

oyunun dosya boyutu kac acaba tam olarak

Disk sürümünde 15.5GB olarak görünüyor.
  • PS4 sürümüne özel oyunda Horizon Zero Dawn'dan tanıdığımız bir karakter daha var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.