Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • An itibariyle almış bulunmaktayım. İndirimde alıcaktım fakat çıkan puanlar fikrimi değiştirdi. Monster Hunter serisinin Ps4 de ilk ciddi oyunu umarım satış rakamları iyi olur. Böyle oyunlar çok az çıkıyor. Bir kaç gün sonra yorumlarımı belirtirim. Ufak bir inceleme tadında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 25 Ocak 2018; 22:06:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme puanları çok güzel. Demo geldiğinde denemek isterim, bu türü pek oynamadım.
  • Çıktıktan sonra oynayan arkadaşlar fikirlerini yazarsa seviniriz, ona göre alırım ben de.
  • 2 saattir oynuyorum ilk gorevi yaptim. Betayi neden begenmedigimi iyi anladim. Betada harala gurele olaya soktu bizi oyun ne oluyoruz olaimiz nedir bu oyun nasildir nedir ne degildir yapisini filan anlamadan olaya dalinca bu ne yaa dedim. Monster Hunter ilk defa oynuyorum sonucta.



    Oyun baya guzel. Ve cok detayli ilk defa oynayanlarin cok kafasi karisacaktir. Ama cook dolu bir oyun olmus cok fazla sey var ve bayagi zor bir oyun hele ki yapisina alisana kadar cok zorlanacaksiniz. Cok fazla yaratik var her yaratigin olayi farkli. Itemler bir suru, toplanabilir giyilebilir sudur budur coook fazla. Dunyasi cok dolu her yerde bir seyler var derya deniz. Oyun biraz mmorpg kafasinda ama degil de ayni zamanda. Destiny gibi diyelim. Yalniz cilgin sayida degisik yaratiklarla dolu bir dunya ve hepsinin olayi farkli.



    Oyun adi gibi tam bir yaratik avcisi olayinda ve ustun koru degil cok detayli sekilde. Ama cok kaliteli olmus. Oyun hack and slash gibi ama tam da degil. Bol bol dodge, block vs. gerek. Her yaratigin zayif noktasi guclu noktasi bunlari kullanmak bilmek cok onemli.



    Grafikler boyle bir acik dunya icin cok guzel. Ps4 Pro'da grafik secenekleri farki cok buyuk olmis bu oyunda. Yavas yavas bu farklat buyuyor yeni oyunlar ciktikca. Grafik boost vdya frame boost secenekleri arasinda gecisleri hizli yapiyor ve farki goruyorsunuz. Grafik boostta bayagi onemli derecede obje fazla ciziliyor golgeler artiyor uzak mesafe detaylari cok farkediyor. Frame boostta da bayagi akici oluyor. Bir de cozunurluk oncelikli bir ayar var ona bakmadim oyunu bastan acmak istedigi icin bir ara bakacagim.



    Su anlik cok begendim oyunu. Ama oyunda ilerledikce kafayi kirdiracak zorlukta yaratiklar olacagini dusunuyorum bakalim. Horizonda bir cok cesitli robotlari biliyorsunuz. Onun daha da fazla cesitte organik yaratiklarla dolu oldugu bir oyun Monster Hunter. Bir de bitki ortusune arazisine gore sekillenmis yaratiklar yani cok oturakli bir dunyasi var. Baya ozenmisler. Bu puanlari hakeder bu oyun bence de. Monster Hunter onceki oyunlari bilenler severler bayram edecektir muhtemelen bu oyunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sıkı bir MH fani ve MH3'den beri her MH oyununa 100'lerce saat gommus biri olarak oyunu merak eden arkadaslara yardimci olabilirim. MH serisi hack'n slash asla degildir tam tersine taktik ,strateji, takim oyunu ve kontrollu bir savas sistemine sahiptir. MH4 ve Generations ile birlikte Co-Op anlaminda da cok buyuk yenilikler geldi ve oyunun asil tadi Co-Op olarak oynadiginizda cikiyor.Mh World'e etrafla etkilesim, bossa tirmandiktan sonra ustunde hareket etme farkli noktalarina saldirma, boss savaslari sirasinda daha aktif sekilde baska bosslarin olaya dahil olup organik bir sekilde asil boss ile savasmasi gibi cok guzel yenilikler eklenmis, gorsel anlamda zaten 3ds'den sonra Ps4'un gucuyle harika bir dunya olusmus. Vurus hissi konusunda betadaki deneyimlerime gore acikcasi cok fark yok ama 3ds de bir tik daha iyi. Oyun zordur ve ogrenmesi zaman alir , sadece kilicimi alayim vura vura oldureyim derseniz cok zorlanirsiniz, tuzaklari kurma, gerekli potionlari ve meatleri ayarlama, staminayi ayarlama , dodge da ustalasma, silah tipinize gore gorevinizin ne oldugunu , silah tipinize ozel butun kombolari nerde ne zaman kullanmaniz gerektigini bilmeniz gerek yani kisaca oyunun mekaniklerini ogrenin mutlaka.MH'de o kadar fazla çeşitli bosslar var ki ve hepsini yenme taktikleri farklı, oyundaki canavar çeşitliliği gerçekten çok fazla.Serinin sevdigim yanlarından biri diger loot odakli oyunlardaki gibi sacma sistemlerin olmamasi.Serinin tum oyunlarinda en iyi techizatlara ulasmak tamamen craftingle mumkun ve istisnasiz her mucadeleniz size crafting malzemesi veriyor aviniz bittiginde. Mesela cok sevdiginiz bir silah var ve istedigi crafting materyallerini o materyalin ( kurk,pence ,dis vs) dusecegi bossu keserek elde edebiliyosunuz yani hicbirsey sansa degil sizin strajenize ve isteginize bagli bu da her avinizda sizi motive eden harika bir ozellik. Yakin zamanda oyunu alicam bende oynamak isteyenler Psn'den ekleyebilir. Psn : TachyonKnight



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenercag -- 26 Ocak 2018; 4:43:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar gerekli yorumları yapmış zaten. Bende hiç uzatmadan fikrimi belirtiyorum. Oyun olmuş. Şuan iyiki almışım diyebilirim. Standart Ps4 de oynuyorum. Hiç can sıkıcı FPS düşmesi yaşamadım. Oldukça akıcı bir oyun 30 fps olmasına rağmen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahın köründe oynadım bir süre ve ilk gördüğümü beğendim diyebilirim. Ki genel kanı o yönde gibi, sadece bazı "prestijli" oyun inceleme siteleri son kısımları zorlaşıyor diye puan kesmişler...
    ...




    Edit:
    Arkadaşında yukarıda dediği gibi MH oyunları çok derin oyunlardır. Ava çıkma hissini güzel yaşatır, savaşacağınız canavara göre hazırlıklı olmanız gerekir ki bu seferki oyunda güzel süprizlerde çıkıyor gördüğüm kadarıyla av sırasında. Canavarlar arası dövüşler ilginçleşecek gibi geliyor bana sonlara doğru.
    Çok sabır isteyen bir oyundur, bazı avların 40-50 dakika sürdüğünü hatırlarım. Bu sefer işler iyice rayından çıkacak gibi, özellikle benim gibi oyunlarda "OCD" yaşayanlar için çok uzun bir oyun süresi bizi bekliyor diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 26 Ocak 2018; 9:29:30 >




  • Bu tür oyunlar hakkında çok bir bilgim yok. Witcher tarzı mı acaba ? Dark Souls, Bloodborne, Skyrim falan tarzıysa çok beceremediğim türlerdendir. Hem vakit açısından, hem de tarz açısından. Witcher'ı da Dlclerle beraber bitirdim, çalışmadığım döneme denk gelmişti ve türkçeydi tabi ki kaçıramazdım

    Rehber veya oyun tarzıyla ilgili ufak bir özet geçebilecek olan var mı ? Yada 5-10 saati devirenler varsa yardımcı olabilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn2 -- 26 Ocak 2018; 12:0:42 >
  • Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Souls oyunlarından daha zordur ve daha fazla zaman ister (çok daha fazla

    Güçlü bir canavarı hedef seçip avlıyoruz özet olarak, cavanara göre hazırlık yapmak, tuzaklar kurmak, bulmak falan derken iş uzuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spawn2

    Bu tür oyunlar hakkında çok bir bilgim yok. Witcher tarzı mı acaba ? Dark Souls, Bloodborne, Skyrim falan tarzıysa çok beceremediğim türlerdendir. Hem vakit açısından, hem de tarz açısından. Witcher'ı da Dlclerle beraber bitirdim, çalışmadığım döneme denk gelmişti ve türkçeydi tabi ki kaçıramazdım

    Rehber veya oyun tarzıyla ilgili ufak bir özet geçebilecek olan var mı ? Yada 5-10 saati devirenler varsa yardımcı olabilir mi ?


    Witcher ve Soulborne karisimi diyelim ama tam da degil. Her yaratiga hazirlik yapma kismi Witcherdan, dovus sistemi benzerligi Soulbornedan cagrisim yapacaktir.



    Bu arada kantinde yemek hazirlama ara videosu muthis olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alanlara hayırlı olsun, daha sistemi geçen hafta, bu hafta da ps plus yıllık üyelik alınca bu ay baya açıldık bu oyun artık başka bahara kaldı. Son betaya yetiştim çok zevkliydi ilk defa MH oynamama ve çok zorlamasına rağmen sevdim. Özellikle o companion mıydı neydi ufak kediler çok hoşuma gitti. Onlar sayesinde tek başımıza da bazı missionlar yapılıyor. Yanıma adam toplayıp getiriyor falan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 26 Ocak 2018; 13:51:16 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Ya o video yaktı beni, zaten zar zor diet yapıyorum bir de karşımıza gelen şeylere bak...

    Bu nedir arkadaş, olanı var olmayanı var (ben yandım sizlerde yanın!)

  • Acayip arada kaldım bu oyun için. Betayı oynadım ancak kontrolleri beğenmedim.

    Düşmana kilitlenemedim bir türlü. Ok kullanırken de dilediğim gibi nişan alamadım. Bir garip geldi.

    Ama çok da merak ettiğim bir oyun, bilemedim şimdi ne yapsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Ya o video yaktı beni, zaten zar zor diet yapıyorum bir de karşımıza gelen şeylere bak...

    Bu nedir arkadaş, olanı var olmayanı var (ben yandım sizlerde yanın!)

    />


    Final Fantasy XV de boyleydi bu japonlarin bir garezi var bize



    Bu video farkli bir de ben gormedim bunu henuz. Bende asci kediler balik kebap filan yapiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi aynı düşüncede sanırım (Ben dahil)
  • Taaa ps2den buyana mh1 ve japonca mh2 pspde mh serileri wiide mh tri olmak uzere butun mh serilerini oynamis biri olarak 26 ocak benim icin yeni bir donemin baslangicidir oyun mukemmel yuzlerce saat oynanabilecek ve parasini hakeden nadir yapimlar arasinda danazor avlamaj isteyen eklesin

    Psn nick:Nofearlove1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster Hunter: World | Çıkış Fragmanı | PS4

  • benimde elim gidip geliyor ama su zaman olayi kafami kurcaliyor.

    zaman sikintisi olan hic bulasmasin anladigim kadariyla?
  • psn dısında istanbulda aradım ama satan suan yok gıbı pazartesı dıyorlar
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Bu kediler çok acayip zor zamanda kaldığımda üstüme can fırlatmaları veya boylarına bakmadan kocaman canavarlara dalmaları çok şirinler. :)

    Bu arada almak isteyip de arada kalanlar hiç düşünmesin. Tamam belki kitlenme hala mükemmel değil ama beta hikayeymiş full sürüm çok daha eğlenceli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 26 Ocak 2018; 18:20:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.