Şimdi Ara

Monster Abra A5 V11.1 i7-7700hq gtx1050 3.599tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
24.150
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3000 falan olsa direk alırdım ama kararsızım şikayetleri de okuyunca biraz tereddüt de kaldım
  • 1.5 ay önce aldım ssdli modelini 4399a :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delidolu5

    1.5 ay önce aldım ssdli modelini 4399a :(

    Memnun musun hocam?
    Çok şikayet var markadan internette.
  • Süper fiyat gerçekten oyun için performans için almak isteyen düşünmesin bile. Bende mobster kullanıyorum 2 yıl oldu çok memnunum 1 kere bile arıza çıkartmadı sadece bakım temizleme için kargoya verdim onuda saolsunlar ücretsiz yaptılar. Gtx 1050 yeni nesil pascal serisi ekran kartı ve 7700hq 7.nesil işlemci 8gb drr4 ram daha ne olsun düz sade alın bence ileride ssd ve ram upgrade yaparsınız ben de düz almışdım zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ForzAras


    quote:

    Orijinalden alıntı: delidolu5

    1.5 ay önce aldım ssdli modelini 4399a :(

    Memnun musun hocam?
    Çok şikayet var markadan internette.

    Yediğim kazık dışında memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fiyat ama zamanında monsterden dilim yandı 2500 olsa ancak alır derdini çekerdim

    bozulmz bozulmaz ama olurda bozulursa başınız ağırır.
  • Ben 2014 eylülde aldım abra a5 geldiğinde oyun oynayamıyordum makine 10dk sonra kapanıyordu. Ekran kartı bozuk gelmiş. Sıfır makinenin kartı bozuk çıktı. Servise gitti 1 günde geldi. Necitede işlem gördü canım sıkıldı ama o günden beri bir sıkıntı görmedim. Buda bir kullanıcı deneyimi olsun.
  • Bende MONSTER® ABRA A5 V11.1 Modelini Düşünüyorum Ama Şikayetler Dediniz Kafamı Kurcaladı.. Özellik Olarak Tatmin Edici Bu Fiyatlara Alınabilir Gözüküyor Kullanan Arkadaşlar Ne Diyor Ki..
  • Monster sahibiyim, 2 yıla yaklaştı. Her üründe arıza olma ihtimali var, Monster da ortalama üstü değil bu konuda normal. Ortalama üstü olan kısım ise müşteri memnuniyeti adına size olan tutumu. Memnun olmayan arkadaşlara nasıl bir tutum sergilendi merak ediyorum. Fan temizliğine bile garantisi bitmeyen ürün için uçuk fiyat isteyen diğer bilindik Markalara aynı özellik için fazla para vermektense hiç olmazsa montajı yerli olan Monster alırım ve aldım. Yine almayı düşünüyorum, babama da Monster aldırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biskrem42

    alınır mı alınmaz mı arkadaşlar tartışmanızı başka yerde yapın laptop bakıyorum bana böyle pc lazım fikirler önemli fiyat düşer mi bekleyelim mi?

    Valla hocam şuan için en alınır cihaz bu gibi. yazın 3500e aldığım Dell 7559 şuan 4.2k dolaylarında ve 6700hq ddr3l ram ve 960m var hesabını siz yapın. Doların yükselişi baya etkiledi piyasayı. Dolar da yakın bir zamanda düşecek gibi durmuyor. İhtiyacınız varsa alın geçin bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 14 Mart 2017; 19:38:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen cumartesi sipariş verdim, pazartesi elime ulaştı

    + fiyatına göre özellikleri çok iyi
    + m.2 pcie x4 nvme desteği var
    - fan sesi çok yüksek (odayı inletiyor)
    - yük altında olmasa bile 50 derecelerde çalışıyor

    inanılmaz fan sesi nedeniyle iade edeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgurler -- 16 Mart 2017; 13:59:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celalcaner2

    fiyat iyi de, marka çok kötü. zamanında aldık ordan biliyoruz. sıkıntı çıkarsa çok üzer. gerekirse %25 fazla verin mimli riskli markalar ran uzak durun

    Hangi markalari onerirsiniz ? Asus n550 vardi bende counter oynarken birden bire ekran karti onu degistirorken anakarti bozdular 1500 tl masrafi var :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster lardan son zamanlarda baya şikayet duyuyorum hep çevremde..
  • Arkadaşlar size bir tavsiye, o ürünün oluşmasının büyük kısmında bizzat etkisi olan, konuya hakim, bir sorunda neyden olduğunu düzgün saptayabilen doğrudan büyük üretici - teknoloji markası olanları tercih edin aksi halde çok üzülürsünüz.

    Laptop = işlemci + ekran kartı demek değildir o laptopu kullanırken klavyedeki tuşa basacaksınız, müzik dinleyeceksiniz(hoparlör+ses kartı kalitesi), film izleyeceksiniz(ekran kalitesi), internete bağlanacaksınız(LAN, Wifi kartları), kronik bir sorun olma ihtimali, soğutma kalitesi, kasada kullanılan malzeme kalitesi, laptopun duruşu, ileride yükseltme yapabilirsiniz(Ram, SSD eklenmesine elverişli olması) bütün bunları toplayınca eğer o laptopa içiniz ısınmazsa geçmiş olsun gitti 3500+ TL şimdi sorsak denir ki KEŞKE biraz daha fazla verseydim ama daha kalitelisini alsaydım.

    Yeni Driver/Bios güncellemelerini yarım yamalak değil de sorunsuz olarak herkes almak ister herhalde ? Yarın öbür gün Windows-Driver/Bios vs. çeşitli sorunlarda global bir ürün aldığında onun çözümü için bütün dünya üzerinde araştırıp çözümleri deneyebilirsiniz öteki türlü yerli markaların Uzakdoğuda toplattırdığı bilgisayarın sorunlarını sadece kendi ülkenizde kısıtlı bir alanda konuşabilirsiniz. (inanın bana eğer sorun yaşarsanız o kadar zor bir şey ki bu biliyorsunuz basit bir driver, bios güncellemesi ama hiçbir yerde yok mecbur servise gönder 1 ay makineden uzak kal)

    En önemlisi yarın öbür gün sorun çıktı mı servisin size uygulayacağı muamele, bekletme süreleri vs. çok önemli bunu ancak yaşayan anlar. Olayın daha vahim boyutu, üretim ve toplamanın büyük kısmı dışarıda gerçekleştiğinden eğer buradaki satıcı arkadaşlar duruma vakıf değilse yandınız ki ne yandınız bekle dışarıdan cevap gelmesini.

    Herkes biliyordur herhalde neyin ne olduğunu da gene de arada kalanları bilinçlendirmek için yazayım dedim, kendini yerli diye tanıtan veya hadi ayıp olmasın laptopta üreteyim zihniyetindeki global markalar insanları çok sevdikleri için daha ucuza sunmuyorlar, aynı kaliteyi ASLA daha ucuza sunamazlar da hadi diyelim sundular gene asıl işi laptop üretmek olup bu alana büyük ağırlık veren en iyi mühendisleri çalıştıran dünya çapındaki markalar kadar profesyonel O-LA-MAZ-LAR, photoshopta iki üç tane görsel düzenleyip video çekince kalite artmıyor maalesef.

    Ben bu duruma bir şey demiyorum bunlar normal şeyler anormal olan bizim beklentilerimiz kaliteli marka ile bu para farkları TR'de fahiş mi fahiş onu bu hale getirenlere gösterin tepkinizi ama bunların boş yere olduğunu sırf marka diye şişirildiğini sanmayın yurtdışı fiyatlarına bakın daha iyi anlarsınız.

    Parası olan ASUS, MSI, Allienware vb. markalardan şaşmasın illa bu ülkeyle sınırlamayın kendinizi Amazonda çok güzel laptoplar var veya biraz daha biriktirin öyle alın az para vermeyeceksiniz hayal kırıklığına dönüşmesin, yardıma ihtiyacı olana her zaman olduğu gibi kapımız açık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Mart 2017; 15:55:17 >




  • O Zaman Ben Link'imi Şuraya Usulca Yerleştireyim.

    https://forum.donanimhaber.com/takas-gaming-pc-ile-takaslik-toshiba-qosmio-x870-14n--124439056

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu laptop ı satın aldım fakat ssd siz olan modelini aldım ssd yi kendim eklemek istiyorum.http://www.hepsiburada.com/adata-su800-256gb-560mb-520mb-s-sata3-2-5-ssd-p-HBV000001ZCJ7?magaza=Hepsiburada bu linkdeki ssd yi satın alsam bu laptoba ekleyebilirim degilmi? Fazla anladıgım bir konu degilde uyum sorunu falan varmı diye soruyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperyzl

    Arkadaşlar ben bu laptop ı satın aldım fakat ssd siz olan modelini aldım ssd yi kendim eklemek istiyorum.http://www.hepsiburada.com/adata-su800-256gb-560mb-520mb-s-sata3-2-5-ssd-p-HBV000001ZCJ7?magaza=Hepsiburada bu linkdeki ssd yi satın alsam bu laptoba ekleyebilirim degilmi? Fazla anladıgım bir konu degilde uyum sorunu falan varmı diye soruyorum.

    onun yerine bu ürünü tavsiye ederim
    http://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-250gb-960-evo-mz-v6e250bw-fiyati,51138410.html


    birinin okuma/yazma hızı 560/520, diğeri 3200/1500 MBps




  • barisgurler B kullanıcısına yanıt
    tesekkurler evet onerdigin ürün cok daha iyi ama ciddide fiyat farkı var


  • Fan sesi rahatsız edici , usb den windows 7 yükleyemedim. win 10 kurabildim. Altını açayımda ssd takayım tarzında kapak yok komple sökülüyor.




  • arkadaşlar alan kullanan varmı bu bilgisayarı . bana günlük kullanımda yavaş gibi geldi . ssd takıldığında nası oluyo nbılgısı olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.