Şimdi Ara

Monitörde Dalgalanma Neden Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni monitör aldım yaklaşık 1 ay oldu ama dalgalanmalar var. Bilgisayarı yeniden başlatınca gidiyor. Sorun nerede acaba? Şimdiden teşekkür ederim. Kaç günlerdir heryere konu açıyorum ama hiçbir cevap alamadım inşaallah siz yardımcı olursunuz..

• Monitörün ve kasanın arkasındaki VGA kablolarını kontrol et.
    Ayrıca ekran kartının markası nedir ?
  • Kontrol ettim(DVI kullanıyorum), ekran kartınıda yeni aldım. MSI Cyclone Edition HD 6850 model ekran kartına sahibim. Dalgalanma derken yanlış anlaşılmasın, bildiğin yatay olarak şerit geçiyor ekrandan... şimdi prizi değiştirdim ve ekran kartını kontrol ettim. Bilgisayarı yeniden başlatınca kayboluyor ama bir süre sonra yeniden başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doymamış Yağ Asidi -- 5 Mayıs 2011; 21:31:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doymamış Yağ Asidi

Kontrol ettim(DVI kullanıyorum), ekran kartınıda yeni aldım. MSI Cyclone Edition HD 6850 model ekran kartına sahibim. Dalgalanma derken yanlış anlaşılmasın, bildiğin yatay olarak şerit geçiyor ekrandan... şimdi prizi değiştirdim ve ekran kartını kontrol ettim. Bilgisayarı yeniden başlatınca kayboluyor ama bir süre sonra yeniden başlıyor.

Ekran Crt mi lcd mi ? çözünürlüğü yükseltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killforyou_gfb

quote:

Orijinalden alıntı: Doymamış Yağ Asidi

Kontrol ettim(DVI kullanıyorum), ekran kartınıda yeni aldım. MSI Cyclone Edition HD 6850 model ekran kartına sahibim. Dalgalanma derken yanlış anlaşılmasın, bildiğin yatay olarak şerit geçiyor ekrandan... şimdi prizi değiştirdim ve ekran kartını kontrol ettim. Bilgisayarı yeniden başlatınca kayboluyor ama bir süre sonra yeniden başlıyor.

Ekran Crt mi lcd mi ? çözünürlüğü yükseltin

LED LCD, ayrıca şimdi farkettim benim çözünürlüğüm 1920x1080 mesela o çözünürlükte olmayan bir oyuna girdim ve dalgalanma başladı ama ondan önce yoktu, bu problem nerde gerçekten anlamadım..

• yukarı
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hz 'yi değiştir. 60 ise 75 yap
  • pc kasasını monitörü kısaca pc ile bağlantı halinde olan (ses sistemi v.b. he r ne varsa ) enerjilerini ayni kaynaktan almasını sağla 6-8 li uzatma priz gibi ve grup prizin toprağını iptal et sadece notr ve faz girsin prize sağlıksız topraklama ses sistemlerinde dip ses görüntü sistemlerinde akma olarak meydana gelir kısaca her alanda noise oluşur
  • kesinlikle elektrikteki dalgalanma ile ilgilidir
  • Lap topumu harici led lcd ekran la kullanıyorum. Ekranımdaki dalgalanma rahatsız boyutlara geldi ve forum sitelerini okumaya başladım. Bir kullanıcı güç kaynağını değiştirerek çözmüş. Bende Laptop'umu güç kaynağından ayırdım ve problem ortadan kalktı. Şimdi pil azalana kadar bu şekilde kullanacağım bitmeye yakın tekrar takacağım şarj cihazını.
    Dikkatimi çeken bir hususta, sabah ilk açtığımda bu dalgalanma olmuyordu, bir süre sonra başlıyordu, bununda bir açıklaması olabilir: Pil %100 doluluk oranına ulaştığında monitörde dalgalanma başlıyor olabilir. Bu durumu da ayrıca test edeceğim.
  • yenileme hızını 60 hz den yukarıya çekerseniz düzelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: szgk

Lap topumu harici led lcd ekran la kullanıyorum. Ekranımdaki dalgalanma rahatsız boyutlara geldi ve forum sitelerini okumaya başladım. Bir kullanıcı güç kaynağını değiştirerek çözmüş. Bende Laptop'umu güç kaynağından ayırdım ve problem ortadan kalktı. Şimdi pil azalana kadar bu şekilde kullanacağım bitmeye yakın tekrar takacağım şarj cihazını.
    Dikkatimi çeken bir hususta, sabah ilk açtığımda bu dalgalanma olmuyordu, bir süre sonra başlıyordu, bununda bir açıklaması olabilir: Pil %100 doluluk oranına ulaştığında monitörde dalgalanma başlıyor olabilir. Bu durumu da ayrıca test edeceğim.

teşekkürler hocam, 3 yıl sonra bu yorum işime yaradi benim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: szgk

Lap topumu harici led lcd ekran la kullanıyorum. Ekranımdaki dalgalanma rahatsız boyutlara geldi ve forum sitelerini okumaya başladım. Bir kullanıcı güç kaynağını değiştirerek çözmüş. Bende Laptop'umu güç kaynağından ayırdım ve problem ortadan kalktı. Şimdi pil azalana kadar bu şekilde kullanacağım bitmeye yakın tekrar takacağım şarj cihazını.

Aynı sorun bendede var çözümü bilen varmı?

Batarya ile dalgalanma filan yok adaptörü taktığım an dalgalanma başlıyor. Başka adaptörle denedim sonuç aynı. Bataryam tam olarak 90 sn gidiyor o yüzden çözüm bulmam lazım

• aynı sorun bende de vardı.vga kabloyu söküp dvi kablodan bağlantı yapınca sorunum çözülmüştü.bir arkadaşımda da aynı yolla sorunu çözdük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.