Şimdi Ara

ekran kartına çift monitör bağlayınca titreme oluyor (tek olunca sorun yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde 2 monitör var

1.monitör aoc i2369v
    DVI ve VGA girişleri mevcut 1920x1080 çözünürlüğü var

2.monitör viewsonic vx2476 smhd
    VGA HDMI DP girişleri mevcut 1920x1080 çözünürlüğü var(yeni aldım)

ekran kartım powercolor r9 280x turbo duo (1xDVI + 2xminiDP 1x HDMI)
    crimson relive 17.7.1 sürücüsü yüklü

şimdi aoc dvi bağladım viewsonic hdmi bağladım...ikisininde çözünürlükleri ve tarama hızları aynı yaptım 60 hz...windowsta ekranı genişlet dedim...tamam sıkıntı yok ancak pencereleri küçültüp büyütürken hdmi bağlantılı viewsonicte titreme oluyor...

ayarlardan sadece 1. ekranı aktif yap dersem..viewsonic (hdmi) sorun yok

acaba ekran kartının hdmi çıkışında mı bi sıkıntı var ?

display port kablosu alıp viewsonic i öyle denemeyi düşünüyorum bi de

güncelleme: display port kablosu ile de sonuç aynı ek olarak bu seferde mouse ikinci ekrana gitmiyor

güncelleme 2 windows 10 da sistem sorunsuz..titreme vs hiçbişey yok

güncelleme 3 15.8 beta sürücüsü ile sorun çözüldü (windows8 için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 13 Temmuz 2018; 15:41:31 >

• bence güzel fikir başka port dene ama sorun ekran kartından da olabilir 280x ben de kullandım çıkış konusunda sorunluydu dp'den görüntü vermemişti dell dp monitörüme.sürücüden de olabilir onu da dene kablo çözüm olmazsa.
  • display porttan bağladım bu seferde mouse ikinci ekrana gitmiyor
  • şimdi baktım da benim kartım da seninkinin aynısıydı.karttan bence.1050 ti alsan çözüm olur aynı ayarda da oynarsın.
  • teşekkürler hocam..artık bi nividia kart bakıcam sanırım :(
  • arkadaşlar diğer SSD ye win10 kurmuştum bi de orda deniyim dedim...dün de radeon 18.7.1 sürücüsü çıkmış onu indirdim kurdum...çift monitör sorunsuz çalışıyor..pencere geçişleri küçültüp büyütmede falan kesinlikle titreme yok.

windows 8 için kullandığım ekran kartı sürücüsü 17.7.1

anlamadığım garip kısım amd sitesinde windows 7 ve windows 10 için 18.7.1 var windows 8 içinse yok... ?!

daha eski bir sürücü bulup deneyeceğim win8 için

güncelleme 1:

17.6.2
    17.5
    17.4.4 WHQL
    sırayla bunları denedim ..DDU ile temizlik yaparak...hala sorun var win8 de..çift monitörü etkinleştirince titreme yapıyor pencere geçişlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 13 Temmuz 2018; 14:10:15 >
  • Monitör ayarlarında yenileme hızını ekstrem yapınca bende de oluyordu normale alınca düzelmişti . Bir fikir sadece .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam monitör ayarlarından olduğunu sanmıyorum...çünkü win10 da sorun yok win8 de var.

birinci mesajda yazdığım gibi iki monitöründe hz ayarını 60 olarak ayarladım ancak nafile

güncelleme:
    http://drivers.softpedia.com/dyn-postdownload.php/b117fa98d64b6e6f1e173e08f7b60be3/5b489785/70c07/4/1

bu adresten indirdiğim 15.8 beta sürücüsü ile sorun çözüldü oh be

guru3d sitesinde yazdığına göre de amd win8 için sürücü yazmayı bırakmış..neyse bende aşamalı olarak yakın zamanda win10 a geçerim artık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 13 Temmuz 2018; 14:32:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.