Eski LCDler cillop gibiydi şimdikilerin çoğu göz yoruyor bi tane yormayan bulabilsek de alsak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Monitör kalmamış göz yormayan

-
-
-
2 adet garantisi devam eden monitör satıyorum göz yormayan, ilgilenirseniz dönüş sağlayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Model ne hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bilirsiniz ama yeni olmam güven duymamanız gerektiği anlamına mı geliyor? İlla bir yerden başlamak lazım. Ben sadece iki çocuklu bir anneyim, bir zararım olmaz kimseye!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Genelde siyah tema kullanınca yormuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben, göz yormayan monitör kalmadı derken, sen tam tersini söylüyorsun,
kaç liralık alacan, kaç hz, kaç inç vs yaz da bulalım sana.
-
23 24 inç iyi gibi ama en önemli olan gözü ağrıtmaması ağrıtmıyosa sorun yok hz vs önemli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 26 Şubat 2022; 16:27:49 >
Yeni model monitörlerin hepsinde göz yorgunlugunu engelleyen teknolojiler var,Ne sacma konu bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Renk sıcaklığı : Ilık (Sıcak)
Düşük mavi ışık seviyesi gündüz kullanımda orta, akşamları ise yüksek seviye veya max yüksek.
Parlaklığıda duruma göre azaltabilirsiniz. Akşamları kullanırken çok azaltıyorum ben.
-
Mavi ışık engelleyen philips ips monitörüm var. 23 24 inç. Ona bak
-
Kendi kullandığımdan öneriyorum sana, 2 yıldır hiç gözümü ağrıtmadı, üzerinde göz resmi olanlar, eye care yazıyor
www.hepsiburada.com/asus/monitorler-c-57?siralama=artanfiyat
-
Hikaye onlar alıyorum çöp çıkıyo
Parlaklık denedim elbette ama olmuyor. Sorun mavi ışık değil, Samsung SyncMaster SA350 gayet iyiydi mavi ışık filtresi f.lux falan da kullanmıyordum
Samsung T220, Samsung 732n kullanıyorum hiç göz yormuyor.
Muhtemelen bu modellerde aynı panele sahiptir.
732nw, 932nw
T190, T200, T240, T260 - Bunların HD ile biten modellerde TV özelliği var.
-
Ben flux da ayrıca kullanıyorum hocam onu belirtmemiştim. Kontrast da 50 de bu arada.
Parlaklığı değiştiriyorum işte güneşe göre.
23.8 inc 144 hz monitörüm markası da aman aman bir şey değil rampage rm 344.
-
Renk ayarını ben genelde mavimsi yada soğuk kullanıyordum. Mavı ışık 18.30dan sonra kendisi açılacak şekilde ayarladım windowsdan.
Biraz Sıcak renkle kullanayım bakalım fark yaratacak mı
bende de biraz sıkıntı oluyoır bazen cok agrıyor gözlerim
Edit: Sıcak + mavi filtre daha cok yoruyor gibime geldi sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 26 Şubat 2022; 20:48:16 > -
ben de şuan sıcak + mavi filtre 3.seviyede ( en yükseği 4 onda çok yeşil oluyor )
flux ta 3700 Kelvin
Sıcak yada normal de kullanın hocam. Mavimsi soğuk tavsiye etmem mavi ışık göz retinasına zarar veriyor hatta gözlük kullananlar için mavi ışık filtresi falan yaptırıyor.
-
rahatsızlık sebebiyle 16 gündür pc başındayım sabah akşam ve TN panel olması yeterlidir gözümün yarım saatte iptal olması için.2020'de aldığım bu monitörde ise bir sorun olmuyor yani göz yormayan fast ips monitörler var ama cebi yoruyor.diğer sistemime de almak istiyorum yuh öküz alırız o paraya oluyorum.ips monitörlere bakın 170hz olması şart değil ama oyun için 1ms de olsun dediğinizde fast ips oluyor o zaman işler karışıyor hepsi güzel değil biraz daha biraz daha derken öküz sendromu ile karşı karşıya kalıyorsunuz.
Benzer içerikler
- yağ bezesi yorumları
- kivi yedikten sonra dilde yanma nasıl geçer
- silah nerden alınır
- wax saç döker mi
- bimdeki kefirin faydaları
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X