Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SertaçS

Arkadaşlar sorum özellikle rx8 kullanıcılarına, Rx8 ile Pio lx73 kullanıyorum. Pioneer amfiler 6-16 ohm uyumludur ve 4 ohm speaker lar ile kullanmak amfiye zarar verebilir şekinde bir bilgi aldım. Fikri olan vamı ?

sertaç, gel onkyo 3007 ile takas yapalım lx73 , bak 3007 4-6 ohm da calışıyor
  • 3007 yi yeni aldınız memnun kalmadınız mı?
  • sertacin lx 73 ne ben talıptım, ama son dakıkada kaptı, 3007 ıle sorunum yok, sertac a takıldım, sadece...
  • Valla ne doktorlar mühendisler istedi de vermedim kızı...
    Şaka bir yana takıldım ohm olayına, bildiğim kadarıyla denon larda da 6-16 ohm çalışır diye bir not var, e o zaman 4 ohm hop. leri neyle kullanacaz.
  • Çalışmasına çalışırda fazla ısınır amfi Çok akım çekeceğinden dolayı. Birde bildiğim kadarı ile frekansa bağlı olarak empedansta değişiyor. Bu sabit değer nominal değer midir nedir ondan.

Bu arada teşekkürler iyi dileklere, ayakları ile beraber aldım. Boyutundan dolayı RX-FX düşünmedim, birde duvarı delmek istemedim. Tek eksiğim Subwoofer ama evdekiler artık yeter diyorlar :-) Ne bilsinler bir çeşit hastalık bu.
  • benim biraz amatörce olcak ama hem fiyat hem marka olarak dikkatimi çekti monitör audio m-4 kule nasıl acaba

http://www.denizfoto.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=6718
  • Ellerinde var mı acaba?
    sanırım MA nın giriş seviyesi ürünü, ama gayet uygun fiyatları.
    Benim çok sevdiğim canım altın ccam tweeterları bunlarda da kullanmışlar. Sırf tweeterları için bile alınır
    Dinlemeden almayın tabii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Ellerinde var mı acaba?
    sanırım MA nın giriş seviyesi ürünü, ama gayet uygun fiyatları.
    Benim çok sevdiğim canım altın ccam tweeterları bunlarda da kullanmışlar. Sırf tweeterları için bile alınır
    Dinlemeden almayın tabii...

amfinizde tam bnm alacağım amfi onkyo ona hoparlör arıyorum bnde ama monitör audio rs seri,ler bnm için çok pahalı hparlör için bütçem 3.000

• RS ler artık üretilmiyor zaten.
    RX ler evet biraz fiyatları yüksek
    BR serisi de uygun olabilir.
    sonuçta benim için Monitor Audio hoparlörler parasını tam hakeden ürünler. metal,seramik karışımı sürücüleri ise bir teknoloji harikası. Görüntüsü yeter valla
  • quote:

RS ler artık üretilmiyor zaten.
    sonuçta benim için Monitor Audio hoparlörler parasını tam hakeden ürünler. metal,seramik karışımı sürücüleri ise bir teknoloji harikası. Görüntüsü yeter valla

bakalım m4 ü düşünüyorum
  • ben de MA nın RSFX surroundlarında almak istiyorum. Artık üretilmiyor biliyorum ama temiz ikinci elde işimi görür şimdilik. MA başlığını takip edenlere duyrulur
  • extreem ve cd bank a sordun mu ellerinde olabilir.
  • quote:

RS ler artık üretilmiyor zaten.

• her yeri araştırıyorum RS serisi surround yok malesef
    RX ler bana şimdilik pahalı geliyor
    bekleyecez bir süre daha bakalım

• Bu da benim naçizabe monitor audiolar
    saksının arkasına saklanmış olanda jamo 300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 30 Mart 2011; 0:27:31 >
  • Çok şık ve kaliteli cihazlar güle güle kullanın fakat center ve ekranı frontlara göre mümkün olduğunca ortalamanızı tavsiye ederim, bence yerleşim olarak daha uygun olur.
  • Güle güle kullan aticus, MA lar çak yakuşıklı ve kaliteli aletler.. Şu granit zemin olayına bir ben girmemişim galiba
  • jamo sub 300den memnunmusunuz?sisteme katkısı ne durumda film ve müzikte
  • @furai teşekkürler. dolabın şekli ve konumu dolayısıyle ortalayamıyorum malesef
    @sertaç mutlaka graniti denemelisin. Ben de çok farketti. Gerçi granitle beraber hoparlörlerin konumu ile hoparlör girişlerine banana da ekledim bunlarında olumlu/olumsuz etkileri olmuştur. Ama Funda nın cd sini koydum yeni düzen sonrası. Funda adeta şakıdı yahuuu
    @duncan21 benim ilk sub deneyimim olduğu için (ev ortamında) karşılaştırma yapamayabilirim. Ancak sinema sisteminin olmazsa olmazı kanımca sub. Stereoda pek kullanmayı tercih etmiyorum ama sinemada çok iyi.
    sub 300 ün sürücüsü aşağıya doğru zeminine granit koyunca daha da iyi oldu. Ev ortamı için ideal boyut ve güçte kanımca. Birde şekil ve boyut itibatiyle sehpa gibi bir modeli olduğu için ev mobilyası gibi duruyor. Benim hoşuma gidiyor

• Sonunda surround hoparlör işinide çözdüm
    yine MA nın bu sefer RX serisinin bipolar hoparlörleri olan RXFX ini tercih ettim.
    RS serisi artık üretilmediği için ve Türkiye de hiçbir satıcıda da bulamadığım için RX i tercih ettik.
    Daha iyi oldu tabii ama biraz daha fiyatlı oldu benim için.
    Jamo c60 serisinin bipolar surroundlarını almaya karar vermiştim en son olarak. Son anda
    extreme audio daki indirimi haber veren sms sayesinde RXFX lere sahip oldum.
    extreme audioya teşekkürler
    Bugün elimde olacaklar ve sistemime bağlayıp 5.1 haline getirmiş olacağım düzenimi böylelikle.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.