Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • home34 rx6-rx8 planlarından vazgeçip focal 816 almanıza sebep olan nedenler nedir?
    aralarında fiyat farkı var mı?

• çok güzeller ama
    bir de GX serisi sanırım RX serisinin yerine çıkan model değil GS serisi ile benzer kalitedeler. yani R serisi Silver seri
    G serisi Gold seri
    Yani RX serisi hala güncel bir seri ve kanımca F/P ürünü olarak şu anda Türkiye de satılan en iyi hoparlörler arasında rahatlıkla yerini alır.
    Bu ara bir iki tane RS serisinden ikinci el satışa çıkan bir kaç ürün gördüm netde. Hoparlör arayışında olan ve MA tercih etmek isteyen varsa kaçırmasın kanımca. MA hoparlörler kolay kolay ikinci ele düşecek ürünler değil. Bulundu mu kaçırılmamalı kanımca

Monitor Audio (MA) Başlığı

• Elbetteki aynı kategoride değiller. RS - RX , GS - GX , GX'e Platinumdaki Ribbon tweeter koymuşlar. TR'ye Eylül - Ekim gibi gelecek sanırım.
  • Allah sahiplerine bağışlasın şimdiden.
    MA alan üzülmez
  • MA Distribütörü Extereme Audio'dan Orhan Beyin röportajı

http://www.youtube.com/watch?v=2_2ahVXoqxU&feature=player_embedded#at=354
  • sahibinden.com ilanlarında gördüm. Birisi MA RS8 lerini satıyor. Çok da uygun bir fiyat istiyor. Temiz ise bu fiyata MA RS8 ler kaçmaz kanımca. İlgilneneler bir sitede taratsın baksın kanımca
  • Ramazan ve bayram telaşına kimse ilgi göstermiyor anlaşılan hoparlör meselelerine

Tüm forumdaşların Ramazan Bayramı ve Zafer Bayramını kutlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Ramazan ve bayram telaşına kimse ilgi göstermiyor anlaşılan hoparlör meselelerine

Tüm forumdaşların Ramazan Bayramı ve Zafer Bayramını kutlarım

ilgi göstermesine gösteririz de satıcılar da bayram nedeniyle şöööyle %50 iskonto yapsalar fena mı olur
  • %50 mi

nerde o günleeeeer, nerde o günleeeer?
  • Selamlar bende m.a ailesine katılmış bulunuyorum aldığım ürün m.a rx8,su ana kadar kutusunu hayranlıkla şaşkınlıkla açtığım tek ürün,daha ambalajından çıkarmadan tikler geliyor bu kadar güzel paketlenir bir ürün....ambalaj açma faslı bittikten sonra kuleler gözüküyor bir şaşkınlıklada kabinleri seyrettim,sanki adamlar kolinin içine rolls-royce koymuşlar,biraz abarttım ama şekilcilikte benim için önemli....şimdi hafiften testlere başladım malüm saat geç artı 250-300 saat hoparlörün pişme süresi var hergün dinleyip açmak lazım....

ürünü MA Distribütörü Extereme Audio dan aldım tavsiyemdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOST RECON -- 8 Eylül 2011; 0:34:14 >
  • rx8 hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

rx8 hayırlı olsun

çok teşekkür ederim darısı tüm ma cıların başına,daha hoparlör yanmadan melodiler ensrümanlar havaya püskürüyor bu gidişle cd test etmekten sabahlıyacağım..
  • Hayırlı olsun, çok güzel seçim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHOST RECON

Selamlar bende m.a ailesine katılmış bulunuyorum aldığım ürün m.a rx8,su ana kadar kutusunu hayranlıkla şaşkınlıkla açtığım tek ürün,daha ambalajından çıkarmadan tikler geliyor bu kadar güzel paketlenir bir ürün....ambalaj açma faslı bittikten sonra kuleler gözüküyor bir şaşkınlıklada kabinleri seyrettim,sanki adamlar kolinin içine rolls-royce koymuşlar,biraz abarttım ama şekilcilikte benim için önemli....şimdi hafiften testlere başladım malüm saat geç artı 250-300 saat hoparlörün pişme süresi var hergün dinleyip açmak lazım....

hayırlı olsun, doğru karar

Ağzımın kenarlarından sular akıyo siliyim. Fiyat nedir

• quote:

Selamlar bende m.a ailesine katılmış bulunuyorum aldığım ürün m.a rx8,su ana kadar kutusunu hayranlıkla şaşkınlıkla açtığım tek ürün,daha ambalajından çıkarmadan tikler geliyor bu kadar güzel paketlenir bir ürün....ambalaj açma faslı bittikten sonra kuleler gözüküyor bir şaşkınlıklada kabinleri seyrettim,sanki adamlar kolinin içine rolls-royce koymuşlar,biraz abarttım ama şekilcilikte benim için önemli....şimdi hafiften testlere başladım malüm saat geç artı 250-300 saat hoparlörün pişme süresi var hergün dinleyip açmak lazım....

Süper seçim olmuş. Hayırlı olsun.
    Bu fiyat kategorisinde bu şıklıkta ve bu performansta daha iyisi yok kanımca.
    Bütçe yapabilsem GS serisine geçeceğim ben de.

Resim de koyunda başlık biraz şenlensin yahuu

• quote:

Orijinalden alıntı: D&T&S

quote:

hayırlı olsun, doğru karar

Ağzımın kenarlarından sular akıyo siliyim. Fiyat nedir

üstat benim aldığım fiyat takas yolu ile olduğu için küllüm zarar tam bişi söyliyemem zararımı hatırlatmayın
    güncel fiyat bilgisi için extreme audioyu arayabilirsiniz...

• valla iyi fiyat aslında. peşin de belki %20 daha inerler de
    ben de RS8 lerimi takaslama aşamasındayım. Karar veremiyorum. RS lerimiçok seviyorum. Daha üst sınıf farklı bir marka ile takas imkanı çıktı ama MA RS8 lerden ayrılmakta kolay değil. Araftayım.
    Sistemi daha üst düzeylere taşımanın adımlarını atayım mı? yoksa bırak böyle kalsın keyfini mi sür diyen iki taraf arasında gidip geliyorum.
    Bakalım bir iki güne karar verecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

valla iyi fiyat aslında. peşin de belki %20 daha inerler de
    ben de RS8 lerimi takaslama aşamasındayım. Karar veremiyorum. RS lerimiçok seviyorum. Daha üst sınıf farklı bir marka ile takas imkanı çıktı ama MA RS8 lerden ayrılmakta kolay değil. Araftayım.
    Sistemi daha üst düzeylere taşımanın adımlarını atayım mı? yoksa bırak böyle kalsın keyfini mi sür diyen iki taraf arasında gidip geliyorum.
    Bakalım bir iki güne karar verecem.

Bence önce kolon yerine amfi sınıfını yükselt. Giriş sınıfı AVR kullanıyorsun. 1000'li serilerinden birine geçmeni öneririm. Kolonlar daha idare eder.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.