Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_gunner

Arkadaşlar ben de bugün RX6, Center ve lx85 ile bu işin içine girmiş bulundum. şu anda içerideler ürünler. birazdan kuracağım.

Monitor Audio kulube hoşgeldin hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Arkadaşlar ben de bugün RX6, Center ve lx85 ile bu işin içine girmiş bulundum. şu anda içerideler ürünler. birazdan kuracağım.

Monitor Audio kulube hoşgeldin hayırlı olsun...

tesekkurler hocam.

arkadaslar bi wire nasil uygulanir bubunla ilgili bir anlatim var mi? ayrica bi amp nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni oyuncaklarınız hayırlı olsun, lx85 tam bi canavardır.
  • quote:

hoş geldin...lx 85 ve Ma rx lerin kurlumunu daha önceden yapmış ve test etmiş olarak ...sinemada çok başarılı ...stereo da tatminkar diyebiliriz...pişman olmayacağın ürünler....

• tesekkurler arkadaslar. hoparlorleri vsx 520'ye bagladim simdilik.

pioneer 5.0 hazir set vardi 700 liralik, ozellikle rx center ile eski center arasinda ucurum vardi. tum o bogukluk gitti. gece oldugu icin kimseyi rahatsiz etmemek adina sesi acamadim ama bugun biraz daha detayli test edecegim.

su anda kablom yok (pio set ile gelen 2x 0,75mm2 var), kendime en azindan 1,5mm2 kesit alani olan giris seviyesi uygun fiyatli bir kablo alacagim. ondan sonra tum seti yeni bastan dizecegim. ortaliktaki kablolari da duzenleyip tum hdmi kablolari da 75cm 1m'lik kablolarla degisicem. ondan sonra tam bir deneme yapabilirim.

su anda eski kulelerimi (pioneer esr 2tb) surround yaptim, rx6'lar da front. bu sekilde idare edecegim simdilik.

• quote:

tesekkurler arkadaslar. hoparlorleri vsx 520'ye bagladim simdilik.

pioneer 5.0 hazir set vardi 700 liralik, ozellikle rx center ile eski center arasinda ucurum vardi. tum o bogukluk gitti. gece oldugu icin kimseyi rahatsiz etmemek adina sesi acamadim ama bugun biraz daha detayli test edecegim.

su anda kablom yok (pio set ile gelen 2x 0,75mm2 var), kendime en azindan 1,5mm2 kesit alani olan giris seviyesi uygun fiyatli bir kablo alacagim. ondan sonra tum seti yeni bastan dizecegim. ortaliktaki kablolari da duzenleyip tum hdmi kablolari da 75cm 1m'lik kablolarla degisicem. ondan sonra tam bir deneme yapabilirim.

su anda eski kulelerimi (pioneer esr 2tb) surround yaptim, rx6'lar da front. bu sekilde idare edecegim simdilik.

Bir kaç foto alalım, cihazların dizilimi , mekan ortam nasıl

• quote:

Hayırlı olsun, iyi günlerde dinleyin.
  • Monitor Audio RX6 serisinin bendeki Yamaha ve Marantz ortaklığı ile bile çok iyi iş çıkardığını buradan belirteyim, ellerinde RX6 olan dostlar, çok iyi bir hoparlöre sahip olduklarını unutmasınlar, güle güle kullansınlar

Monitor Audio (MA) Başlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 14 Ocak 2013; 16:34:10 >

• paulbroke, Ortam güzel , ürünler güzel , foto kalitesi güzel ... geriye kalan güzel güzel vakit geçirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

paulbroke, Ortam güzel , ürünler güzel , foto kalitesi güzel ... geriye kalan güzel güzel vakit geçirmek

Teşekkür ederim, çok doğru söyledin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

quote:

tesekkurler arkadaslar. hoparlorleri vsx 520'ye bagladim simdilik.

Bir kaç foto alalım, cihazların dizilimi , mekan ortam nasıl

hocam fotograf makinemi yeni sattim. yeni bir cihaza gececegim nasipse. cihazim gelince yollamayi dusunuyorum.

• inş. kardeşim ...
  • paulbroke resimler çok güzel profesyonel işi gibi, eşyaların uyumunuda, tercihlerinizide beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

paulbroke resimler çok güzel profesyonel işi gibi, eşyaların uyumunuda, tercihlerinizide beğendim.

Teşekkür ederim Sn.bwhiteshark
  • Paulbroke fotografciliginiz da iyi sanirim. Makinaniz nedir? Fotograftaki bakis acinizi cok begendim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Paulbroke fotografciliginiz da iyi sanirim. Makinaniz nedir? Fotograftaki bakis acinizi cok begendim...

Evet işimin bir parçası da ürün fotoğraflama olduğu için bu konuda kendimi geliştirdiğimi söyleyebilirim. Canon 450D DSLR ve Canon Macro Lens kullanıyorum.
  • İsinizde kendinizi gelistirdiginiz kerelerden kendini belli ediyor.

Tebrik ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @paulbroke salondaki TV VT25 galiba imzanıza koyma gereği bile duymamışsınız kırıldım ben çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

@paulbroke salondaki TV VT25 galiba imzanıza koyma gereği bile duymamışsınız kırıldım ben çok

50vt20, ilk 3d gözağrımız, artık Digiturk e takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 14 Ocak 2013; 20:15:51 >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.