Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paulbroke

Monitor Audio RX6 serisinin bendeki Yamaha ve Marantz ortaklığı ile bile çok iyi iş çıkardığını buradan belirteyim, ellerinde RX6 olan dostlar, çok iyi bir hoparlöre sahip olduklarını unutmasınlar, güle güle kullansınlar

Uzun zamandır forumda bu şekilde güzel ve sağlam paylaşımlar olmuyordu sizin adınıza +2 oldu

mekan ve sunum yine müthiş olmuş,böyle bir zevke sahip birinin kulak zevkide iyidir herhalde bilmem anlatabildimmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Monitor Audio RX6 serisinin bendeki Yamaha ve Marantz ortaklığı ile bile çok iyi iş çıkardığını buradan belirteyim, ellerinde RX6 olan dostlar, çok iyi bir hoparlöre sahip olduklarını unutmasınlar, güle güle kullansınlar

Uzun zamandır forumda bu şekilde güzel ve sağlam paylaşımlar olmuyordu sizin adınıza +2 oldu

mekan ve sunum yine müthiş olmuş,böyle bir zevke sahip birinin kulak zevkide iyidir herhalde bilmem anlatabildimmi

Sn.Asefik, övgülerinize teşekkür ederim.

• quote:

Onca arayış al sat denemeden sonra şu anki sistemim için ideal kablomu buldum

Ecosse MS4.45 Bi-wire

http://www.timpani.com.tr/pages/ecosse/ms4_45.htm

MS4.45 kablo birlikteliğinde bass ve midler için 3 sq mm lik kesitli ödüllü MS2.3 kablo kullanılıyor,tizler içinse 1.5 sq mm kesitli MS2.15 kablo.

Arkadaşlar hobiye bir süre ara vermeye karar verdim.Dün itibari ile amfi ve hoparlörü sattım ilgilenen olursada çok kablo deneyerek karar kıldığım ödüllü Ecosse Reference MS4.45 Bi-wire kablolarımıda satıyorum.

Amfi tarafına orjinal Z-plug Atlas banana takarak Bi-Amp desteğide sağlamış oldum ,isteyen Bi-wire isteyen Bi-amp olarak kullanabilir.

Ürünü %40 indirimle Timpaniden almıştım forum üyelerinden alacak olanlara ayrıyetten bende indirim yapacam.

ilgilenenler lütfen PM atsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 15 Ocak 2013; 10:33:05 >

• Kablo forumdan arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun
  • alanada satanada hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar hobiye bir süre ara vermeye karar verdim.Dün itibari ile amfi ve hoparlörü sattım ilgilenen olursada çok kablo deneyerek karar kıldığım ödüllü Ecosse Reference MS4.45 Bi-wire kablolarımıda satıyorum.

Bu habere üzüldüm şimdi. Onun yerine foruma ve denemelere ara versen daha iyi olurdu. Hiç olmazsa sinema ve müzik keyfi devam ederdi. Biz ailecek alıştık 1 hafta bile ara veremiyoruz sinema keyfine. Herhalde bu forumda sistemin keyfini en çok çıkaranlardan biriyim.

Neyse herşeyi satmışsın zaten, senin için hayırlısı neyse o olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

alanada satanada hayırlı olsun :)

Sağol Ersin

quote:

Orijinalden alıntı: vitex

quote:

Bu habere üzüldüm şimdi. Onun yerine foruma ve denemelere ara versen daha iyi olurdu. Hiç olmazsa sinema ve müzik keyfi devam ederdi. Biz ailecek alıştık 1 hafta bile ara veremiyoruz sinema keyfine. Herhalde bu forumda sistemin keyfini en çok çıkaranlardan biriyim.

Neyse herşeyi satmışsın zaten, senin için hayırlısı neyse o olsun.

Herşeyi satmadım sadece front RX8 leri ve amfiyi sattım,kablo namına elimde yetirince hoparlör,interconnect,hdmi,optic kablo var zaten.

Ama tam düşündüğünüz gibi maksat deneme ve arayışları sıfırlamak kulak ve dimağa biraz nefes aldırmak...ex overclocker olarak resetlemek format atmak diyelim...

Yoksa evde sizin gibi bende iki kızım ve eşimle sinema keyfinden vazgeçemeyiz,geçmiyoruz.

• benim de monitorler gidiyorlar evden bir bir.

• MA kullananlar giderek azalıyor forumda. Umarım değiştiren tüm arkadaşlar aradıklarını bulur.
    Neyseki ben mutluyum MA larımla ve sanırım uzun yıllar birlikte olacağız.

@Asefik
    Şu anda amfi ve front olarak ne var? Paradigmler ve onkyo geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

benim de monitorler gidiyorlar evden bir bir.

Ne aldın Atilla? GX300 mü?
  • quote:

MA kullananlar giderek azalıyor forumda. Umarım değiştiren tüm arkadaşlar aradıklarını bulur.

@Asefik

Ersin sağolsun elindeki kule Usher frontlarının aynısının Bookshelflerini gönderdi,hem sinema hemde stereo adına front hoparlör olarak şimdilik Usherları kullanacam.
    Paradigm sipariş geçmedim çünkü yan pas olacaktı.Sn. anltanpsx güzel tespitte bulunmuştu patenti ona ait bende sık kullanıyorum ,bu seviyeki hoparlrörler sarı,yeşil,kırmızı elma ama hepsi elma nitekim ikon7 ve ikon6 deneyimimde bende bunu gördüm.O yüzden şimdilik biraz mola verip daha üst seviye hoparlör almaya karar verdim.
    Onkyo konusuna gelince MA RX frontlardan vazgeçince otomatikmen Onkyo deneme merakımda yok oluverdi.Zaten stoktada yok deniyordu 17-18 ocak gibi gümrükten çıkacaktı şansıma isabet olmuş oldu.Ben sinemada RX ve Pioneer amfi birlikteliğinden memnundum,stereo anlamında Onkyo AVR deneyeceğime Ht bybass özellikli sinema sistemime entegre Stereo amfi ile kesin çözüm düşünüyorum.
    Özetle front hoparlör ve Stereo keyfini AVR ile yaşama adına yan pas yapmama kararı aldım.

Son iki yılda bizzat evimde kullandığım Definitive BP-10 set,Dali ikon7-ikon6 set ve Monitor Audio RX8-RX6 setlerden oluşan 5.0 sistemlerden %50/50 sinema/stereo anlamında en çok beğendiğim MA RX ler olmuştur.
    Yani memnuniyetinizi anlıyorum önemli olanda bu zaten mutlu olmak

• quote:

Orijinalden alıntı: lufubu

Yan pas konusunda telif problemi yok sanırım .

Kesinlikle şüphe yok size ait telif hakkı telefon görüşmelerimizde defeatle telkinde bulunmuştunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lufubu

Yan pas konusunda telif problemi yok sanırım .

Sayın , lufubu hoş geldiniz
  • quote:

quote:

MA kullananlar giderek azalıyor forumda. Umarım değiştiren tüm arkadaşlar aradıklarını bulur.

@Asefik

Ersin sağolsun elindeki kule Usher frontlarının aynısının Bookshelflerini gönderdi,hem sinema hemde stereo adına front hoparlör olarak şimdilik Usherları kullanacam.
    Paradigm sipariş geçmedim çünkü yan pas olacaktı.Sn. anltanpsx güzel tespitte bulunmuştu patenti ona ait bende sık kullanıyorum ,bu seviyeki hoparlrörler sarı,yeşil,kırmızı elma ama hepsi elma nitekim ikon7 ve ikon6 deneyimimde bende bunu gördüm.O yüzden şimdilik biraz mola verip daha üst seviye hoparlör almaya karar verdim.
    Onkyo konusuna gelince MA RX frontlardan vazgeçince otomatikmen Onkyo deneme merakımda yok oluverdi.Zaten stoktada yok deniyordu 17-18 ocak gibi gümrükten çıkacaktı şansıma isabet olmuş oldu.Ben sinemada RX ve Pioneer amfi birlikteliğinden memnundum,stereo anlamında Onkyo AVR deneyeceğime Ht bybass özellikli sinema sistemime entegre Stereo amfi ile kesin çözüm düşünüyorum.
    Özetle front hoparlör ve Stereo keyfini AVR ile yaşama adına yan pas yapmama kararı aldım.

Son iki yılda bizzat evimde kullandığım Definitive BP-10 set,Dali ikon7-ikon6 set ve Monitor Audio RX8-RX6 setlerden oluşan 5.0 sistemlerden %50/50 sinema/stereo anlamında en çok beğendiğim MA RX ler olmuştur.
    Yani memnuniyetinizi anlıyorum önemli olanda bu zaten mutlu olmak

Rica ederim abi, bak keyfine ...sen elmalara armutlara bakma , senden acele etmeden nokta atışı bekliyoruz

• Sağol Ersin tekraren teşekkür ederim

Bakalım hayırlısı,şimdilik beynin hesap kitap araştırma bölümünü kapattım keyif yapalım biraz.
  • Hangi sistem olursa olsun tadını çıkarmak ve fazla ciddiye almamak lazım. Eni sonu insan yapımı cihazlar bunlar, insan yapımı cihazlar için insan kırmaya hiç gerek yok. Örnek; bizim evdeki en iyi bas ve tiz sürücülerin resimleri aşağıdadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 16 Ocak 2013; 11:55:08 >
  • quote:

Hangi sistem olursa olsun tadını çıkarmak ve fazla ciddiye almamak lazım. Eni sonu insan yapımı cihazlar bunlar, insan yapımı cihazlar için insan kırmaya hiç gerek yok. Örnek; bizim evdeki en iyi bas ve tiz sürücülerin resimleri aşağıdadır

Süperrr..

• quote:

Hangi sistem olursa olsun tadını çıkarmak ve fazla ciddiye almamak lazım. Eni sonu insan yapımı cihazlar bunlar, insan yapımı cihazlar için insan kırmaya hiç gerek yok. Örnek; bizim evdeki en iyi bas ve tiz sürücülerin resimleri aşağıdadır

paha biçilemezz
  • paulbroke, soldaki bas , sağdaki tiz sanırım,,,tiz çok fena duruyor

Allah bağışlasın
  • Sn. paulbroke çok doğru yaklaşım tebrik ederim.

Çocuklarda maşallah Allah bağışlasın,demek sizde sistemler bu yüzden çift
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.