Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese teşekkürler. Ev sineması bileşenleri başarılı bir kombinasyon oluşturdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 8 Ocak 2013; 21:51:25 >
  • Çok güzel görünüyor TV 'yi kıskandım bende de 65VT25 var ama bu başka birşey . Güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: paulbroke

Herkese teşekkürler. Ev sineması bileşenleri başarılı bir kombinasyon oluşturdu

kullandığınız seti (apex) nerden bulabiliriz. sinema için bu boyutlarda hop seti bakıyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Herkese teşekkürler. Ev sineması bileşenleri başarılı bir kombinasyon oluşturdu

kullandığınız seti (apex) nerden bulabiliriz. sinema için bu boyutlarda hop seti bakıyorum da.

Apex leri Extreme Audio'dan aldım. İstanbul-İçerenköy merkez mağazasından...
    Selamlar
  •  Monitor Audio (MA) Başlığı

Hayırlı olsun ortam güzel olmuş gercekten güle güle kullanın

Bende RX lerle ayrılığa fazla dayanamadım,sinema başarısı adına yine RX8 ,RXCentre ve RXFX den oluşan sete döndüm.Amfi tarafında farklı düşüncelerim var bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 8 Ocak 2013; 23:36:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Monitor Audio (MA) Başlığı

Bende RX lerle ayrılığa fazla dayanamadım,sinema başarısı adına yine RX8 ,RXCentre ve RXFX den oluşan sete döndüm.Amfi tarafında farklı düşüncelerim var bakalım...

Siz de güle güle kullanın...
  • çok şık bir sistem ve mekan, cihazların yerleşimi, mekan tasarımı, hem işlevsel hem estetik olmuş, güle güle kullanın Sn. @paulbroke,
  • quote:

Orijinalden alıntı: furai

çok şık bir sistem ve mekan, cihazların yerleşimi, mekan tasarımı, hem işlevsel hem estetik olmuş, güle güle kullanın Sn. @paulbroke,

Çok teşekkür ederim...
  • quote:

Monitor Audio (MA) Başlığı

Sürücüler RX serisindeki sürücülerle aynı "RST® mid-bass driver"yapıdalar,tek fark boyutları RX deki sücürler 6 inch iken Apex lerde 5,5 inch.
  • paulbroke güle kullanın, sistem ve ortam gerçekten çok şık duruyor.
  • Beğeninize teşekkür ederim.
    Apex ler hakkında bilmiyorum yorum yapmam gerekir mi ama ciddi bir ev sineması düşünenler için Apex leri gözü kapalı tavsiye edebilirim. Bu ebattan beklenmeyecek derecede güçlü ve bir o kadar da temiz bir ses yaratıyorlar. Gözünüz kapalı bu sistemi dinleseniz, rahatlıkla elite bir floorstand sistem diyebilirisiniz. Yurt dışı incelemelerdeki övgülerini de sonuna kadar hak etmiş bir set
  • üstadlar ?

Merhaba Arkadaşlar

Monitör audio RX 1 leri duvara asmak için nasıl bir çözüm sunabilirsiniz maalesefki duvara asmaktan başka çözümüm yok yer çok kısıtlı aynı zamanda 17 m2 salon için rx 1 lerin duyma mesafeme 1 metre mesafe çok kısa mı gelir ?
  • sistemin diğer bileşenleri neler acaba ?

• üstadlar ?

Merhaba Arkadaşlar

Monitör audio RX 1 leri duvara asmak için nasıl bir çözüm sunabilirsiniz maalesefki duvara asmaktan başka çözümüm yok yer çok kısıtlı aynı zamanda 17 m2 salon için rx 1 lerin duyma mesafeme 1 metre mesafe çok kısa mı gelir ?
  • bu soru bana ise marantz 5007 bir çift rx 1

önlerde rx8 olacak henüz alınmadı

öncelikle rx 1 leri arka tarafımdaki duvara nasıl asabilirim bunun çözümünü bulmam gerekiyor ?

ve rx 1 ler acaba arkada çok fazla mı olur kararsızım oda 17 m2
  • bu soru diğer arkadaş içindi apex ile ....
    Sizin sistemde çok başarılı ama rx8 biraz güç isteyen bir hop.rx 6 işinizi çok rahat görür...
    Askı aparatı modelleri nette bol miktarda mevcut...

• Sistemin diğer bileşenleri imzamda mavcuttur.
  • quote:

Sistemin diğer bileşenleri imzamda mavcuttur.

kusura bakmayın cepten girince nete imza görünmüyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

quote:

Sistemin diğer bileşenleri imzamda mavcuttur.

kusura bakmayın cepten girince nete imza görünmüyor :)

Ok o zaman burdan yazayım;
    Panasonic 65vx300 3D Plasma Tv- Monitor Audio Apex 7.1 - Pioneer SC-LX85 AV Receiver - Oppo BDP-103 Bluray Player - Audioquest Pearl Hdmi Cable, Chord Carnival Silver Screen Speaker Cables, Chord Crimson Plus Subwoofer Cable, Hi-Fi Racks Podium XL
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Siz de güle güle kullanın...

Sağolun ben zaten 1 yıldır RX sete sahiptim,arkadaşlarım biliyorlar merakımı gidermek adına Dali ikon7 ,ikon6 ve ikon vokal 2 center denemem oldu ama sinema adına RX lere göre ikonlarla center başta olmak üzere kayıp yaşadım o yüzden tekrar RX sete döndüm.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.