Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aticus3

Monitor Audiolar gerçekten yandıkça güzel çalan hoparlörler. Yenisinde dinleyipte memnun kalmayan çok.
    Ama piştikçe lezzetlenen cinsinden.
    Benim RS lerde şuan mükemmel çalıyıorlar.
    İşte bizim kaşıntı hastalığı depreşti ya sırf o yüzden benim de satasım var RS8 lerimi
    RS8 3 senelik, mükemmel kondisyonda, siyah oak , kutusu spikeları, port süngerleri vs.. hepsi tam takım
    Center Silver SLCR modeli. O rosenut renginde. O da sıfır kondisyonda, otjinal kutusu yok.
    Ve bir de subwooferımız var boşta bekleyen. Jamo sub300.
    hepsini birlikte 3.1 sistem düşünenlere güzel bir fiyatda yaparım. Kabloda hediye ederim. AQ Indigo biwire da hediyem olur

Monitor Audio (MA) Başlığı

MA RS lerin satış ilanını noname de girdim

• Uyarın için teşekkürler...
    Kimse kimseyi düşündüklerini söylediği için yargılamamalı adamlar ilk defa AVR yaptılar Japonların 30 senedir uğraşıp geldikleri noktayı da aştılar hemde ulaşılamayacak bir fiyat etiketiyle de değil. Benden önermesi ...İsteyen inanır isteyen inanmaz ...Bu arada ben de Japon kullanıyorum ama ilk fırsatta ANTHEM 'in çıkaracağı yeni nesil 4k2k recieverını kapacağım Benim için Yammy, Onky, Denny, Pionny , Sony bitmiştir NOKTA....
  • Arkadaşlar bana LCD TV'nin altına koymak için tekli hoparlör lazım.
    Tek parça , içinde en az 2 adet hoparlörü olan, ses kalitesi yeterli düzeyde
    15-20 W civarı güçte, TV'nin kulaklık çıkışı ya da USB den bağlanan bir model arıyorum.

Öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Uyarın için teşekkürler...
    Kimse kimseyi düşündüklerini söylediği için yargılamamalı adamlar ilk defa AVR yaptılar Japonların 30 senedir uğraşıp geldikleri noktayı da aştılar hemde ulaşılamayacak bir fiyat etiketiyle de değil. Benden önermesi ...İsteyen inanır isteyen inanmaz ...Bu arada ben de Japon kullanıyorum ama ilk fırsatta ANTHEM 'in çıkaracağı yeni nesil 4k2k recieverını kapacağım Benim için Yammy, Onky, Denny, Pionny , Sony bitmiştir NOKTA....

Mrx700 serisini bir ara gozume kestirmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• japon elektroniğinin hastasıyım,
    arabayı da japon aldık vakti zamanında
    hoparlörde avrupalıları seviyorum, amerikalılarıda beğeniyorum.
    kabloları amerikanlaştırdık bir parça
    Anthemler fiyat skalasında biraz yukarlarda değil mi?
    Valla yakından görme şansımız olmadı, Tuncay getirirse gider görürüz belki
    Resimlerinden ben estetik olarak pek beğenmedim.
    sen nerde gördün denedin bu Anthemleri hidefman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furai

daha önceki yorumlar doğrultusunda bir kaç küçük değişiklik yaptım yerleşimde, sistemin şuan ki hali böyle, cihazları ortadan yana çektim, center için ayak yaptım, perdeyide biraz daha aşağı indirdim. Denon 1911'i Pioner LX55 ile değiştirdim, Harman Kardon HKTS-30'dan oluşan surround uyduları da RXFX ile değiştirdim.

Kabloları iyileştirmek istiyorum fakat cihazları yana koyduğum için soldaki frontun kablosu 5,5 metre civarında oluyor bu sebepten cihazların yeri konusunda hala kararsız durumdayım. cihazların yeri için son kararımı verdikten sonra kablo alımını yapmak istiyorum. Cihazların yeri konusunda kararsız kaldığım için Projeksiyonuda sabitlemedim henüz.

Şuan ilk hedefim perdeyi büyütmek, yerleşimde yaptığım değişiklikle perdeye olan mesafemde biraz arttı, perdenin eni 203 cm. perdeyi eni 250-260 cm civarında bir perdeyle değiştirmek istiyorum.

edit : imla

Arkadaşlar nihayet projeksiyon perdemi değiştirerek daha büyük bir perde aldım, ebat konusunda tereddütlerim vardı fakat iyi ki daha küçüğünü almamışım göz çok çabuk alışıyor. perde 265X149 cm ebatında. perdenin büyümesi 3D film izlerken 3D hissinide oldukça arttırdı. perde büyüyünce kasasıda büyüdüğü için artık oda perdesinin arkasına sığmıyor maalesef, şimdilik idareten iple perdenin önüne astım fakat kartonpiyeri kestirerek projeksiyon perdesinin girebileceği bir kanal oluşturmayı düşünüyorum.

Bundan sonraki hedefim kısmetse MA RXW12 sub. alarak sistemi tamamlamak. bir de kabloları daha kaliteli kablolar ile değiştirmek.

Buda perdenin tam açılmış hali tavanda kartonpiyerin içine gizleyince ideal seyretme yüksekliği civarına kadar inebilmesi için üst tarafa siyah bordür eklemişler oldukça kullanışlı olmuş.

• Hayırlı olsun, kesinlikle doğru bir karar vermişsiniz

Bu arada kartonpiyeri kesmek yerine perdeyi biraz öne çekerek tavana monte etme şansı yok mu?
  • sevgili furai, yenge hanım bu duruma nasıl katlandı acaba? :) hiç bir kadın gözü gibi baktığı perdelerinin önünün böyle kapanmasına izin vermez. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitex

Hayırlı olsun, kesinlikle doğru bir karar vermişsiniz

Bu arada kartonpiyeri kesmek yerine perdeyi biraz öne çekerek tavana monte etme şansı yok mu?

Teşekkür ederim, perdenin kasası umduğumdan büyük çıktı şimdi yer uydurmaya çalışıyorum, bakalım belki kornişi kaydırarak bir çözüm üretilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

sevgili furai, yenge hanım bu duruma nasıl katlandı acaba? :) hiç bir kadın gözü gibi baktığı perdelerinin önünün böyle kapanmasına izin vermez. :)

perdeyi alınca ikimizde neticeyi çok merak ettik ve idareten o şekilde astım, geçici olduğu için pek bir şey demedi kartonpiyerin arasında yaklaşık 20 cm. lik bir boşluk var oraya kanal yaptırıp içine gizlemeyi düşünüyorum yada kornişi kaydırarak yer açabilirsem kartonpiyerin arkasına gizlemeyi deneyeceğim. biran önce çözmem lazım bu şekilde daha fazla katlanacağını zannetmiyorum

• Perde boyu güzel olmuş. Sistemde darısı başıma.
  • @Furai dostum perde çok güzel görünüyor. Dediğin gibi kartonpiyerin arkasına alabilirsen daha da güzel olacak.
    Bu arada center ın altındaki sehpanın rengi ilk başta dikkati çeken unsur :::: boya gerekecek herhalde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

Perde boyu güzel olmuş. Sistemde darısı başıma.

Teşekkür ederim, umarım daha iyileri sizlerin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

@Furai dostum perde çok güzel görünüyor. Dediğin gibi kartonpiyerin arkasına alabilirsen daha da güzel olacak.
    Bu arada center ın altındaki sehpanın rengi ilk başta dikkati çeken unsur :::: boya gerekecek herhalde....

teşekkür ederim sevgili @HI-DEF-MAN, perde için bir çözüm üreteceğim kısa sürede bu şekilde çok eğreti oldu, küçük birer kanca tutuyor tereddütle kullanıyorum. Orta sehpa konusunda çok haklısınız alacağım perdenin boyutuna göre sehpanın yüksekliğini değiştirebilirim belki diye boyamamıştım. perdeyi tavana sabitleyince orta sehpanın yüksekliği kesinlik kazanmış olacak o zaman nihayi boyutuna getirip boyayacağım.
  • Merhaba Arkadaşlar

Monitör audio RX 1 leri duvara asmak için nasıl bir çözüm sunabilirsiniz maalesefki duvara asmaktan başka çözümüm yok yer çok kısıtlı aynı zamanda 17 m2 salon için rx 1 lerin duyma mesafeme 1 metre mesafe çok kısa mı gelir ?
    çözüm veya fikir sunan tüm üstadlara saygılarımla.
  • VOGELS VLB 200 en uygun çözüm bence hoparlörleri delmeden kullanılabilecek.

•  Monitor Audio (MA) Başlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 8 Ocak 2013; 20:24:18 >

• iyiymiş

• resimler baya iyi çekilmiş dergiler de bile yayınlanacak kadar pro olmuş gayet güzel bir sistem olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: paulbroke

Güzel mekan kendiniz ise güle güle kullanın cok güzel tarz

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.