Şimdi Ara

Modifiye Araba İçin Seçim ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar Bende Skoda Octavia Arabam var ama Nedense Hafif Modifiyeli Arabalara Binmek Octavia dan daha Güzel zevkli geliyor yaşımın da genç olması itibariyle çok ilgimi çekiyor octavia babamın arabası ama ben kendime almak istiyorum ve ilk arabamız Fiat Tempra Slx Ak di modifiyeli ve Gözüm onda çok kalmıştı satarken ve hala şimdi o hevesten vazgeçemedim bi tempra almayı düşünüyorum ve kendim modifiye edeceğim görüntü olarak işte iç dış falan ama kararsız kaldım bi konuda işte şimdi aklımda 2 araba daha var mıtsubıshı lancer evo ...... Subaru Impreza Wrx Bu iki araba Da orjinal modifiyeli ve ilgi çekici Tempra ucuz ona hemen yapılır o 2 arabayı da 2 ci el alacagım olursa ama gelelim yakıt tüketi mi işte Subaru benzin bu şartlarda da baya bi benzin le kullanır ya insanlar da bu arabayı 2.5 motorla :)) tüp taktırsak nasıl olur ? Lancer de bilemiyorum işte + yedek parçaları Sizce Hangisi kullanışlı ve ideal olur ??

• Elindekini kaybetmemeye bak
  • Tecrubeli abiler ne der bilmiyorumda hocam tup takma yav o arabalara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lancer Evo diyorsan 100 bin lirayı kafadan çıkartmışsın.

O fiyata Evo güzel tabii. TypeR yada S2000 de düşünülebilir. Yada 1.6 180 bg astra HB alınır chip de attın mıydı tamamdır.
  • Bir önceki kasa Honca Civic tavsiye ederim. Modifiyeye yatkın bir araç. Ne yapsan yakışıyor. Üstelik lpg ile de sorunsuz kullanılır. Cebinizi üzmez.
  • bir tarafta 10bib tllik tempra diğer tarafta minimum 50bin tl'ye alacağın subarı ve ya evo. bu 2 aracın tempra ile aynı cümlede geçmesi bile abes olmuş.
  • LPG arabayı öldürür ya bence Benzinli kullan. Subarunun yedek parçasında baya sıkıntı yaşarsın ayrıca 2.5 demişsin su gibi yakar Mitsubishi servisi olsun yedek parçası olsun çok yaygın ve ayrıca Evolar 2.0 Mıvec motor ve ayrıca Subarudan daha performanslı ki zaten Mitsubishi motor konusunda dünyaya hükmetmiş :) benim tavsiyem Evo 8 ya da 9 60.000 ve 70.000 TL civarında harika onlar bende düşünüyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisye

Slm arkadaslar Bende Skoda Octavia Arabam var ama Nedense Hafif Modifiyeli Arabalara Binmek Octavia dan daha Güzel zevkli geliyor yaşımın da genç olması itibariyle çok ilgimi çekiyor octavia babamın arabası ama ben kendime almak istiyorum ve ilk arabamız Fiat Tempra Slx Ak di modifiyeli ve Gözüm onda çok kalmıştı satarken ve hala şimdi o hevesten vazgeçemedim bi tempra almayı düşünüyorum ve kendim modifiye edeceğim görüntü olarak işte iç dış falan ama kararsız kaldım bi konuda işte şimdi aklımda 2 araba daha var mıtsubıshı lancer evo ...... Subaru Impreza Wrx Bu iki araba Da orjinal modifiyeli ve ilgi çekici Tempra ucuz ona hemen yapılır o 2 arabayı da 2 ci el alacagım olursa ama gelelim yakıt tüketi mi işte Subaru benzin bu şartlarda da baya bi benzin le kullanır ya insanlar da bu arabayı 2.5 motorla :)) tüp taktırsak nasıl olur ? Lancer de bilemiyorum işte + yedek parçaları Sizce Hangisi kullanışlı ve ideal olur ??

Ben her zaman için evo görünümlü 1.6 lancer yapmayı düşünmüşümdür.Performans olarak fena değil, hem evo gibi göründüğünden kimse ilşmez

• e46 3.25i veya 3.30i düşünebilirsiniz
  • Bıkere kafandakı o mantığı sokup atmadıkça ben araba falan onermem. Onerırsem spor araç dusmanı gıbı bişey olurum. Spor arabam olsun modıfıyelı olsun çok gıtsın tuplu olsun az yaksın dıye bı mantık yok. Karşılayabılıryorsan benzınını evo sti alır bınersın karşılayamıyorsanda bırak hayranları alsın gerektıgı gıbı kullansın 3-4 yıl tuple bınıp motorun ıcıne edıp satınca alan adamdanda kufur yersın kullanırken senı gorenlerden de. Dersenkı hee ben tupten vazgeçtim. Evo ile Sti arasındayım ben Sti onerırım. Ama bazı aksılıklere hazır olucaksın.

Subaru boxer motoru ıle ınanılmaz bır sese sahıp araçtır. Aynı sesı çıkartan motorda gene boxer olmasından dolayı fazla yakar. Benzınını karşılamaya yada karşılayamamaya hazırlıklı olmalısın. 4x4 araç olmasından oturu şanzıman dişlilerinin kırılmasınada hazırlıklı olmalısın. Her kırıldıgında 1.500 - 2000 tl nı şanzıman için harcarsın. Yaptırınca sert davranırsan gene kırılır. Genel olarak kırılan dişli 3. vites dişlisidir. Ben 2. vites dişlisini kırdım ne hıkmetse Şuan sanayıde sti şanzıman beklıyor. Haa dersenkı iyi ettık aldıkta gazlayamayacakmıyız bız bunla ? Elbettekı gazlarsın. Bunun içinde bazı şartlar var. Başta benım yaptıgım gıbı 7-8 mılyar verıp STİ şanzıman taktırıcaksın. Bununlada bıtmez sti akslar, sti şaft diye butun hareketlı parçaları değişiceksın bu sana gazlaman için 10-11 bıne patlıcak. Stok turbo stok motorla 210-220 hp arası araç 4x4 olunca her bastıgında sana gıtmıyormus gıbı gelıcek. Gidiyormus gıbı gelmesı ıcınde bi 400 hp nın ustunde olması gerek bunun ıcınde yapıcağın modlar falan baya bussuru iş. Sen ne evo ne sti düşün az parayla girişilcek araçlar değil.

Sana en uygunu 93-2001 arası civicler. Civic Si yada Civic vti alır istediğin gibi çıtırdan yuklersın. Gorunus desen zaten yerınde dışına harcıcağın parayı motora harcar yurursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 2 Mayıs 2013; 20:31:33 >

• land rover defender ...
  • arkadaslar evo ya da subaru düşünüyorum evet ama 2 ci el sıfır degil yani 40 - 60 bin arası falan evo da aynı arkadasın dedigi gibi 1.6 evo görünümlü olanlar ya da subaru olarak örnek vereyim 1.5 - 1.6 motor wrx görünümlü olanlar var 2.0 - 2.5 motora yakıt dayanmaz zaten hiç olmassa onlardan alırım diyorum bu 2 araç da da işte kafamı karıştıran yakıt ve yedek parça sorunu ... Fiat Tempra İse Eski arabam Resimleri Bu şekli çok hoşuma gidiyo du işte içi desen digital gösterge digital klima falan süper geliyodu ...  Modifiye Araba İçin Seçim ???  Modifiye Araba İçin Seçim ???
    fiyat olarak da her türlü şey yapılır yedek parça olarak da ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisye -- 2 Mayıs 2013; 22:25:21 >

• eğer 100bin kadar paran varsa e46 m3 al eğer spor eğer spor araca binecem diyosan yakıp yakmamasına bakmacaksın

• ep3 typer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 100 bin tl olsa subarunun sıfırını ya da gider audi alırım en güzelinden yazdıklarımı tam görmüyosunuz sanırım + o kadar para olsa niye tempra kıyaslayayım ki ? burda spor araba + düşük maliyet ve yakıt tüketimi bi araba arıyoruz ya da yapmaya çalışıyoruz diyelim ... ve subaru ve evo detaylarını bilmedigim için yedek parçası yakıtı falan onun için görüş alıyorum sizden
  • Meganè Coupe 2.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisye
    mıtsubıshı lancer evo ...... Subaru Impreza Wrx

Evo görünümlü Lancer veya WRX görünümlü impreza deseydin daha doğru olacaktı.

Lancer modifiyesi daha kolay ve seçenekleri gerçekten bol.
  • 25-30 bine istersen gc8 impreza gt de alabılırsın.
  • Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nl_ztrk -- 6 Mayıs 2013; 19:30:27 >
  • 60 bin skoda octavia aldım Gecici bi heves degil benim ki hadi o neyse bu fiyatlara aynı ama biraz gösterişli ilgi çekici bir araba alacagız subaru dedigin 1,6 ları 35 bin alınır lancer de o fiyatlar da bu tür arabaları hep sevmişimdir ve böyle araba ararken en temizini boyasına kadar ararım çünkü benim binecegim arabadır yani şu tempra ları bile bakıyorum en temizini hatta model olarak da en uygun olanı ama bu araçlarda dikkat edilecek şeyleri merak ettim işte yakıtı ve yedek parça hakkında ona göre karar vericem ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.