Şimdi Ara

Modern Warfare 3 için planımız yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty serisini canlandıran firma Infinity Ward, Modern Warfare 2'nin 10 Kasım'da PS3, PC ve 360 için raflarda ki yerini alması için hazırlanıyor. Tabii ki oyuncular, böylesine kaliteli bir serinin devamının gelip gelmeyeceğini merak ediyorlar. Ancak Infinity Ward, Modern Warfare 3 için bir yapım aşamasının başlmadığına ve planlarının olmadığının üzerinde ısrar ediyor. Videogamer.com'a konuşan Robert Bowling ; " Infinity Ward doğrusu gelecek diper oyun için bilgi vermiyor " " Doğrusu, biz gelecek diğer oyun için bilgi sahibi değiliz. Ben, 3 ay uyumayı ve belki kalkmayı planlıyorum " diyerek açıklamasına son verdi. Oyuncuları büyük hüsrana uğratacak açıklamayı, belki zaman değiştirir...

Kaynak

• %95 yeni oyun cıkartırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

%95 yeni oyun cıkartırlar

Bence modern warfare serisinin peşini bırakmazlar ,bu oyunda çok iş = çok para var
  • Acikcasi bence de yeni oyun mutlaka cikacaktir.Adi ne olur bilinmez ama altin yumurtlayan tavugu kesmezler.
    Haber icin tesekkürler Erol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Acikcasi bence de yeni oyun mutlaka cikacaktir.Adi ne olur bilinmez ama altin yumurtlayan tavugu kesmezler.

Rica ederim Musa

Bencede kesmezler çünkü bu tavukta çok yumurta var ,adamlar çok güzel işler çıkartıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Acikcasi bence de yeni oyun mutlaka cikacaktir.Adi ne olur bilinmez ama altin yumurtlayan tavugu kesmezler.

Rica ederim Musa

Bencede kesmezler çünkü bu tavukta çok yumurta var ,adamlar çok güzel işler çıkartıyolar.

dogru oyun çok güzel ayrıca cok cod 1 i oynamadım ama 2 den beri cok seviyorum.sadece 3 ü beğenmedim.oyun güzel bence hayatta bırakmazlar .bi oyun yapıyolar milyon belki milyar dolarlar kar ediyolar.

haber için teşekkürler abi.

• Sağdaki rakam 3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam den Modern Warfare 2 almak?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Sağdaki rakam 3

Hmm ilginç

• bu işten deli gibi para kazanıyorlarsa, bu serinin devamı gelir...çok da endişeye düşmemek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Sağdaki rakam 3

İşte, belki de bu bir kanıttır...

Dediğiniz gibi, altın yumurtlayan tavuğu kimse kesmez

Teşekkürler.

• Blizart ve Aktivizyon' nun dini imani "para" dir. Boyle oluncada 3 degil para getirecegini bilseler 13-23-33 u bile cikarirlar. Kac seneden beri isitip isitip ikinci dunya savasini onumuze koydular. Simdiki zamanda gecen bir oyun yaptilar buda asagi yukari bi 8-9 sene surer. Sonra killzone gibi gelecekte gecen bir cod yaparlar yine oyle devam ederler.
  • Yeni oyun henüz çıkmadan.. bir yenisi yapılacak mı diye sormak büyük salaklık..
    özellikle Bu COD serisi ise..
    soruyu soranda.. yeni bir serinin (modern olmasa bile) geleceğini az çok tahmin ediyordur.
    100 binler satan bir oyunu rafa kaldırmalarını beklemeyiz..
    MGS-RE-GT-TEKKEN..
    Bu tür o oyunlar her zaman oyun piyasasında olacakdır.

• tamamen heyecanlandırmaya yönelik yapılmış bir açıklama 3. oyunun çıkma olasılığı %99 değil %100 bence
  • MW 2 nin GTV IV yi gecmesi bekleniyor adamlar paraya para demiyecekler 1000% MW 3 cikacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Blizart ve Aktivizyon' nun dini imani "para" dir. Boyle oluncada 3 degil para getirecegini bilseler 13-23-33 u bile cikarirlar. Kac seneden beri isitip isitip ikinci dunya savasini onumuze koydular. Simdiki zamanda gecen bir oyun yaptilar buda asagi yukari bi 8-9 sene surer. Sonra killzone gibi gelecekte gecen bir cod yaparlar yine oyle devam ederler.

Evet:adamın gözlerini para bümüş.Eğer bu adamlar ps3 e rest haberleriyle anılıyorsa mw 12 oyunuylada anılır.Kesinlikle çıkartırlar.
  • Farklı adla aynı tarz bir oyun çıkarabilirler.Infinity Ward kesinlikle savaş oyunu yapmayı kesmez.
  • haber için teşekkürler
  • ala ala. infinity ward parayamı doymuş? mw-3 ün çıkacağı %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 22 Eylül 2009; 20:25:14 >
  • reklamın iyisi kötüsü...
  • Modern Warfare:

Xbox 360: 7.76m
    Playstation 3: 4.57m
    Toplam: 12.33m

GTA IV

Xbox 360: 7.21 m
    Playstation 3: 5.83m
    Toplam: 13.04m

İlk oyunun bu denli beğenileceğini ilk çıktığı dönem kimse beklemiyordu ama oyun bana göre gerçek bir EFSANE oldu.Bunun içinde birde benim gibi oyuna deli gibi bağlanan fanı fanatiği olan ama orjinal almamış insanlarıda katalım.MW2 yi ön süpariş verdim Xbox da korsan kullanmama rağmen yani benim gibi beklenmedik alıcılarıda olacak MW2 nin kısaca MW2 son dönemin en fazla satan oyunu olacak ve bence 20 milyon orjinal kopyayı devirecektir.

Bunlardan yola çıkarsak IW kasasını korkunç derecede dolduracak ve MW3 ün çıkmama gibi bir şansı olmayacak.Hatta grafik olarak da MW3 de bombayı patlatacağını düşünüyorum ben IW ın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.