Bildirim
Modeme Gelen Hızdan Daha Düşük Hız Almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 14:13:24 >_____________________________ -
Speedtest.net den kablolu bağlantı yaparak test yap.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, paketiniz sistemde değiştirilmemiş olabilir. Arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri kaydı oluşturabilir misiniz? _____________________________ -
işlem zaten kablolu yapıyorum bir çok test sitesinde aynı hızlar çıkıyor _____________________________ -
Aynı sorun devam ediyor kusura bakmayın ama yazdım şikayet düzgünce kimse okumuyor bile resim atıyorum bakmıyor bile bana tekrar tekrar '
Şu an yaptığım incelemelerde hattınızın 75Mbps'e tanımlandığını ve 75Mbps hız aldığınızı gördüm. Keyifli kullanımlar dilerim. ' bunu yazmak birşey değiştirmiyor_____________________________ -
Merhaba, arkadaşlarım konuyu takip ediyor. Bende bir kaç işlem yaptım. Tekrar test edebilir misiniz? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı