Şimdi Ara

Modeme 5 kere reset attım hep 176 ile başlayan IP geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamnda ya girilmiyor IP 176 ile başlayınca. Önceden reset atınca başka aralıkta IP geliyordu fakat artık gelmiyor. Nasıl çözebilirim bu problemi?

• Son zamanlarda 176 dan kurtulmak kolay olmuyor. Bazen 176 dışında ip tutturuyorum superonline reset mi atıyor napıyorsa sabah baktığım da yine 176 lı bir ip.Bazen ben de sıkılıyorum reset atmaktan proxy kullanıp geçiyorum.

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Son zamanlarda 176 dan kurtulmak kolay olmuyor. Bazen 176 dışında ip tutturuyorum superonline reset mi atıyor napıyorsa sabah baktığım da yine 176 lı bir ip.Bazen ben de sıkılıyorum reset atmaktan proxy kullanıp geçiyorum.

Hangi ülkeden proxy kullanıyorsunuz? Proxy ile çok yavaş olmuyor mu download?

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Son zamanlarda 176 dan kurtulmak kolay olmuyor. Bazen 176 dışında ip tutturuyorum superonline reset mi atıyor napıyorsa sabah baktığım da yine 176 lı bir ip.Bazen ben de sıkılıyorum reset atmaktan proxy kullanıp geçiyorum.

Hangi ülkeden proxy kullanıyorsunuz? Proxy ile çok yavaş olmuyor mu download?

Sadece malum siteye erişmek için Bulgaristan proxy kullanıyorum.Proxy e bağlı yavaş olanlar da var hızlı da.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.