Şimdi Ara

İp Adresim 95 ile başlıyor. Ve değişmiyor bi türlü !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bi kesinti oldu net birdaha gelmedi sağlam çalışan modem kablolar vs sorunsuzdu aniden bir kesinti oldu ve ping çektigim zaman bilmem ne adres ağ ulaşılamaz diyordu.
    Teknik servis çağırdım adam geldi diyor kabloları yanlış bağlamıssınız
    daha dün sağlam çalışan hiç bi işlem yapmadıgım modemim olsun kablolar olsun sorun yoktu.adam kabloların yerini değiştirdi net geldi ama 95 ip halen var Örnek veriyorum 95.168.52.8 reset atınca 95.145.23.5 sonları değişiyor ama 95 ip değişmiyor ne yapmam gerek

• değişmez ki..portun değişmeden kolay kolay hatta hiç değişmez.

mesela benim hep ilk iki kısım 78.191.XXX.XXX

hep sondaki 2 değişiyor ilk 2 sabit
  • Arkadaşlar sizlere bişiy sorucam.. şimdi adsl modemlerde hani IP adres kisminda örn;88.256.163.189 gibi rakamlar oluyo ya hani.. ben modeme her reset attigimda bugun dikkatimi çekti ilk iki kisim hep ayni, sonraki 2 kisim degişiyo sadece.. örn;88.256.xx.xxx gibi.... Eskiden tüm kisimlar degişirdi ama bugun farkettim ki ilk iki kisim haricinde diger kisimlar degişiyo. ilk iki kisim hep ayni.... bunun bana bi dezavantaji olur mu .. Ve bu neden olmuş olabilir..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shopar.

Arkadaşlar sizlere bişiy sorucam.. şimdi adsl modemlerde hani IP adres kisminda örn;88.256.163.189 gibi rakamlar oluyo ya hani.. ben modeme her reset attigimda bugun dikkatimi çekti ilk iki kisim hep ayni, sonraki 2 kisim degişiyo sadece.. örn;88.256.xx.xxx gibi.... Eskiden tüm kisimlar degişirdi ama bugun farkettim ki ilk iki kisim haricinde diger kisimlar degişiyo. ilk iki kisim hep ayni.... bunun bana bi dezavantaji olur mu .. Ve bu neden olmuş olabilir..

Neden olmuş olabilir tam olarak bilmiyorum ama bir sorun oluşturmaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: Shopar.

Arkadaşlar sizlere bişiy sorucam.. şimdi adsl modemlerde hani IP adres kisminda örn;88.256.163.189 gibi rakamlar oluyo ya hani.. ben modeme her reset attigimda bugun dikkatimi çekti ilk iki kisim hep ayni, sonraki 2 kisim degişiyo sadece.. örn;88.256.xx.xxx gibi.... Eskiden tüm kisimlar degişirdi ama bugun farkettim ki ilk iki kisim haricinde diger kisimlar degişiyo. ilk iki kisim hep ayni.... bunun bana bi dezavantaji olur mu .. Ve bu neden olmuş olabilir..

Neden olmuş olabilir tam olarak bilmiyorum ama bir sorun oluşturmaz.

Cevap için Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.