Şimdi Ara

Monitörde 1-2 Saniye Kadar Görüntü Gidiyor Ve Tekrar Geliyor. Bu Sorunu Nasıl Çözerim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BAzen oyun oynarken, bazen dizi izlerken, bazen öyle boş boş oturup bilgisayarı kullanmazken anlık olarak görüntü gidip geliyor. Monitör siyah oluyor, sol üstte HDMI yazısı görünüyor ve ardından görüntü tekrar geliyor. Bu arada ne işle meşgulsem devam ediyor. Yani kasa uyku moduna girmiyor, oyundaysam ses var ama görüntü yok. film izliyorsam ses var görüntü yok. yani sorun ya ekran kartında ya da monitörde.

    Monitörde herhangi bir güç ayarı bulamadım uykuya geçecek. O yüzden sorun ekran kartından diye düşünüyorum. rx 570 kullanıyorum, amd arayüzünde herhangi bir güç ayarı yok değiştirebileceğim. windows 10 denetim masasında güç hep dengeli ayarda kullanıyorum. orada da güç planını değiştir dediğimde yani aşağıdaki fotoğraftaki mevcut ayarları kullanıyorum.

    Monitörde 1-2 Saniye Kadar Görüntü Gidiyor Ve Tekrar Geliyor. Bu Sorunu Nasıl Çözerim ?


    orta derece güç ayarı seçili iken çok nadir oluyor ama o ayarı kapattığımda çok sık kapanmalar yaşıyorum. şimdi bu lanet durumu nasıl düzeltebilirim ? Bu salak kart uyku moduna giriyor belli ki. anlamadım bir şey sorun başka da olabilir ama sinirden delirmek üzereyim.



    forumlarda yazan şeyleri denedim. bios güncelle, driver güncelle, monitör sıfırla, ekrna kartını kaldır yeniden kur. saçma sapan bir dünya daha şey var. olmuyor bu yazılanlar.

    bios ayarlarına girdim, güç ve uyku ile ilgili bir şey bulamadım.



    ekran kartım yeni. power'da yeni değiştirdim 750w'lık psu. kasayı da yeni değiştirdim 5 fan var, sıcaktan oluyor desem o da değil gibi çünkü sıcaklık hep 40 derece civarlarında.



    bu tür bir sorun yaşayan vardır belki diye konu açayım dedim.







  • Merhaba kasaya elektirk prizden takılan ve monitöre takılan güç kablolarını her iki bağlantıdan prizden komple çıkartın 5 veya 10 dakika bekledikten sonra tekrar takıp kontrol edin.Monitörü farklı pc bağlayıp veya pc yi farklı monitöre takıp deneyiniz.monitöre Hdm girişi varsa uydu ,film oynatıcı vb gibi aletler bağlayıp kontrol ediniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE0NARD -- 6 Nisan 2019; 16:12:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 tekrar çok mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.