Şimdi Ara

Modem Olarak Kullanabileceğim Telefon Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
9.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Avea YEni Nesil Tarifele 1000'e üyeyim. Sınırsız internetim var.

Şimdi telefonu modem olarak kullanıp laptopla internete bağlanmak istiyorum.

Maksimum verimde kullanabilmek için hangi özellikte telefon almalıyım?

Bluetooth, 3G, Wi-fi vs.

• dostum telefonu pc ye bağlayarak nete girmeni tavsiye etmem. Bataryayı çok ısındıriyor ve kısa sürede batarya ömrünü kısaltıyor.. Sana tavsiyem 3g vın al tak hattını kullan rahatça
  • hocam ne kadarlık bişey arıyorsun,ekran boyutu,çözunurlugu,işlemcisi önemli mi?
    acil degilse sıcak fırsatlar bolumunde güzel fırsatlar cıkıyor.
    ornegin suan hepsiburada da worlde özel 500lira uzerıne 50lira puan ve 100lira hediye çeki var.
    samsung galaxy gio 459 lira ve sana 310a mal olmus olur...
    xperia neo,galaxy w flash destegi olan telefonlar

http://forum.donanimhaber.com/forumid_709/tt.htm

bu sayfadan istedigin ozellıkte telefonu bulmanda yardımcımolurlar yanlıs yere acmıssınız konuyu
  • 3g modem al
  • hocam bence internet için düşünüyorsan sıcak fırsatlardan sırf bunun için bir cihaz alabilirsin. bir bak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Merhabalar,

Avea YEni Nesil Tarifele 1000'e üyeyim. Sınırsız internetim var.

Şimdi telefonu modem olarak kullanıp laptopla internete bağlanmak istiyorum.

Maksimum verimde kullanabilmek için hangi özellikte telefon almalıyım?

Bluetooth, 3G, Wi-fi vs.

iPhone 4S
  • wınn jet vodem almak daha mantıklı
    telefonun bu özelliğini kullanmak. telefonun ömrünü azaltır. pilin canını çıkarır.

mobilpartner kurarark bilgisayarınıda telefon gibi sms inetrnet ve arama yapabilirsin. hatta 3gli görüntülü arama yaparsın cihazın desteklerse.
    telefonu ziyan etme sakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

wınn jet vodem almak daha mantıklı
    telefonun bu özelliğini kullanmak. telefonun ömrünü azaltır. pilin canını çıkarır.

mobilpartner kurarark bilgisayarınıda telefon gibi sms inetrnet ve arama yapabilirsin. hatta 3gli görüntülü arama yaparsın cihazın desteklerse.

haklısınız 3-5dk süreyle kullanıyoruz zaten bu ozellıgi
    illede lazımsa huawei 3100 alınabılır blutooth ile internet paylastırılabılıyor ve sarj suresı baya iyi.
    96liraya almıstım.fitayına gore baya ıyı telefon...

arkadas neden kullanacagını yada ne ozellıkler aradıgını tam olarak yazmamıs,bu yuzden her kafadan ayrı ses cıkması normal:)

mobilpartner ile arama şebeke uzerınden mi yapılıyor yoksa skype,voip uzerınden mi?

• ZTE MF190 almanı öneririm direk zte driverı kurup kullanıyosun pc yi de yormuyor hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

illede lazımsa huawei 3100 alınabılır blutooth ile internet paylastırılabılıyor ve sarj suresı baya iyi.

arkadas neden kullanacagını yada ne ozellıkler aradıgını tam olarak yazmamıs,bu yuzden her kafadan ayrı ses cıkması normal:)

mobilpartner ile arama şebeke uzerınden mi yapılıyor yoksa skype,voip uzerınden mi?

mobil partner direkt, bilgisayarınızı cep telefonu gibi kullandırtıyor.
    arama alıyor sms alıyor.
    arama yapıp sms gönderiyor. hatta 3g uzerinden görüntülü görüşme..
    uyumlu cihaz ile.

MOBİLE PARTNER KONUSU ;http://forum.donanimhaber.com/m_49557746/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 17 Mayıs 2012; 15:20:18 >

• 6600
    alabilecegin en ucuz model, temiz 2.elini bul
  • telefon al derim sonuçta evet telefonun ömrü kısalıyor ama Allah aşkına,millet olarak hangi telefonu ömrünün sonuna kadar kullanıyoruz ki..Bu konuda Avrupalılar kadar olamadık..

o yüzden hiç boşa telefonun pili gider ömrü kısalır diye düşünmeyin eğer aldığınız telefonu 4-5 yıl kullanmam derseniz...
  • bende galaxy gio var. telefonu kablosuz modem olarak kullanıp bilgisayardan nete girince telefon aşırı ısınıyor ve pil hemen bitiyor. uzun kullanımlarda sıkıntı olabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

telefon al derim sonuçta evet telefonun ömrü kısalıyor ama Allah aşkına,millet olarak hangi telefonu ömrünün sonuna kadar kullanıyoruz ki..Bu konuda Avrupalılar kadar olamadık..

o yüzden hiç boşa telefonun pili gider ömrü kısalır diye düşünmeyin eğer aldığınız telefonu 4-5 yıl kullanmam derseniz...

kendi fikrim.. bu düşünce çok yanlışş... 3g vınn almak daha mantıklı ben öyle yaptım çok memnunum
  • quote:

quote:

Bilgisayara bağlayıp internete giriyomusunuz. Bağlantı hızı nasıl özellikle bluetooth ile bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz. İnternet için..

• Ben Nokia N73 ile bağlıyorum. Diğer eski bataryayi kullanıyorum. O kadar da ısınmıyor. Belki telefonun çekim kalitesine etki eder ama gittiği yere kadar maaşallah telefon canavar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet macit

quote:

quote:

Bilgisayara bağlayıp internete giriyomusunuz. Bağlantı hızı nasıl özellikle bluetooth ile bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz. İnternet için..

hem bluetoth ile kablosuz hemde usb ile kablolu internete baglanabılıyorsunuz.
    0.35-0.34mbps download ve upload hızı.malesef 3g si umts...

şarjı en az 3 gün gidiyor bana,goruntulu konusma akıcı bi şekilde yapılıyor,kendi browseri fazla iyi degil;opera yukledım ben,
    msn ebudy falan yuklenebılıyor ben yuklemedım bu konuda bılgım yok...

1senedir 2.telefon olarak kullanıyorum,bi sorunla karsılasmadım.
    bu fiyata daha iyi bi telefon yok bence....

• ya arkadaş adam internete bağlanmak istiyor siz telefon tavsiye istiyorsunuz arkadaşım sen bu arkadaşları dinleme 2.el bir 30 liraya falan 3g modem kafan rahat gir nete yok 6600 mış yok oymuş saçmalamışssınız bildiğin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

ya arkadaş adam internete bağlanmak istiyor siz telefon tavsiye istiyorsunuz arkadaşım sen bu arkadaşları dinleme 2.el bir 30 liraya falan 3g modem kafan rahat gir nete yok 6600 mış yok oymuş saçmalamışssınız bildiğin

bu konuda saçmalamişsını 2.kez kullandın,hayırdır bu kelimeyi çevrenden çok mu duyuyorsunda bu kadar çok kullanıyorsun

konu başligına bak istersen arkadas telefon tavsiyesi istiyor,çamaşir makınesı mı onerecegız...

modem tavsiyesi istese sanki bunları oneren cıkmayacak

http://www.hepsiburada.com/Liste/huawei-jet-3g-mobil-modem-mf190/productDetails.aspx?productId=tel3gmodemjet&categoryId=29008159&SKU=TEL3GMODEMJET

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-mr3220-3g375g-kablosuz-lite-n-router/productDetails.aspx?productId=bd132026&categoryId=410&SKU=BD132026

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-mr3020-tasinabilir-3g-router/productDetails.aspx?productId=bd101320&categoryId=410&SKU=BD101320

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-wl-330n3g-150mbps-3g-6si-1-arada-routerrepeateraccess-pointhot-spot3gwireless-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd130756&categoryId=410&SKU=BD130756

üstelik o dedigin modem teknosa sıfır olarak 19 liraya satıldı

http://forum.donanimhaber.com/m_60252406/tm.htm

arkadaş hattındaki interneti kullanmak için telefon tavsiyesi istiyor belliki birileri arkadaşa telefonu tak bağlan demiş ben ise mantıklı olanı tavsiye ediyorum 3g modem alıp daha sağlıklık kullan diyorum 2. si o modem şuan teknosada 19 değil 49 tl ne yani zamanında 19 tl satıldı diye beklesinmi 19 tl ye düşmesini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ikinci el iphone 3g al. hem usb ile sarj ediyor kendini nokia gibi bide sarj etme problemi cikarmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.