Şimdi Ara

Modem Olarak Kullanabileceğim Telefon Modelleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
9.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

ya arkadaş adam internete bağlanmak istiyor siz telefon tavsiye istiyorsunuz arkadaşım sen bu arkadaşları dinleme 2.el bir 30 liraya falan 3g modem kafan rahat gir nete yok 6600 mış yok oymuş saçmalamışssınız bildiğin

bu konuda saçmalamişsını 2.kez kullandın,hayırdır bu kelimeyi çevrenden çok mu duyuyorsunda bu kadar çok kullanıyorsun

konu başligına bak istersen arkadas telefon tavsiyesi istiyor,çamaşir makınesı mı onerecegız...

modem tavsiyesi istese sanki bunları oneren cıkmayacak

http://www.hepsiburada.com/Liste/huawei-jet-3g-mobil-modem-mf190/productDetails.aspx?productId=tel3gmodemjet&categoryId=29008159&SKU=TEL3GMODEMJET

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-mr3220-3g375g-kablosuz-lite-n-router/productDetails.aspx?productId=bd132026&categoryId=410&SKU=BD132026

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-mr3020-tasinabilir-3g-router/productDetails.aspx?productId=bd101320&categoryId=410&SKU=BD101320

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-wl-330n3g-150mbps-3g-6si-1-arada-routerrepeateraccess-pointhot-spot3gwireless-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd130756&categoryId=410&SKU=BD130756

üstelik o dedigin modem teknosa sıfır olarak 19 liraya satıldı

http://forum.donanimhaber.com/m_60252406/tm.htm

arkadaş hattındaki interneti kullanmak için telefon tavsiyesi istiyor belliki birileri arkadaşa telefonu tak bağlan demiş ben ise mantıklı olanı tavsiye ediyorum 3g modem alıp daha sağlıklık kullan diyorum 2. si o modem şuan teknosada 19 değil 49 tl ne yani zamanında 19 tl satıldı diye beklesinmi 19 tl ye düşmesini

19 mayıs turuncu indirimiyle bugun 19 liraya satılıyor sanırım.ustelık data hattı,4gb ınternetıyle.sıcak fırsatlarda konusu var.

hocam arkadas konuyu actı ve bıdaha yazmadı ne ıstedıgını bılmıyoruz ama buraya yazan herkes bıldıgı kadarıyla yardımcı oldu.sana,bana saçma gelen istek arkadas için belkı cok gereklı bılemeyız cunku yazmıyor.fıkrı sevmesek,saygı duymalıyız bence.yani saçma lafı cok agır kacıyor
    yoksa foruma yazan herkesten ıq testı,karakter testı, turkce dılbılgısı,gibi testlerden gecmelı ıınsanların saçma sapan yazı yazmasını engellemek ıcın

saçma lafına alındıysan özür dilerim ben sadece 3g modemle daha iyi bağlanabileceği halde hala telefon önerisi verenler var tamam arkadaş telefon tavsiyesi istemiş ama internete bağlanmak için belliki birileri telefonu tak bağlan demiş 3g modem çok daha mantıklı amacına uygun cihazlar önersek daha uygun olur bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Merhabalar,

Avea YEni Nesil Tarifele 1000'e üyeyim. Sınırsız internetim var.

Şimdi telefonu modem olarak kullanıp laptopla internete bağlanmak istiyorum.

Maksimum verimde kullanabilmek için hangi özellikte telefon almalıyım?

Bluetooth, 3G, Wi-fi vs.

wifi hotspot ozellikli cihaz almaniz gerekmekte.

örnek samsung galaxy s, sl, s2, s3...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ucuz sony ericsson T700 alırsanız..hem HSPDA destegı var.yanı 3.5G ama bana gore 3.9G dıyorum :D :D USB ETHERNET modu var..usb kablosuyla bagladigınızda 10 MBIT ağ kuruyor.vodem vınn lar bıle 7.2 mbps ag kurabilırken,T700 10 mbps ag kurma yetısıne sahıp..usb den sarj da oluyo baglıyken.. Sarj bıtme derdı de olmuyo..bluetooth dan da baglatabılırsınız ama 10 mbıt ag kurabilıyormu bilmıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım telefondan internete girmen zor oluyor.

Pili çok yoruyor ve pilin ömrünü kısaltıyor. Hele hele 3G açık iken daha da kötü bir hal alıyor.

Eğer amacın sadece bilgisayardan internete girmekse vını tavsiye ederim.
  • Her telefonla modem olarak gösterebilirsin,usb baglantısı olan

• ben nokia C5-00 ile usb kablo ile bağlayıp modem olarak tanıtıp giriyorum internete. Eğer hattını normaldede iletişim için kullanıyorsan modem destekleyen telefon almaniz daha doğru. Nokia c5 tavsiye ederim. Hem fiyatıda o kadar pahalı değil. Yalnız wifi yok usb kablo ile bağlarım veya bluetoohtla diyorsan tavsiye ederim.

Dipnot: telefonu alırken yedek batarya al orjinal olmasına gerek yok. Interneti uzun süreli kullanacağın zamanlarda o bataryayim takarsın ve pil konusunda sıkıntı çekmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 21 Mayıs 2012; 9:24:03 >
  • ya arkadaşlar pil dediginiz şey nekadar 10-20 lira max tutar.

Ben bile Wave II telefonuma çinden 2 adet pil siparişi verdim full aksesuarlarla birlikte (şarj makinesi, usb kablolari , araba için şarj vs vs bir sürü daha şeyler)
    toplamda 10 dolar mi ne ödemiştim

usb'den şarj olabilen telefon bulman daha çok işine yarayabilir. yada şarj girişi ve usb girişinin 2 ayrı girişi olan telefon bulabilirsin. telefonun ömrü önemli ama bataryayı kafana takma bile derim
  • Allah aşkına şu yorumlara bakın

konuyu açan adam demiş ki,

tarifemde 1000 dakika konuşma, 2000 tane mesaj ve sınırsız internet var. interneti bilgisayarla paylaşmam için hangi telefonu alayım..

siz telefonun pilini bozar, 3G modem al diyorsunuz.

AVEA DA İKİZ SİMKART OLAYI YOK. ayrıca 1000 dakika konuşma ve 2000 mesajı bilgisayar ve 3g modem üzerinden mi kullansın yoksa internette işi olduğunda simkartı telefondan modeme tak çıkar mı yapsın ??

önerilecek en iyi şey, data kablosu, bluetooth yada yukarıda yazdığım gibi hotspot özellikli mevcut interneti wifi üzerinden dağıtan bir telefondur.

meseleyi anlamadan, bilmeden yorum yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

Allah aşkına şu yorumlara bakın

tarifemde 1000 dakika konuşma, 2000 tane mesaj ve sınırsız internet var. interneti bilgisayarla paylaşmam için hangi telefonu alayım..

AVEA DA İKİZ SİMKART OLAYI YOK. ayrıca 1000 dakika konuşma ve 2000 mesajı bilgisayar ve 3g modem üzerinden mi kullansın yoksa internette işi olduğunda simkartı telefondan modeme tak çıkar mı yapsın ??

önerilecek en iyi şey, data kablosu, bluetooth yada yukarıda yazdığım gibi hotspot özellikli mevcut interneti wifi üzerinden dağıtan bir telefondur.

30 liraya 3g modem almasımı mantıklı yoksa hattını 2 cihazla birlikte kullanmaya üşenip 450 liraya android telefon mu alsın hangisi mantıklı kardeş söyle bakalım o zaman

• quote:

quote:

30 liraya 3g modem almasımı mantıklı yoksa hattını 2 cihazla birlikte kullanmaya üşenip 450 liraya android telefon mu alsın hangisi mantıklı kardeş söyle bakalım o zaman

kardeş çözümler ihtiyaçlara göre üretilir.

tamam konuyu okumamışsın, hiç olmazsa başlığı oku öyle yorum yap.

selametle..

• quote:

quote:

quote:

selametle..

ben başlığı da okudum yorumları da mantıklı öneriler getirsek daha iyi bence

• quote:

quote:

quote:

selametle..

USTA bi sakin ol yaa

sadece çözüm üretelim dedik.
    ama illa telefon önermek gerekirse eski model nokia n70 n73 al derim konu sahibi arkadaşa.

• Derslerin, sınavların yoğunluğundan mesajlara bakamadım.

Başlık allak bullak olmuş

Yine de yorum yazan herkese teşekkürler.

Biraz daha detay verip seçenekleri azaltmak istiyorum.

Öncelikle hattım 12 ay taahhütlü yani bunu kullanmak zorundayım. 3G modem fiyatları hiçte uygun değil.

Şimdi bu yaz yurtdışına çıkacağım. Orada kaliteli bir telefon alacağım. Yani sadece 1-2 ay kullanacağım bir telefon lazım.

İnternette yalnızca mesajlarımı okurum. Ve maximum bütçem 100 liradır. Temiz bir ikinci el almak tercihimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Derslerin, sınavların yoğunluğundan mesajlara bakamadım.

Başlık allak bullak olmuş

Yine de yorum yazan herkese teşekkürler.

Biraz daha detay verip seçenekleri azaltmak istiyorum.

Öncelikle hattım 12 ay taahhütlü yani bunu kullanmak zorundayım. 3G modem fiyatları hiçte uygun değil.

Şimdi bu yaz yurtdışına çıkacağım. Orada kaliteli bir telefon alacağım. Yani sadece 1-2 ay kullanacağım bir telefon lazım.

İnternette yalnızca mesajlarımı okurum. Ve maximum bütçem 100 liradır. Temiz bir ikinci el almak tercihimdir.

3g modem fiyatlari uygun degil yazmissin ben sana 2 yil garantili olan 3g modemi 30 tlye satayim

• Arkadaşlar,
    ben de aynı durumdayım. avea'nın 500dk , sms ve sınırsız internet paketini alacağım. internet 2gb'a kadar 7mbit, sonrasında 128kbit sınırsız oluyor.
    Bu hattı aldığımızda bahsedilen 3g modem ile kullanabiliyor muyuz? ben pek emin olamadım. illaki 3g modem destekli telefon ile PC'den bağlanılabildiğini düşünüyordum.

Bende ayrıca şirketin bana temin ettiği turkcell connect card denilen 3g modem var ve onunla internete bağlanıyorum. kotalı olduğu için 1gb sonrası ekstra yazıyor. ayrıca yine şirketin temin ettiği 1gb kotalı 3g interneti olan turkcell hatlı bb telefon da var. BB'deki sim kartı çıkartıp turkcell connect card'a taktığımda çalışmıyor. internete bağlanamıyorum.

aldığımız 3g modem sonra elimide patlamasın?
  • motorola atrix alinir 9.83 mbps download hizina ulasilir

• Yaw Allah aşkına gereksiz cevaplar yazmayın.

Benim işimden dolayı dakikalı ve mesajlı bir tarifeye ihtiyacım vardı. Almışken internette olsun dedim ve hattı ALDIM ARTIK.

Ve maximum 100 lira bütçem var.

Buna göre tavsiyelerinizi alayım lütfen.

Biliyorum herkes iyi niyetli ama şu anda benim sorunum belli!
  • 3 g'li herhangi bi telefon işletim sistemi symbian da olabilir, sonra şu programı kuruyorsun "Joikusoft Premium v2.50 Signed-Full-TÜRKÇE" sonra internete ister laptop tan ister tabletten giriyorsun

• Hala net cevaplar alabilmiş değilim. Forumdan eski verimi alamıyorum

Ayrıca,

Bilgisayarımda bluetooth yok.

Ek bluetooth mu almalıyım?

Yoksa kabloyla internete bağlanmam durumunda aynı hızda olur mu ?
  • yanına bir sıfır daha koy ve iphone 4 al dostum

şaka biyana wirelesstan baglanınca telefonda kopmalar yaşanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.