Şimdi Ara

Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
8
Favori
14.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rc helikopter e yeni başlayacak olanlar tüm soruları bu konu altında sorabilirsiniz hızlıca cevaplamaya çalışacağım.

• 200 liraya kadar helikopter almayi dusunuyorum ilk defa alcam ve kullancam buyuk ve tabi ki kullanisli bisey olsun istiyorum fakat hicbi fikrim yok kanal ya da herhangi bir konuda yardimci olursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orga

200 liraya kadar helikopter almayi dusunuyorum ilk defa alcam ve kullancam buyuk ve tabi ki kullanisli bisey olsun istiyorum fakat hicbi fikrim yok kanal ya da herhangi bir konuda yardimci olursan sevinirim

v911 veya v959 düşünebilirsiniz. Büyük bir şey beklemeyin 200 TL ye. helikopterler 3, 4 ve 6 kanallı olarak ayırılır. 3 kanallar oyuncak diye bilinir, 4 ve 6 kanallar modeldir. tavsiye ettiğim iki modelde çok sağlam ve kullanışlıdır v959 da kamera da var ama düşünebileceğin gibi iyi bir çekim yapmıyor ama çok berbatta sayılmaz

V959 kamerasıyla çekilmiş bir video:

Kesinlikle gittigidiyor, sahibinden, sanalpazar gibi sitelerden bakmayın çok aldatıcıdır, paranıza yazık olur.

• o sitelerden kesinlikle almayi dusunmuyorum
    buyuk almaktan vazgectim biraz arastirdiktan sonra v922 gibi 6 kanalli bi model buldum aralarindan hangisini tavsiye edersin?
  • Nine Eagles Solo V1 diye bir urun daha buldum gittikce kafam karisiyo
  • quote:

o sitelerden kesinlikle almayi dusunmuyorum
    buyuk almaktan vazgectim biraz arastirdiktan sonra v922 gibi 6 kanalli bi model buldum aralarindan hangisini tavsiye edersin?

6 kanal kolay değildir. Kullanırken çok dikkatli olman gerekir ve simulatör kullanmalısın yoksa ilk uçuşun ilk kırımın olur. solo pro v2 var onun yerine o da çok iyi bir modeldir. Ama ben v911 veya v922 (simulatör kullanmak şartıyla) tavsiye ederim yedek parçası daha bol bulunur Türkiye'de.
  • simulator olayini da biraz aciklar misin ona da para harcayacaksam yandik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

simulator olayini da biraz aciklar misin ona da para harcayacaksam yandik

Simulatör kumandası gerekiyor:

Bunun gibi. Simulatör kullanmak zorunda değilsin ama kendine ve çevrendekilere zarar vermemek daha sonra model ile kırım yaşamamak için kullanmalısın. Rc Phoenix adlı programı internetten indirip kurabilirsin.

• ooh onlara hic girmeyelim cok mu zor olur diyosun simulator kullanmadan v922? almisken biraz daha para verip v922 alayim diyorum v911 yerine ikisi arasinda kaldim
  • Çok zevkli bir hobi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Bu nasıldır? başlangıç- orta seviye için

Almayın. v911 bakabilirsiniz o fiyata. 3.5 kanal oyuncaktır en fazla 4-5 gün sonra çöp olur.
  • Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    Daha önce 3.5 kanallı bir helikopter bile kullanmamış birisi olarak ilk kez bir helikopter almaya karar verdim. Fakat aşağıdaki 2 ürün arasında kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. İkisinin ne gibi farklılıkları vardır acaba ?

www.n11.com
    Uzaktan Kumandalı Helikopter Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/walkera-ladybird-v2-multikopter-4-kanalli-uzaktan-kumandali-helikopter-P12893045

www.n11.com
    Uzaktan Kumandalı Uçak Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/v911-4-kanal-profesyonel-helikopter-P13486457

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Daha önce 3.5 kanallı bir helikopter bile kullanmamış birisi olarak ilk kez bir helikopter almaya karar verdim. Fakat aşağıdaki 2 ürün arasında kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. İkisinin ne gibi farklılıkları vardır acaba ?

http://www.n11.com/walkera-ladybird-v2-multikopter-4-kanalli-uzaktan-kumandali-helikopter-P12893045

Kusura bakmayın 4-5 gündür giremedim foruma. Multikopter sakin uçar, kontrolü helikoptere göre daha kolay ve stabildir, hafif rüzgarda uçabilir. Helikopter multikoptere göre daha agresiftir, linkteki heli rüzgarda uçamaz hafif rüzgarda da yalpalar. Bu özelliklere göre karar verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Kusura bakmayın 4-5 gündür giremedim foruma. Multikopter sakin uçar, kontrolü helikoptere göre daha kolay ve stabildir, hafif rüzgarda uçabilir. Helikopter multikoptere göre daha agresiftir, linkteki heli rüzgarda uçamaz hafif rüzgarda da yalpalar. Bu özelliklere göre karar verebilirsiniz.

Peki başlangıç seviyesi için 150 tl ye kadar ne önerirsiniz ?

• Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $39.9 |Free shipping New V911 Newest Upgrade metal aluminum V911 2.4G 4CH RC Helicopter New version Plug Outdoor RC Helicopter RTF-in RC Helicopters from Toys & Hobbies on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-New-package-WL-V911-4CH-2-4GHz-LCD-Screen-Transmitter-RC-Helicopter-Drone-RTF/105996_518732115.html

Bu helikopter disarida da ucabiliyormus. Youtubedan videolara baktigimda oldukca stabil oldugunu gordum. Bu oyuncak olarak nitelendirilemez zira digerleri saga sola gitmezken, bunda o ozellikte var.
    bu model yenilenmis. Pil degismis sanirim.
    Bu linkteki urunu tavsiye eder misiniz?
    china airmail urunu hizli geririyor ama bai saticilar bataryalarin bu postada sorun ciktigindan bahsetmis. Ama bu urun uzerindeki bir batarya,sorun olacagini dusunmuyorum.
    Siz aliden boyle bir siparis verdiniz mi? Bu urunu tavsiye eder misiniz?

• Merhaba baslangic icin fiyati 40 tl diger sitelere gore en az 20 tl daha ucuz , sizce uygun mu ? N11 de 89 tl

kanal, yukarı-aşağı, sağa-sola, ileri-geri
    Gece gorus
    Havada asili kalma
    30 dk. Sarj 10 dk. Ucus vs...

• Dostum ben cihazı aldım bugün.

linkte ki cihaz. Şarjı dediği gibi 10dk var yok. Buna batarya anlamında bir destek yapabilir miyim? Çok kısa sürüyor ne bileyim pil ekleyebilir miyim veya başka bir çözüm

• Dahaönce 3-4 yıl kadar elektrikli araçlarla off road ve on road deneyimim oldu.Ancak yıllardır ilgilenemedim ve dönüşte heli işine girmeye karar verdim.Şimdi başlangıç için hangi model uygundur ? Teşekkürler
  • Geç cevaplar için kusura bakmayın.

Evet alabilirsiniz tavsiye ederim.

@nightsoldier

Bu bir oyuncaktır kesinlikle almayın 2-3 güne çöp olur. nightsoldier'in attığı linkteki helikoptere bakabilirsiniz veya yurtiçinden aynısını bulabilirsiniz.

@Mavi_Yeleli

Linkteki bir kazıklama ürünü 4.5 kanal diye bir şey yok Almayın pişman olursunuz v911 veya v959 bakabilirsiniz. Şarj uzatma konusu imkansızdır bu heliler en fazla 100-200g dır, üstüne bir pil daha eklenirse veya pil değişirse uçamaz.

@seckinsahin

Daha önce model tecrübeniz varsa siz 6 kanaldan başlayabilirsiniz bütçeniz varsa eğer. Önce bir simulatör kumandası alıp sonra da kendinize tarot 450 kit toplayabilirsiniz, her konuda yardımcı olurum. Elimde bir tane sim kumandasıda var uygun fiyattan bırakırım.Edit: Bütçeniz yoksa v922 ile başlayabilirsiniz.

@TRansilvania*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaşım O Eli Bi İndir! -- 28 Ocak 2014; 10:30:30 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.