Şimdi Ara

Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
417
Cevap
8
Favori
14.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55 TL DEĞİL, 55 DOLAR ÖZÜR DİLERİM..:)) 121 TL YAPIYOR.. YANINDA KOMPLE YEDEK PARÇA SETİ VE HARİCİ 5 ADET DAHA PİL...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

quote:

Orijinalden alıntı: Peyloride

Pil'den kastınız tam olarak nedir? Ve neden öneriyorsunuz acaba? Bir de link alabilir miyim?

kullandıkça pillerin ömrü kısalıyor ve sonunda piller ölüyor. Normal bir pil ile uçuş 7-12dk sürüyor, yanında 3-4 tane daha pil olsa uzun süre kullanabilirsiniz (motoru ara ara dinlendirerek).

5 li pil:http://www.banggood.com/Wholesale-5-X-New-Plug-Version-WLtoys-V911-3_7V-120mAh-Li-Poly-Battery-Helicopter-Replacement-p-52374.html

tek pil:http://www.banggood.com/Wholesale-New-Plug-Version-WLtoys-V911-3_7V-120mAh-Li-Poly-Battery-Helicopter-Replacement-p-51931.html

5 li sini tavsiye ederim. 2 tane tekli alacağınıza (6$) , 1 tane 5 li alın (9$).

Verdiğiniz linklerdeki ürünlerin hepsini satın aldım:)))) birdakika önce... HELİKOPTER, 5 ADET PİLİNİ VE YEDEK PARÇA SETİNİ.. 3 LİNK için toplam 55 tl kredi kartım ile ( akbank sanal kartımı kullanarak tabiki:)) satın aldım.. artık 10-15 gün bekleyeceğiz.. inşallah gümrükte takılmaz.. sonuçta gümrüğümüzün bir üst limiti var ve 55 dolar için takılacağını sanmam..
    yeter ki sağlam ürünler gelsin.. ilginize teşekkür ederim. saygılar

Hayırlı olsun, umarım zevkle uçurursunuz Aldığınız piller ve yedekler sizi çok uzun bir süre idare eder çok büyük bir talihsizlik yaşamadıkça. Sağlam ürünler gelmezse paypaldan dispount(yanlış yazmış olabilirim) açar paranızı geri alırsınız.

Kırım, kaza vb. yaşarsanız bu konudan yazın lütfen konu kirliliği olmasın rc helikopter ile ilgili.

• Selam arkadaşlar abiler.rc helikoptere merak saldım.konulardan arştırdığım kadarıyla v911 yeni başlayanlar için uygun ve çok tavsiye edilen bir ürün.ebayda indirimle baktım 20,85 dolara satan bir satıcı var.
    almışken v922 alsam kullanamazmıyım?

yada tavsiye edeceğiniz başka modeller varmı?

bütçem maks. 80 tl.
    evde ve dışarda kullanmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

Selam arkadaşlar abiler.rc helikoptere merak saldım.konulardan arştırdığım kadarıyla v911 yeni başlayanlar için uygun ve çok tavsiye edilen bir ürün.ebayda indirimle baktım 20,85 dolara satan bir satıcı var.
    almışken v922 alsam kullanamazmıyım?

yada tavsiye edeceğiniz başka modeller varmı?

bütçem maks. 80 tl.
    evde ve dışarda kullanmak istiyorum.

20$ pek güven vermiyor link atın bakalım. 80 TL ye v922 bulamazsınız.
  • Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    http://www.ebay.com/itm/281270759672?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

link bu hocam satıcını satış rakamları ve pozitif feedback yüzdesi iyi.

Önerebileceğiniz araçlar var mıdır?

edit: Dediğiniz gibi v922 ler 100$ dan başlıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 22 Şubat 2014; 23:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

http://www.ebay.com/itm/281270759672?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

link bu hocam satıcını satış rakamları ve pozitif feedback yüzdesi iyi.

Önerebileceğiniz araçlar var mıdır?

edit: Dediğiniz gibi v922 ler 100$ dan başlıyormuş

bu heli bnf halde yani sadece helikopter, yanında kumandası, pilleri ve şarj aleti yok.

http://www.banggood.com/New-Original-Packaging-WLtoys-V911-2_4GHz-4CH-RC-Helicopter-With-Gyro-p-72424.html

bunu alabilirsiniz her şeyi yanında ve orjinal kutusunda geliyor.

öyleymiş.bende az önce ürün açıklamalarına bakarken farkettim.teşekkürler.

• Güzel kardeşim merhaba,

Bütün yorumları okudum baştan sona. Gerçekten tebrik ederim burda böyle herkese karşılık beklemeden yardım ediyorsun. Yeri gelmiş milletin saçma sapan sorularına çok kibar ve sabırlı bir şekilde cevap vermişsin. Senin gibi olamazdım eminim :)

Uzatmıyorum. Bende geçen yeğenime hediye olsun diye bi 3 kanallı almıştım, onu öncesinde birazda kendim uçurunca fena sardı. Ama farkettim ki ( bu mesajı birazda diğer arkadaşlara örnek olsun ve seni soru kalabalığından uzak tutsun diye yazıyorum) biz yeni başlayanlar, zaten üşenip çoğunlukla evde uçurduğumuzdan ve uçuracağımızdan heliye çok zarar verecegiz, sağlam bi tarafını bırakmayacağız ki o helikopter öyle oldu :) dolayısıyla bu v911 bunun için biçilmiş kaftan. başka da yedek parçasını bu sıklıkta ve uygunlukta bulabileceğiniz bir ürün yok. makinede çok güze, birde belki görmüşsündür youtube'ta kel kafalı bir almanın videoları var. orda da görüleceği üzere oldukça da dayanıklı alet. Velhasılkelam evet ben biraz bu yedek parça olayını abarttım ama detaycı bir insanımdır ve birşey eksik olsun istemem olunca da canım sıkılır. Dolayısıyla aşağıdaki heliyi ve yedek parçaları sipariş verdim. Senden ricam atladığım bir parça olmuş mu? çünkü bunların gelmesi 3 haftayı buluyor, tez kanlı milletiz, şimdiden geçelim siparişi.

http://www.aliexpress.com/item/Upgrade-metal-aluminum-V911-2-4G-4CH-RC-MINI-Helicopter-Outdoor-V911-new-version-Plug-With/959456390.html
    http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-WL-V911-spare-parts-Head-Cover-Main-Blade-tail-balance-wing-Tail-lade-V911-01/819667033.html
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Wholesale-V911-200mAh-3-7V-Li-Poly-battery-V911-19-new-version-Tail-motor/850651792.html
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Wholesale-V911-Main-Blades-Wheel-Canopy-Balance-Bar-Cross-Plate-Tail-Blade-Canopy-Main/838707924.html
    http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-special-offer-upgraded-WL-V911-new-version-Plug-RC-Helicopter-parts-3-7V-200mAh-battery/794531419.html

birde aşağıdakilerden 2şer tane almıştım ama sanırım elime ulaşmıycak (uzun hikaye)
    http://www.amazon.com/gp/product/B00CJ1V07A/ref=ox_ya_os_product_refresh_T1
    http://www.amazon.com/gp/product/B00HJNEUOI/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

son olarak senden iki adet 4 kanallı heli tavsiyesi istiyorum. biraz üst birşey, 100 usd civarı her ikisi içinde

bir tane çift palli, mjx olabilir eğer varsa
    bir tane de tek palli flybarless

bunlardan sonrada artık senin şu tarot 450 lere bi geçiş yaparız. çok güzel bir alet gerçekten.

Teşekkür ettim, görüşmek üzere...

• Oguzstyler O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Bence bu yedekleri alacağınıza bnf halde bir v911 daha alsaydınız çok daha iyi olurdu. bnf sadece helikopter anlamına geliyor yanında kumanda şarj aleti pil vb. yok. Böylece bozulan parçası oldu mu diğerinden diğerine aktarabilirdiniz. Sipariş verdiyseniz yapacak bir şey yok bunlarda gayet iyi iş görür. Eksik bir şey yok güle güle kullanın.

V911 den sonra simülator kumandası edinip simulatöre başlamanı öneririm. 4 Kanallı ile 6 kanallıya alışamazsın ikisi çok farklıdır. Eğer yine de 4 kanallı almak istersen nine eagles solo pro serisine bakabilirsin.
  • V911 almak istiyorum forumda yeniyim , V911 i İstanbul da en uygun nerede bulabilirim yardım edin internet siteside olur.
  • walkera ladybird ile çekimlerim. belki çekim yapmak isteyenlere fikir verir.

• gekren kullanıcısına yanıt
    hocam gerçekten çok iyi çekiyor.bu anahtarlık kameranın fotoğrafını veya linkini koyar mısınız? birde helikoptere nasıl monte ettiğinizin fotosunu koyarsanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 24 Şubat 2014; 0:29:15 >
    yardımınız için teşekkür ederim
  • Merhabalar,

Daha öncesinden sayısız ufak 3 - 3.5 kanal deneyimim oldu. ve sonrasında 4 kanal e-sky honeybee 2 aldım. ki çok yanlış bir karardı. stabil olmayan bir heli. ya da ben ayarlarını yapamadım uçuramadım daha sonrasından kırmadan sattım. arkadaşta çok zor uçurabildiğini söyledi.

şimdi benim aradığım şöyle, 4 kanal küçük olmayan, şarjlı, havada tutması basit-stabil olan bir helikopter. yurtiçinden alacağım 200 tl bütçem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xairo

Merhabalar,

Daha öncesinden sayısız ufak 3 - 3.5 kanal deneyimim oldu. ve sonrasında 4 kanal e-sky honeybee 2 aldım. ki çok yanlış bir karardı. stabil olmayan bir heli. ya da ben ayarlarını yapamadım uçuramadım daha sonrasından kırmadan sattım. arkadaşta çok zor uçurabildiğini söyledi.

şimdi benim aradığım şöyle, 4 kanal küçük olmayan, şarjlı, havada tutması basit-stabil olan bir helikopter. yurtiçinden alacağım 200 tl bütçem var.

multikopter düşünebilirsiniz helikoptere göre daha stabil ve basittir. Ama yurtiçinden kolay kolay bulabileceğinizi sanmıyorum. Banggood dan v959 alabilirsiniz.

multikopter istemezseniz v911 alabilirsiniz sanalpazardaki satıcılardan, stok sorun ama yoksa 15-20 gün bekletilebilirsiniz.

• quote:

quote:

Merhabalar,

multikopter düşünebilirsiniz helikoptere göre daha stabil ve basittir. Ama yurtiçinden kolay kolay bulabileceğinizi sanmıyorum. Banggood dan v959 alabilirsiniz.

multikopter istemezseniz v911 alabilirsiniz sanalpazardaki satıcılardan, stok sorun ama yoksa 15-20 gün bekletilebilirsiniz.

bakıyorum kendisine şuan güzele benziyor. dışarda uçurulabilir mi ? (v911)

m.kopter istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xairo -- 24 Şubat 2014; 21:03:29 >

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

bakıyorum kendisine şuan güzele benziyor. dışarda uçurulabilir mi ?

v911 den daha rahat uçacağına emin olabilirsiniz. Hafif rüzgarda uçar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

bakıyorum kendisine şuan güzele benziyor. dışarda uçurulabilir mi ?

v911 den daha rahat uçacağına emin olabilirsiniz. Hafif rüzgarda uçar.

bu ürün 200 ün biraz altında peki şöyle olsa. tam 200 liraya bundan daha iyi bi helikopter varmı ? 911 - 959 hariç ? yurtdışından alamam sevmiyorum o tarz işleri

• xairo kullanıcısına yanıt
    arkadaşım 4 kanallı helikopterlerden bahsediyoruz ne kadar iyi çeşit olmasını bekliyorsun ? nine eagles solo pro serisine bak v911 ile aynı seviye de ama ben v911 öneririm. Başka iyi bir model bilmiyorum 4 kanallı.
    Merhabalar ,www.aliexpress.com/item/Upgrade-metal-aluminum-V911-2-4G-4CH-RC-MINI-Helicopter-Outdoor-V911-new-version-Plug-With/959456390.html
    www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Wholesale-V911-Main-Blades-Wheel-Canopy-Balance-Bar-Cross-Plate-Tail-Blade-Canopy-Main/838707924.html
    www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Wholesale-V911-200mAh-3-7V-Li-Poly-battery-V911-19-new-version-Tail-motor/850651792.html

bu linkten v911 sipariş edicem orjinal kutusunda eksiksizmi geliyor tam bir bilgim yok ilk defa alıcam biraz bilgilendirirmisiniz. Bir de eksik varmı alıcaklarım arasında? @Arkadaşım O Eli Bi İndir!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.