Şimdi Ara

Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
8
Favori
14.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam merak ettimde bu programlama kartı dediğin parça bu aletin beyni oluyor doğru mu? Peki bu hareket kabiliyetlerine göre kendimiz mi programlıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Hocam merak ettimde bu programlama kartı dediğin parça bu aletin beyni oluyor doğru mu? Peki bu hareket kabiliyetlerine göre kendimiz mi programlıyoruz?

beyni olan kontrol kartıdır. programlama kartı ile kontrol kartını programlarsın. Evet uçuş şekline göre programlanıyor diye biliyorum (kamera çekimi için stabil sakin, 3d uçuş için agresif hızlı gibi.) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

quote:

Hocam merak ettimde bu programlama kartı dediğin parça bu aletin beyni oluyor doğru mu? Peki bu hareket kabiliyetlerine göre kendimiz mi programlıyoruz?

beyni olan kontrol kartıdır. programlama kartı ile kontrol kartını programlarsın. Evet uçuş şekline göre programlanıyor diye biliyorum (kamera çekimi için stabil sakin, 3d uçuş için agresif hızlı gibi.) .

teşekkürler. bu beni bir 6 ay idare eder. duruma ve zamana göre belki kendi quad ımı yaparım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

quote:

Geç cevaplar için kusura bakmayın.

Evet alabilirsiniz tavsiye ederim.

@nightsoldier

Bu bir oyuncaktır kesinlikle almayın 2-3 güne çöp olur. nightsoldier'in attığı linkteki helikoptere bakabilirsiniz veya yurtiçinden aynısını bulabilirsiniz.

@Mavi_Yeleli

Linkteki bir kazıklama ürünü 4.5 kanal diye bir şey yok Almayın pişman olursunuz v911 veya v959 bakabilirsiniz. Şarj uzatma konusu imkansızdır bu heliler en fazla 100-200g dır, üstüne bir pil daha eklenirse veya pil değişirse uçamaz.

@seckinsahin

Daha önce model tecrübeniz varsa siz 6 kanaldan başlayabilirsiniz bütçeniz varsa eğer. Önce bir simulatör kumandası alıp sonra da kendinize tarot 450 kit toplayabilirsiniz, her konuda yardımcı olurum. Elimde bir tane sim kumandasıda var uygun fiyattan bırakırım.Edit: Bütçeniz yoksa v922 ile başlayabilirsiniz.

@TRansilvania*

Ben çok eksik bilgi vermişim pardon.Benim amacım evde uçurmak için bir heli.Picco z'ler vardı mesela onun gibi.Küçük ölçekli ve havada sabit durabilen bir model kısacası

Havada asılı kalan helikopterler oyuncaktır (3 kanal). Eğer bu şekilde bir şey isterseniz internet sitelerinden öylesine birisini alabilirsiniz ama sonuç hüsran olacaktır, 2-3 uçuş sonra kırım yaşayacaksın ve yedek parça bulamayınca o oyuncak çöpe gidecek. O yüzden v911 öneririm türkiye de bol bol yedek parçasını bulursunuz ve öyle kolaycada kırım yaşatmaz.

Tamamdır teşekkür ederim

• Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    hocam size bir adet pm gönderdim yardımlarınızı bekliyorum saygılar
  • Öncelikle iyi akşamlar.

2-3 gündür ara ara bu tür konularda takılıyorum.200 TL ye kadar bir helikopter almak istiyorum. Konunuzda quadcopter kullanmakta zevkli demişsiniz . Eğer helikopter yerine tavsiye ederseniz onu da düşünebilirim.

Neyse biraz araştırma yaptım ve en uygun model 911 V2 gibi görünüyor. Fakat biraz daha araştırma yapınca v911'in dışarıda hafif rüzgarda bile verili çalışmadığını okudum.V912 ye yöneldim , Youtube'den V912'nin dışarıda kullanım videolarını izledim çok hoşuma gitti.

1)Apartmanımızın çevresi açık dışarıda kullanmak sıkıntı olmaz.Sizce v912 mi almalıyım yoksa v911 mi ?

2) 911 dediğinizi varsayarak ; Türkiye'de sadece helikopter olarak bakınca yurtdışı ile pek fiyat farkı yok ama yanında batarya falan söylersek yine 50-60 TL gibi bir fark oluyor.Sayfanın başlarında '' Kesinlikle gittigidiyor, sahibinden, sanalpazar gibi sitelerden bakmayın çok aldatıcıdır, paranıza yazık olur '' demişsiniz.Türkiye'den hangi sitelerden alışveriş yapmalıyım ?

Sanalpazar : (ücretsiz kargo demiş)http://www.sanalpazar.com/V911-4-Kanal-Profesyonel-Helikopter-Versiyon-2__isp13072267

Erenhobi : (güvenilir bir siteymiş heralde)http://www.erenhobi.com/PROFESYONEL-4-KANAL-V911-MIKRO-HELIKOPTER,PR-8329.html

N11: http://www.n11.com/v911-4-kanal-profesyonel-helikopter-P13486457

+ olarak batarya ve yedek parça fiyatları cidden pahalı. Yerli site http://prntscr.com/2qo9nw ,http://prntscr.com/2qocgn Yabancı site http://prntscr.com/2qoa5p

3) 120 MAH mı 200 MAH mı tercih edilmeli ? Bir yerde 200 MAH pek fark yaratmıyor demişti bir kullanıcı.

4) Türkiye'den alma dediğinizi varsayarak ; önerebileceğiniz yabancı bir site var mı ?

Aliexpress :http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-New-package-WL-V911-4CH-2-4GHz-LCD-Screen-Transmitter-RC-Helicopter-Drone-RTF/105996_518732115.html

Banggood :http://www.banggood.com/New-Original-Packaging-WLtoys-V911-2_4GHz-4CH-RC-Helicopter-With-Gyro-p-72424.html + batarya

başka 3-4 tane daha iyi site var heralde de yazım çok uzuyor. Birde yurt dışında fiyatlar daha uygun , hangi yedek malzemeleri almam lazım ?

5) v912 al dediğinizi varsayarak ; Türkiye'den mi almalıyım dışarıdan mı ? Türkiye'de 912'yi bulamadım desem yeridir.

Geldik en çekindiğim kısma. Daha önce yurt dışından alışveriş yapmadım , gümrük sorun olabiliyormuş. Banggood veya Aliexpress'ten sipariş verdim diyelim. Gümrüğe takılmayacağına dair bir garanti verilebilir mi ? Ya da %95 ihtimalle takılmaz , toplam tutar xx kadar olursa takılma ihtimali yüksek vb. durumları var mı ?

Yazım kopuk kopuk ve eksik kusura bakmayın. Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 8 Şubat 2014; 20:32:12 >

• FRIENDS kullanıcısına yanıt
    V912 almalısınız dışarda uçmak istiyorsanız. v912 bulamayabilirsiniz yurtiçinden. Banggood iyidir ama son zamanlarda kargoda sorun çıkarıyor diye duydum düzeldi mi bilmiyorum. Yedekleride yurtdışından almanız sizin için daha iyi olur. Pillerin mah değeri yükseldikçe ağırlığı da artar doğru orantılı olarak uçuş süresi değişmez ya da çok az artabilir. Hiç kimse gümrüğe takılmayacak garantisi veremez. 100$ altında oldukça takılması zor, 100$ ın üstünde de aldığın firma tarafından düşük tutar yazılır ve geçiş kolaylaşır.

EDİT: v912 yazmışım ama çok iyi diyemem o modele, pek kullanan yok sanırım. Quadcopter alabilirsiniz v959 dışarda helikopterden daha iyi uçar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaşım O Eli Bi İndir! -- 8 Şubat 2014; 21:37:54 >
  • Cevabınız için teşekkürler.

Peki 200 TL civarı hafif rüzgarda uçurulabilecek helikopter bulunur mu ? Yoksa Quadcopter a yöneleyim.

Edit: Bu videodan sonra 912'ye ısınmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 8 Şubat 2014; 22:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

Cevabınız için teşekkürler.

Peki 200 TL civarı hafif rüzgarda uçurulabilecek helikopter bulunur mu ? Yoksa Quadcopter a yöneleyim.

Edit: Bu videodan sonra 912'ye ısınmıştım

v912 hakkında çok bilgim yok. V922 de düşünebilirsiniz 6 kanallıdır.

• merabalar.. hepsiburada.com sitesinden, kimsenin pek bilmediği kullanmadığı bir modeli satın aldım.. bugün elime geçti.. birkez uçurdum.. rotoblade grand modeli.. 4 kanallı 46 santimlik bir model.. fakat kitapçığına göre bütün ayarları,biri hariç yaptım.. dışarda uçurmaya gittim.. çok güzel havalanıyor ama gövde eğik uçuyor.. yani sandalın denizde sağa yatık durması gibi uçuyor..ve benden sürekli uzaklaşıyor, zor zapt ediyorum.. üc tane 3 kanal helikopterden sonra bunu aldım.. biraz daha gelişmiş diyerek.. fakat tam uçuramadım. yarın tekrar deniyeceğim.. benim sorum şu izin verirseniz?
    EĞİK PLAKA AYARI adlı bir başlık ve ilk yapılması gerekli ayarlardan.. onu yapamadım..sanırım ondan uçmadı diyorum.. bu nedir bilginiz var mı acaba? helikopterin fotolarını eklemeye çalışacağım şimdi.. daha sağlıklı bilgi sahibi olursunuz..saygılar

http://www.hepsiburada.com/liste/rotoblade-grand-uzaktan-kumandali-4-kanal-helikopter/productDetails.aspx?productId=oyunkako030015&categoryId=1201002&SKU=OYUNKAKO030015&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3doyunkako030015%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253drotoblade%26fh_refview%3dsearch

• quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

merabalar.. hepsiburada.com sitesinden, kimsenin pek bilmediği kullanmadığı bir modeli satın aldım.. bugün elime geçti.. birkez uçurdum.. rotoblade grand modeli.. 4 kanallı 46 santimlik bir model.. fakat kitapçığına göre bütün ayarları,biri hariç yaptım.. dışarda uçurmaya gittim.. çok güzel havalanıyor ama gövde eğik uçuyor.. yani sandalın denizde sağa yatık durması gibi uçuyor..ve benden sürekli uzaklaşıyor, zor zapt ediyorum.. üc tane 3 kanal helikopterden sonra bunu aldım.. biraz daha gelişmiş diyerek.. fakat tam uçuramadım. yarın tekrar deniyeceğim.. benim sorum şu izin verirseniz?
    EĞİK PLAKA AYARI adlı bir başlık ve ilk yapılması gerekli ayarlardan.. onu yapamadım..sanırım ondan uçmadı diyorum.. bu nedir bilginiz var mı acaba? helikopterin fotolarını eklemeye çalışacağım şimdi.. daha sağlıklı bilgi sahibi olursunuz..saygılar

http://www.hepsiburada.com/liste/rotoblade-grand-uzaktan-kumandali-4-kanal-helikopter/productDetails.aspx?productId=oyunkako030015&categoryId=1201002&SKU=OYUNKAKO030015&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3doyunkako030015%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253drotoblade%26fh_refview%3dsearch

Kumandadaki sticklerin yanında ve altında bulunan trim düğmelerinden oynayarak düzeltebilirsiniz.

• 6 kanallı acemi biri için fazla gelir diye düşünüyorum. ( gerçi pek bilgim yok ama ...)

Sizi meşgul ettim kusura bakmayın. Son 4 şey sorayım.

1)V911 mi yoksa v911 fiyatı civarında bir Quadcopter mi bakayım ?

2)Quadcopter veya v911 i yurt içinden mi alayım ?

3)Hangi parçaların yedeği daha çok gerekiyorsa onlardan siperiş edeyim.

4)Eğer yurt içinden al diyorsanız N11 mi , Sanalpazar mı , Erenhobi mi ? Yurt dışından al diyorsanız Aliexpress mi Banggood mu ?
  • resimler bunlar:)..
     Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar

• quote:

6 kanallı acemi biri için fazla gelir diye düşünüyorum. ( gerçi pek bilgim yok ama ...)

4)Eğer yurt içinden al diyorsanız N11 mi , Sanalpazar mı , Erenhobi mi ? Yurt dışından al diyorsanız Aliexpress mi Banggood mu ?

1)Dışarda hafif rüzgarda uçan 4 kanallı bir helikopter bulamazsınız bu yüzden quad tavsiye ederim (v959 olabilir).
    2)Siz bilirsiniz ama yedek alacaksanız yurtdışı tavsiye ederim.
    3)(quad a göre tavsiye ediyorum) Pil, ayaklık, ana pervane, plastik dişli, ana şaft.
    4) Banggood tavsiye ederim ama almadan önce stok sorun mağdur olmayın.

• quote:

6 kanallı acemi biri için fazla gelir diye düşünüyorum. ( gerçi pek bilgim yok ama ...)

6 kanal başlangıç için zor. Anladığım kadarıyla sizin dışarıda kullanım için hevesiniz var. Üzerine bir de dışarıda çekim yaparım ben derseniz aynen ben de quad tavsiye ederim. Ayrıca quadları herhangi bir parkta bile fazla rüzgar olmadıkça uçurabilirsiniz. Anca helikopterler için biraz daha geniş alan gerekli ki çarpmaya vs daha müsait. Ben quad olarak ladybird kullanıyorum ve konusu da var forumda videolarıda. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

6 kanal başlangıç için zor. Anladığım kadarıyla sizin dışarıda kullanım için hevesiniz var. Üzerine bir de dışarıda çekim yaparım ben derseniz aynen ben de quad tavsiye ederim. Ayrıca quadları herhangi bir parkta bile fazla rüzgar olmadıkça uçurabilirsiniz. Anca helikopterler için biraz daha geniş alan gerekli ki çarpmaya vs daha müsait. Ben quad olarak ladybird kullanıyorum ve konusu da var forumda videolarıda. Tavsiye ederim.

Yorum için teşekkürler.

V911 alıp habire evde kullanınca sıkılacağımı düşünüyorum.Yanılıyor olabilir miyim ?

Büyük ihtimalle V912 alırım ama aklım 911'e ve quadlara kayıyor. 1-2 gün daha bakınayım Bangood'dan sipariş veririm , 20-30 güne anca gelir.

• quote:

quote:

quote:

Yorum için teşekkürler.

V911 alıp habire evde kullanınca sıkılacağımı düşünüyorum.Yanılıyor olabilir miyim ?

Büyük ihtimalle V912 alırım ama aklım 911'e ve quadlara kayıyor. 1-2 gün daha bakınayım Bangood'dan sipariş veririm , 20-30 güne anca gelir.

Arkadaş doğru söylemiş. 911 i evde uçurdukça bir süre sonra sıkılacaksınız ama v959 da yazın dışarda rahat ça uçurur bir de üstüne görüntü kaydedersiniz.

• Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    merhabalar uzaktan kumandalı kameralı bir helikopter almak istiyorum.2 model arasında kaldım. 1.si br6508 modeli 2.si LH1201D modeli. markalarını tam bilmiyorum ancak ilki 130 cm 2.si 78cm ve ikiside kameralı.aldığım bir duyuma göre cihaz ne kadar büyük olursa kontrol kabiliyeti azalıyormuş. amuda kaldırıp parande attırma gibi bir düşüncem yok akrobasi meraklısı değilim.sadece yükseğe uçup kayıt yapmak istiyorum. benim istediğim özellikler büyük olsun kamerası olsun daha uzun mesafe yükseklik ve uzaklıkta uçurabileyim. bu doğrultuda bunlar arasında yada sizin önerebileceğiniz 600tl yi geçmeyecek bir model var mı?birde bu kumanda konusu oldukça dikkatimi çekti.bnm bu yazdığım modeller 3.5 kanal. en aşşağı 4 en iyide 6 öneriyorlar. bu fiyat aralığında iyi bir kumanda ve az önce saydığım kamera ve büyüklük gibi özelliklerde bir cihaz bulabilirmiyim?sizin tavsiyeniz var mı? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: MKPeker78

merhabalar uzaktan kumandalı kameralı bir helikopter almak istiyorum.2 model arasında kaldım. 1.si br6508 modeli 2.si LH1201D modeli. markalarını tam bilmiyorum ancak ilki 130 cm 2.si 78cm ve ikiside kameralı.aldığım bir duyuma göre cihaz ne kadar büyük olursa kontrol kabiliyeti azalıyormuş. amuda kaldırıp parande attırma gibi bir düşüncem yok akrobasi meraklısı değilim.sadece yükseğe uçup kayıt yapmak istiyorum. benim istediğim özellikler büyük olsun kamerası olsun daha uzun mesafe yükseklik ve uzaklıkta uçurabileyim. bu doğrultuda bunlar arasında yada sizin önerebileceğiniz 600tl yi geçmeyecek bir model var mı?birde bu kumanda konusu oldukça dikkatimi çekti.bnm bu yazdığım modeller 3.5 kanal. en aşşağı 4 en iyide 6 öneriyorlar. bu fiyat aralığında iyi bir kumanda ve az önce saydığım kamera ve büyüklük gibi özelliklerde bir cihaz bulabilirmiyim?sizin tavsiyeniz var mı? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Baktığınız iki modelde güven vermeyen 3 kanallı oyuncaklar. 600TL ye kameralı quadcopter toplayabilirsiniz ama 600TL den fazla tutar 650-700TL gibi (kamera hariç, başlangıç için ufak hd kamera alabilirsiniz 15-20$ a).

http://www.heliteknik.com/forum/tricopter-_-quadrocopter-_-multicopter/15539-uygun-fiyata-450lik-quadcopter-toplama.html

Burdan yararlanabilirsiniz. Daha detaylı bilgiler için verdiğim forumu araştırabilirsiniz. Aradığınızı bulamazsanız burdan yazarsınız yine.

• Hocam bende helikopter almak istiyorum 100 TL bütçe sanırım var.
    V911 haricinde bir model önerir misiniz?
    Hepsiburada'da 109 TL'ye quadcopter buldum sizce almaya değer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.