Şimdi Ara

Model değiştirmek istiyorum ama araba yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cruzu 90 100 bin arası satıp yerine aynı paraya düz benzinli bir araç almak istiyorum ama hem yakıt tüketimi hem vergisi makul olsun hem tasarımı güzel olsun hemde az biraz kaliteli olsun istiyorum fakat öyle bir araba yok piyasada yada varsa da ben bulamadım.

Her türlü araç önerisine açığım station wagon da olabilir coupe de olabilir yeter ki dört kişilik olsun en az.Tasarımı güzel olması lazım, öyle arabalar varki eciş bücüş kasalar yamık yumuk farlar felan leş gibi.Gözüme güzel gelmeyen arabalardan nefret ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba yoksa satmayın o zaman. Çok basit.

Buradaki insanlar muneccim değil sonuçta. Senin yaptığın gibi fiyat aralığı seçip gelen modellere bakıyor. Sen görememişsen bişey insanlar da görememiştir.

Piyasada araç yok diyip 90-100 e cruze u satiyim demek de ayrı bi ironi. Cruze'un o para ettiğine inanıyosa diğer her araçda en az onun kadar artmıştır fiyatı.
  • cruze o kadar oldu mu ya

mondeo bakabilirsiniz bence çok yakışıklı bi araç

• quote:

Orijinalden alıntı: dhyeyolgosterenadam

cruze o kadar oldu mu ya

mondeo bakabilirsiniz bence çok yakışıklı bi araç
    Cruze ların bi şey olduğu yok, forumdaki sahipleri her hafta böyle konular açıp piyasa mı yapıyor, adam mı kekliyor anlamadım, şimdi baktım 1452 tane satışta, 160 bin TL isteyen var, edeceği 55-60 o da fiyatlar yükseldiği için!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba yoksa satmayın o zaman. Çok basit.

Buradaki insanlar muneccim değil sonuçta. Senin yaptığın gibi fiyat aralığı seçip gelen modellere bakıyor. Sen görememişsen bişey insanlar da görememiştir.

Piyasada araç yok diyip 90-100 e cruze u satiyim demek de ayrı bi ironi. Cruze'un o para ettiğine inanıyosa diğer her araçda en az onun kadar artmıştır fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netcore

Araba yoksa satmayın o zaman. Çok basit.

Piyasası bu kadar benim araba gibi 90 bin km altında olanlar 100 bin civarına satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Piyasası bu kadar benim araba gibi 90 bin km altında olanlar 100 bin civarına satılıyor.

Alıntıları Göster
    Senin araç ayarında bi araç almak istiyorsan Cruze 100 bin ediyorsa 120 vermen lazım dediğin araca.
    Cruze 75 ediyorsa 90 vermen lazım diğer araca.
    Cruze 50 ediyosa 60 vermen lazım diğer araca.

Bu hemen hemen hep böyleydi.

Şimdi de cruze u satarken aynı paraya alacağın araç kendi aracından daha yüksek km'li, daha eski vs. olacak.
  • Para eklemeden model değiştirmek zor tabi. En azından 15-20 bin çıkacak cebinden ki daha iyi bir araca bineceksin. Komşum 5.20 satıp 300 c aldı misal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben o paraya direk Mercedes E200 Kompressor 186hp alırdım. Diğer LPG'li araçlara göre az yakar bile sayılır, M111 motor LPG ile mükemmel derece de uyumlu, sağlamdır da, yedek parça fiyatları Cruze ile aynı sayılır, modeline bağlı olarak acayip donanımları var. Sunroofsuzunu ve deri koltuk olmayanını almayın.

Temizini ve 350 bin km geçmemiş bir tane bulursanız öpüp başınıza koyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 20 Eylül 2020; 7:3:4 >
  • Bikaç kere arkadaşın cruze u kullandım araba resmen kağnı gibi. At arabası bu arabadan daha iyi hızlanıyodur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bikaç kere arkadaşın cruze u kullandım araba resmen kağnı gibi. At arabası bu arabadan daha iyi hızlanıyodur.
    Konumuz bu değil fakat yinede söyliyim o arkadaşının aracında muhtemelen bir sorun vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Konumuz bu değil fakat yinede söyliyim o arkadaşının aracında muhtemelen bir sorun vardır.

Alıntıları Göster
    Hiçbir sorun yok 52 binde daha araba. Bütün bakımları yapıldı. Yağ yakma üfleme vs hiçbirşey yok. 105 beygir

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    105 beygir cruze mu var? 113 ve 124 140 ve 163 beygir olanları var diye biliyorum.Muhtemelen egzantriklerde problem vardır, kendini belli etmez çoğu zaman.20 beygir düşer araç.Bence yetkili servise danışın.Eğer yinede tatmin etmiyorsa 163 lük cruze alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Hiçbir sorun yok 52 binde daha araba. Bütün bakımları yapıldı. Yağ yakma üfleme vs hiçbirşey yok. 105 beygir

Alıntıları Göster
    105bg ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Kıral o paraya satmak için epey göbek çatlatırsın, cruze hem sübab olayında hemde cidden çekmiyor oluşu kendini bitirdi. Ben 100 bin hayatta vermem verene de diyecek söz yok derim hayırlısı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

105bg ??

Alıntıları Göster
    4 mesaj daha attınmı 20000 olacan

En düşük beygir hangisiyse cruze da ondan işte. Ben 105 yazdım geçtim aklımda öyle kalmış. 113tür o zaman

• Sadece kendi aracınızın piyasasını takip edip, ooo iyi arttı satayım diyip; diğer araçlara bakarsanız böyle araba yok diye dolaşırsınız. Satıp araba almayacaksan çok iyi ama alacaksan bir esprisi yok hepsi pahalandı.

• Cruze o para etmez diyenler 100 bin TL verip efsane kasa2004 model pert araçlar alabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuammA_

Kıral o paraya satmak için epey göbek çatlatırsın, cruze hem sübab olayında hemde cidden çekmiyor oluşu kendini bitirdi. Ben 100 bin hayatta vermem verene de diyecek söz yok derim hayırlısı olsun
    Alakası yok daha dün boş paketi 99 a sattı takip ettiğim biri, piyasası gayet canlı.

Subap sorunu diye birşeyde yok bu arada, boş muhabbet.

Subaplar düzgün lpg montajı yapılmazsa her marka araçta sorun çıkartabilir, bu araca has bir durum yok ortada.

Öyle bir anlatmışsın ki sanki araba ölüyor bitiyor subaplar gidince, ne subapmışya her konuda aynı mevzu. iki kuruşluk subapları amma dert ediyorsunuz kendinize, yazık.

• 2017 astra k excellence paket aracım var dolu dolu. Dedim ki yer uçağının tadına vardık birde yüksek daha konforlu suv a binelim. Arkadaş 380 bin TL olan gt-line paket 3008 oldu 430-440 bin TL. Şuan aracıma gözüm gibi bakıyorum. Güzel güzel gidip geliyoruz. Demem o ki elindekine bin piyasa zaten patlak uğraşma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtok

2017 astra k excellence paket aracım var dolu dolu. Dedim ki yer uçağının tadına vardık birde yüksek daha konforlu suv a binelim. Arkadaş 380 bin TL olan gt-line paket 3008 oldu 430-440 bin TL. Şuan aracıma gözüm gibi bakıyorum. Güzel güzel gidip geliyoruz. Demem o ki elindekine bin piyasa zaten patlak uğraşma
    Doğru dedin, zaten sarı site insanı yaşamaktan soğutuyor.Bir tane temiz araba kalmamış piyasada.Malum sitede toplam 360 bin otomobil ilanı var yalnız bunların sadece 10 bini hasar kayıtsız geri kalan 350 bini ya pert ya kazalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 20 Eylül 2020; 11:53:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.