Bildirim
Mobilite: LG ve Samsung'dan yeni akıllı saatler, Sony Xperia Z3 Tablet, Bioshock IOS'ta ve daha fazlası...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
çok güzel bölümdü -
Güzel ve samimi bir sohbet vardı
-
daha yeni yayınlanmış 1dkda nasıl anladınız -
Ender saati aldığındaki mutluluğu gözlerinden okunuyordu. :)
-
Gayet guzeldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eğlenceli sohbet
-
Videoyu izlemeden guzel diyenler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kez de + - geri gelsin diyerek izlemeye koyulalım
-
- 800 lira olursa tebrik ederiz 1000 lira olursa da yuh çeker miyiz?
+ yuh çekersen tokadı yersin
aahah gönderme çok iyi olmuş -
lenovo huawei gibi çin markaları zaten taklitçi firmalar sony ve htc gibi telefonları kopyalıyorlar malzeme kaliteleri aynı değil ama tasarım aynı samsung bile tasarım bulamadı iphone yi kopyaladılar ismini alpha koydular
-
geçen haftaki sohbet iyiydi bence devam edin
-
+,- olmayınca anlamı yok incelemelerin.
-
Yorumlara +,- vererek yapılan oylama sistemi neden kaldırıldı bilgisi olan var mı ? Acaba öne çıkan beğenilen bazı yorumlar donanım haberi rahatsız mı etti ? Daha önce gayet normal bir yorumum baya bi + almıştı kısa süre sonra silindi hiç bir açıklama yapılmadan. Bir çok habere bazen sadece öne çıkan yorumları okumak için tıklıyordum çok yanlış bir karar olmuş yapılan bu yanlıştıan geri dönmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmilita -- 1 Eylül 2014; 0:01:45 >
-
Erdi abi ender abiye cok yukleniyorsun ender abi arasıra boş konuşuyor erdi abi nin lafini tekraeliyor bazen :D
-
Erdi, Ender merhaba.
HTC ile ilgili yorumunuza katılmadığımı belirtmek istiyorum. Eğer yazılım ve optimizasyonla yapılabilecek bir iyileştirmeyle 64Bitlik bir işlemciyi 1GB Ramle beslemek mümkünse neden x86 tabanlı bir işlemciyle neden yapılamıyor. Bu bence HTC nin bir pazarlama oyununundan ibaret. Süslü bir lansmanla bağıra bağıra X64 işlemci kullanıyoruz denecek, aynı lansmanda Ram miktarı kısık sesle bir kere ya söylenir yada slatta küçücük harflerle yazılır.
Bahsini (Dedikodusunu) ettiğiniz Fikir Önderi Levent Pekcan' sa eğer bu açıklamanız inanın beni çok üzdü. Eminim Levent Bey de çok üzülürdü. Bunun sebebini paylaşmamı istiyorum. HTC M8' le ilgili Levent Bey' in firması bir özel reklam aldı muhtemelen bilginiz vardır. Levent Bey bu telefonu ARTILARI ve EKSILERINI masaya yatırarak inceledi. bu işle ilgili muhtemelen henüz ödemede aldıkları düşünmüyorum.
Sizin bahsettiğiniz konuya gelirsek, geçenlerde Levent Bey kendi sitelerinde aynen şu yorumu yapmıştır ; ''HTC, 64-bit Android telefon duyurmuş. Belleği 1GB. Kötü bir şaka sanki'' bunun neresi yanlış yönlendirme anlayamadım bir türlü? günümüzde sizinde bahsettiğiniz gibi amiral gemisi dediğimiz X86 tabanlı cihazlarda bile 3 GBRam yetmiyor. 64BIT lik bir işlemci kullanan cihazı 1GB Ramle beslemek Levent Bey gibi bencede kötü bir şakadan öteye gidemez.
Eğer bahsettiğiniz yazılımsal iyileştirmeler ve optimizasyonlar yapılabilir diye düşünüyorsanız bence çareyi yanlış kapıda arıyorsunuz. Bunun çözümü HTC den değil Google' dan gelmelidir çünkü sorunun temelinde Android'in rezalet kaynak kullanımı vardır. Üstelik Apple' la falan kıyaslamışsınız ki bence ikinci yanlışınız çünkü ios'un kaynak kullanımı il Androidinki arasında sizinde takdir edeceğiniz gibi dağlar kadar fark var. Bu gün 512mb ramlı iphone ios8 i akıcı bir şekilde çalıştıra bilir ama aynı şeyi malesef Android için kaçımız söyleyebilir.
Özetleyecek olursak önümüzdeki süreçte Android için geliştirilen X86 işlemcili telefonlarda 1GB ram olması bu telefonun ortalamanın altında kalmasına neden olurken x64 Bitlik bir mimarıde Levent Pekcan' ında söylediği gibi kötü bir şaka olur.
Buraya kadar okuduğunuz, yorumlarıma saygı gösterdiğiniz için çok teşekkur ederim.
İyi çalışmalar, Sevgiler, Saygılarımla ....
-
Bu fiyatları hangi kafayla hazırlıyor bazıları. :D Kaptım orayı... :D
Güzel program olmuş elinize saglık.Bu arada bu çinlilere noldu ya böyle daha dün köpek yiye yiye bir hal olmuslardı.Sanayi devrimi için 100milyon kisinin aclıktan ölmesi daha dünde kaldı.Cidden şaşırmamak elden degil.Bir de böyle kimseyi takmaz tavırları "itirazı olan mı var beyler" seklinde piyasada hareketler yapması asabiyet yaratıyor.İnş ilerde cok ileriye gidip asap bozmazlar.Çünki bugün bile cok seylere mustahaklar.
-
Yayınlarızı keyifle bekliyor ve takip ediyoruz.İçerik her ne kadar mobil haber olsa da insan olmanın gereği hoş sohbet tamamlıyor çalışmalarınızı.
Bir konuda yorumda bulunacak olursak; Lenovo ve Huawei'yi tabiki de tasarımsal olarak eleştirebiliriz.Fakat piyasada ün yapmış ve karşıdan bakınca herkesçe benimsenen marka ve modeli yansıtma düşüncelerinde de beklentiyi karşılamak adına bu yolu izlediğini söyleyebiliriz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedyücel -- 1 Eylül 2014; 1:00:37 >
GNGRGZL'ye katılmakla birlikte tutumunuzu saldırganda buluyorum.Androidin nasıl olduğunu verimlilikle pek alakasının olmadığını ramin yüksek tutulmasının gerekli olduğunu biliyoruz.Siz bile 2 gb rame 1.5 gb rame burun kıvırırken zaten 64 bitin en büyük amacı yüksek belleği desteklemek iken böyle yorum yapmanızı sadece çamur atmak olarak görüyorum.Bbu sektörde çok emek harcamış bir kişiye sadece sevmiyorsunuz diye de böyle yapmayın
Benzer içerikler
- yapay zeka uygulamaları
- whatsapp arama kapatma
- youtube reklam engelleyici
- x premium fiyat
- youtube arka planda oynatma iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X