Şimdi Ara

Mobilite: LG ve Samsung'dan yeni akıllı saatler, Sony Xperia Z3 Tablet, Bioshock IOS'ta ve daha fazlası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

sevgili kanaat önderi erdi bey.
    64 bit cihaza 1gb.ram az diyenlere çakan siz..
    bugüne kadar telefon incelemelerinizde ,1.5 gb. ram olunca olmamış, 2gb.ram olunca hayalkırıklığı oldu diyenler siz değilmisiniz.
    android işletim sistemini çok ram ihtiyacı oldğundan sürekli bahseden de siz değilmisiniz.
    asıl siz izleyecileri yanlış yönlendirmeyin.
    söylediklerinizle tezat düşüyorsunuz.

Merhaba,

Daha önce söylediğim gibi, keşke üreticiler cihazlarda daha fazla RAM, daha büyük pil kullansa ama durum pek öyle değil. Ben işin teknik tarafını açıklamak ile mükellefim, doğru bilgi vermeli ve kimseyi yanlış yönlendirmemliyim. Üreticiler kendi pazarlama faaliyetleri kapsamında ne yapar ise, bu onları bağlar.

Konumuza dönecek olursak,

Demek istediğim açık; teknik olarak 64-bit işlemciye geçince cihazlarda RAM devrimi olmayacak çünkü öyle bir zorunluluk yok.

Bugün 1GB RAM ve Snapdragon 400 işlemciye sahip olan herhangi bir telefon yarın 1GB RAM ve 64-bit Snapdragon 410 işlemci ile gelebilir.

Özellikle giriş seviyesinde 64-bit işlemci ve 1GB RAM ikilisini sıkça göreceğiz. Çünkü zaten bugün kullandığın 32-bit işlemci yerine yarın benzer maliyetle 64-bit versiyonunu olacak üreticiler. Herhangi bir yeni cihaz AR-GE gerek kalmaksızın, aynı işlemcinin64-bit versiyonunu kullanıp belki ufak birkaç kozmetik güncelleme ile "yeni" telefonlar görüyor olacağız çeşitli firmalardan.

Kısacası 64-bit işlemci daha fazla RAM kullanabilecek donanımsal esnekliğin önünü açar, ama daha fazla RAM kullanımını sistemde zorunlu tutmaz.

Teşekkürler.

Levent beyde bundan sonra çıkacak tüm 64bitlik ürünler için bir genelleme yapmıyorki, bu anlamda dunyada bir ilk olarak piyasaya çıkan ürün için konuşmakta, dahası kendi sitesinde mesajın devamında "64-bit uygulamaların bir yerden başlaması için işe yarayabilir bu ucuz 64-bit telefonlar, ancak fazla bellek kullanmayan bir uygulamanın da sırf 64-bit olsun diye 64-bit yazılması çok anlamlı değil. Neyse, yine de sevinelim 64-bit bir şekilde başladı diye." yazdığını görebilirsiniz.

• Konuşun beyler, Haftada "1" kez yayınlanan program neden kısa olsun!!!

• Elinize sağlık video için muhabbetiniz bol olsun

Moto 360'da Gear fit gibi veya Lg'nin yeni saatindeki gibi fitness temelli özellikler olacak mı acaba bilgi var mı??

Veya Gear fit'e rakip Gear fit tarzı akıllı saat gelir mi sizce??

Gear fit almak için IFA bitişini bekliyorum öngörü almak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarda45 -- 1 Eylül 2014; 23:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda45

Elinize sağlık video için muhabbetiniz bol olsun

Moto 360'da Gear fit gibi veya Lg'nin yeni saatindeki gibi fitness temelli özellikler olacak mı acaba bilgi var mı??

Veya Gear fit'e rakip Gear fit tarzı akıllı saat gelir mi sizce??

Gear fit almak için IFA bitişini bekliyorum öngörü almak istedim

Merhaba,

Moto 360 ve diğer pek çok akıllı saatte kullanılan Android Wear işletim sisteminin doğasında var Fitness özelliği. Yani Moto 360 ile de temel fitness özelliklerini alırsınız ancak sensör seviyesindeki daha gelişmiş yetenekler için üreticinin ilgili donanımı cihaza entegre etmesi gerekiyor. Örneğin Gear Fit'teki nabız ölçer gibi.

Teşekkür eder, iyi geceler dilerim.

Sevgiler,

• Bu Aralıklar Güzel Geçen Sefer Daha Fazlaydı Zaten Sürekli Aralıksız Arm,Cortex, Snapdragon , LG , Samsung Vs Konuşulursa Çok Sıkıcı Olur

• eskiden her saniyesini izlerdim şimdi sardırmaya başladım konuşulacak konu yok sanırım dakikalarca akıllı saatlerden konuşuldu ayrıca geyigin dibine vuruldu çok fazla geyik yapmaya başladı arkadaşlar.

• Bioshock PS Vitaya çıkıcaktı :'(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkewCurrent

Erdi ve Ender Bey, NFS serisinin mobile port edilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle Underground serisi ve 1. nesil Most Wanted versiyonunu bekleyen çok fazla insan var. Sizce bu yapımlar mobile port edilirler mi yakın gelecekte?

Vurguladığın nfs oyunlarının oyun motoru olan EAGL maalesef çok eski bir motor ve haliyle bu motordan mobil uyumluluğu beklenemez. EA gameste artık black box ile çalışmadığından o motoru mobile uyarlayacak kimsede yok. Kısacası en fazla mobilde yaptıkları nfsmw gibi bi oyun yaparlar ve "alın size most wanted" derler. Varolan oyunları beklemek boşa. Fakat bende çok isterdim bunu
  • Bioshock o fiyata alınmaz kesin indirim gelir, geçen metal Slug serisi indirime girdi mesela tanesi 2 liraya aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım yakında bu videoların geyiksiz versiyonlarını da paylaşırsınız.Geçen hafta da bu haftada cidden teknolojik geyik programı kıvamına çevirdiniz.Sohbet ile geyik arasında çizgi bu kadar ince olmadığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

quote:

Orijinalden alıntı: SkewCurrent

Erdi ve Ender Bey, NFS serisinin mobile port edilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle Underground serisi ve 1. nesil Most Wanted versiyonunu bekleyen çok fazla insan var. Sizce bu yapımlar mobile port edilirler mi yakın gelecekte?

Vurguladığın nfs oyunlarının oyun motoru olan EAGL maalesef çok eski bir motor ve haliyle bu motordan mobil uyumluluğu beklenemez. EA gameste artık black box ile çalışmadığından o motoru mobile uyarlayacak kimsede yok. Kısacası en fazla mobilde yaptıkları nfsmw gibi bi oyun yaparlar ve "alın size most wanted" derler. Varolan oyunları beklemek boşa. Fakat bende çok isterdim bunu

Dediğiniz doğru, fakat zaten PC'den mobile port edilen oyunların çoğunun motorları eski ve atıl motorlar. Örneğin GTA Vice City bahsettiğim oyunlardan çok daha eski ve çok güzel port edilmiş. Kanaatim odur ki; istenilse port edilebilir. Fakat EA çoğu oyununu şişirme yaptırdığı için bunların üzerine düşeceklerini zannetmiyorum.

• Senelerdir iphone' un can gibi keskin tasarımına hiç kimse bir şey demedi. Zaten yumuşatılmış kenarlara sahip olan z1, z2 tasarımına eli rahatsız ediyor denilmesi çok garip. Editörlerden değil sadece kastım dönüp dolaşıp aynı şeyleri zırvalıyorlar.

• teknogeyik tadında olmuş:) ama gear s konusunda tam ters köşe olmuşsunuz..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.